ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

25/2/10

Συνετελέσθη Συνταγματική εκτροπή. Κάτω η «Πράσινη Χούντα»

Τόση δημοκρατία, από τη χούντα είχαμε να δούμε…

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΊ. Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΟΕΘΝΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΟΥ!

(Άρθρο 120 του Συντάγματος παράγραφος 4)

«Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.»

Εσύ με ποιον είσαι; Με την Ελλάδα ή με τους πράκτορες των διεθνών τραπεζιτών;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;

ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ, ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ, ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ; ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ; ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…

ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ;
ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ “ΑΜΕΙΦΘΕΙΣ” ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΜΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΜΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ
http://www.kayales.gr/spyroskayales/simaia.html

Τόση δημοκρατία, από τη χούντα είχαμε να δούμε…

Φασιστική εκτροπή της «Νέας Διακυβέρνησης».

«Προληπτική σύλληψη» Νομαρχιακής συμβούλου της Νέας Δημοκρατίας!

Απίστευτη πρόκληση ενάντια στη νομιμότητα και τους θεσμούς από το πράσινο παρακράτος. Στις αναίτιες συλλήψεις πολιτών που προηγήθηκαν προγραμματισμένης συγκέντρωσης συμπεριλαμβάνεται και γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που είναι και νομαρχιακή σύμβουλος.

Τα στοιχεία δεν τα ανακοινώνουμε αλλά εδώ έχουμε φασιστική εκτροπή, ενδεικτική των προθέσεων της «Νέας Διακυβέρνησης» για τον έλεγχο των λαϊκών αντιδράσεων στα αίσχη που έπονται.

Με ποιά αιτιολογία οι πράσινοι ασφαλίτες συλλαμβάνουν Νομαρχιακή σύμβουλο, μόνο αυτοί γνωρίζουν, ελπίζουμε όμως να το μάθουμε και μείς μετά τις μηνύσεις που θα υποβληθούν (και καλό θα είναι να γίνουν από όλους τους συλληφθέντες). Για να μάθουμε δηλαδή και τα ονόματα των πράσινων ζηλωτών του κυρίου Χρυσοχοΐδη.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΥ ΜΥΡΙΟΙ ΕΠΟΝΤΑΙ

  Ο ΚΑΤΣΑΡΙΔΙΑΡΗΣ   ΦΩΝΑΞΕ «ΟΥΖΕ».   Ο «ΠΑΓΟ»ΜΕΝΟΣ «ΕΛΙΓΜΟΣ» ΤΟΥ «ΑΔΕΛΦΟΥ»ΛΙΑΚΑΡΟΥ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΡΤΙ   ΜΕ ΠΟΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ...