21/2/10

Η «πράσινη» Χούντα κάνει τρομοκρατικές εφόδους

Σήμερα το πρωί έγινε αστυνομική έρευνα παρουσία εισαγγελέως στα γραφεία του νομίμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή, το οποίο σημειωτέον συμμετείχε πριν λίγους μήνες στις εκλογές.
Το αποτέλεσμα της έρευνας, όπως ήταν φυσικό, ήταν μηδέν, αφού η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, αλλά αυτό φαίνεται δεν έχει σημασία για τους εξουσιαστές, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών και στην δίωξη των Εθνικιστών, όταν αφήνουν ασύδοτα αντεθνικά στοιχεία να επιδίδονται σε εγκληματική δράση.
Σημειώνεται ότι είναι η μοναδική έρευνα, που έχει γίνει σε γραφεία πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα! Αυτό την στιγμή που δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ έρευνα σε δεδομένα γραφεία και χώρους, όπου δρουν αναρχο-κομμουνιστικές οργανώσεις με συγκεκριμένη εγκληματική δράση.
Είναι φανερό ότι κάποιοι, εκτελώντας ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, παραβιάζουν κατάφορα τον νόμο, εξευτελίζουν το Σύνταγμα και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε μια χούντα κυριολεκτικά με μοναδικό τους σκοπό την δίωξη των αληθινών Εθνικιστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας και στοιχεία, η σημερινή ενέργεια αποτελεί μέρος ενός γενικότερου σχεδίου για να καμφθεί το φρόνημα των Εθνικιστών και επίσης αποτελεί συμφωνία κάτω από το τραπέζι με κάποιους δήθεν εθνικοπατριώτες, οι οποίοι απροκάλυπτα τους στηρίζουν και οι οποίοι ενοχλούνται από την ύπαρξη και την δράση του ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!

http://xryshaygh.wordpress.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εγχειρίδιο λέει , μετά από το κεφάλαιο "Insider-Infos"

...προβοκάτσια.

Ανώνυμος είπε...

eeee ayto den to perimena pote!!!!!!!!!!!!!!!!!111

pote mh les pote!!!!!!!!!!!!!!!