26/4/10

Και αλλάζουμε και βουλιάζουμε!


Μεγάλη νίκη του υπέροχου προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς: Μετά από ένα 6μηνο στην εξουσία, έπεισε τους πάντες ότι είμαστε οι πιο γελοίοι τεμπέληδες ζητιάνοι και κλέφτες της υφηλίου και χάρισε στους διεθνείς τοκογλύφους απίστευτα κέρδη. Ενώ η χώρα αλλάζει ραγδαία προς το καλύτερο με το εκπληκτικό φορολογικό νομοσχέδιο, τη λύση του ασφαλιστικού της προβλήματος, την διαίρεση της σε ημιαυτόνομα κρατίδια και την λύση του κυκλοφοριακού μια και αναμένεται κύμα μετανάστευσης Ελλήνων στο εξωτερικό, στις δημοτικές εκλογές οι περισσότεροι που θα ψηφίσουν θα είναι ξένοι μετανάστες. Πράγμα που φυσικά σημαίνει ότι άλλη μια περιφανής νίκη περιμένει το περισσότερο υπερχρεωμένο κόμμα της υπερχρεωμένης χώρας, που όσο πτωχεύει, τόσο πλουσιότερη γίνεται σε ιδέες: για πράσινη ανάπτυξη, εθελοντικές δράσεις, αναπλάσεις, πλαστικές επεμβάσεις, μπότοξ και ανορθώσεις οπισθίων - για να μη μιλήσουμε για το τί γίνεται από μπρος.
Η χώρα μπαίνει στο γύψο για χρόνια, χτυπημένη από τοξικά αέρια κατάθλιψης και σε πλήρη παράλυση, μετά από ένα ψυχολογικό πόλεμο σκανδάλων, πυρκαγιών, ταραχών και ύβρεων που ακολούθησαν το χαπάκιασμα των Ολυμπιακών Αγώνων και το τριπάκι της "ισχυρής Ελλάδας", το οποίο της στοίχισε πολύ ακριβά.
Σπύρος Κομίνης
http://deltio11.blogspot.com/2010/04/blog-post_1954.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απλη ερωτηση που αντιπροσωπευει ενα κοινο ερωτημα
πολλων Ελληνων Πατριωτων .
Τι μπορουμε να κανουμε αμεσα ωστε να αποφυγουμε την εγκατασταση της εποπτειας του Δ.Ν.Τ και την καταστροφη της πατριδος μας;
Νομιζω οτι υπαρχει ακομα λιγος χρονος μεχρι την συναψη της τςλικης συμφωνιας.
Στον λιγο αυτον χρονο που μεσολαβει
πιστευω οτι ολοι εχουμε καθηκον να αντιδρασουμε.
Εναι το υψιστο μας καθηκον προς την πατριδα μας.!

Αριων