30/4/10

Οι προδότες στο Γουδί

Ο Οικονομίδης-«Παπούλιας», υπογράμμισε, σήμερα «την ανάγκη να αναγνωρίσουν όλοι –μηδενός εξαιρουμένου- τα λάθη τους», και πρόσθεσε: «Να κάνουμε όλοι αυτοκριτική».
Ο ελληνικός λαός , όμως , δεν είναι υπεύθυνος της πτώχευσης του Κράτους του.
Είναι οι κυβέρνηση, οι αχυράνθρωποι της Ψωρο-ελίτ πολιτικοί, οι εργολάβοι και η τράπεζες.
Αυτό το «όλοι» κομμένο.
Ο Παπανδρέου αποφάσισε τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών μετά την οριστικοποίηση του «πακέτου» ΕΚΤ-ΔΝΤ-ΕΕ. Συνεδρίαση πριν ζητά η ΝΔ.
Το ζήτημα είναι να περάσουν με «εθνική ομοψυχία» τον νόμο της υποτέλειας. Η ολοκλήρωση του «έργου» , θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότητα την 6η ή την 7η Μαϊου, οπότε , η Βουλή θα κληθεί να επικυρώσει με νόμο την είσοδο του ΔΝΤ στην χώρα μας. Ο Τζέφφρυ από μόνος του είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να περάσει αυτό το νομοσχέδιο. Το άρθρο 28, παράγραφος 2 του Συντάγματος, αναφέρει
Ότι για α την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή
συμφωνία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ πλειοψηφία των 3/5 του ΟΛΟΥ αριθμού των
βουλευτών. Δηλαδή 180 Βουλευτές.Οπότε χρειάζεται εθνική ομοψυχία των προδοτών.
«Κόκκινη γραμμή η επιβίωση του έθνους», είπε ο Πινόκιο. Του «αλβανοπακιστανικού» Εθνους των Λάθρο, μαζί με τους Τούρκους εποίκους στη Χιο;

Σπ.Χ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!KAI H TOYΡΚΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.

Όνειδος.! Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν ... "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο"!
Κατάργηση των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή της Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Ικάρων και την αντικατάστασής του από ένα "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο", σχεδιάζει η κυβέρνηση προκειμένου να κάνει ...οικονομία!
Στο "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο" θα εισάγονται και φοιτητές από άλλες πανεπιστημιακές σχολές.
Το σχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των μονίμων στελεχών αφού θεωρούν ότι "καταργείται η στρατιωτική εκπαίδευση, δημιουργούν ακαδημαϊκούς και όχι αξιωματικούς με επακόλουθα που θα είναι τραγικά για την ασφάλεια της χώρας".
Η χθεσινή παραίτηση του υποναυάρχου Στυλιανού Φενέκου, μετά το λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, φαίνεται ότι σχετίζεται και με αυτό το θέμα.
Ο διευθυντής Κλάδου Πόρων και Εκπαίδευσης του ΓΕΝ, ανέλυε γιατί το "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο" είναι ανέφικτο και πως λειτουργούν οι παραγωγικές σχολές των Ε.Δ. για να δεχθεί την επίπληξη - με ανοίκειες εκφράσεις - του υπουργού και να ακολουθήσει η παραίτησή του.

defencenet

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!

ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΙ!

ΑΛΩΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

αν ισχυει η συλλογικη εuθυνη για μας τοτε ισχύει και για τους γερμανους

μηπως πρεπει να αρχισουμε να εφαρμόζουμε τη συλλογική ευθύνη και για το λαο της μερκελ;

να το ξερουμε απο την ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΓΚΕΛ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1994 ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΣΟ?

ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ!Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ?

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 1994 ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1.25'' ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 2.20'' ΕΩΣ 3.25'' ΚΑΙ ΑΠΟ 3.54'' ΕΩΣ 4.20''.

http://www.youtube.com/watch?v=IinLIJgY4x4

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΑΙΖΟΥΝ 3 ΜΥΡΙΑ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Η Χώρα μοιάζει με δωμάτιο με ερμητικά σφραγισμένη την πόρτα και το παράθυρο. Ο Λαός, φαίνεται συνωστισμένος και ανήμπορος - σχεδόν μαστουρωμένος - να αντιδράσει, γιατί κάποιος Νους 'Μαέστρος' έχει ανοίξει το πετρογκάζ για να ζαλίσει και να μηδενίσει τις αντιδράσεις. Όμως κάποιος 'ΚΑΠΟΙΟΣ' θα ανάψει το σπίρτο για να ανάψει τσιγάρο...και τότε...

s33k3r

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστέ μου Πρόεδρε,
Εγώ, ως απλός πολίτης την έκανα την αυτοκριτική μου και στην συνέχεια, χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο 8 φορές. Το έσπασα!
Με βάση το ποσοστό της ευθύνης μου στην χρεωπκοπία της πατρίδας μου, τόση θεώρησα πώς ήταν η αναγκαία τιμωρία μου.
Περιμένω τώρα, από την πλευρά των διαχειριστών της εξουσίας τα τελευταία 35 χρόνια, να κάνιουν χαρακίρι ομαδικά στην Πλατεία Συντάγματος. Τόση θεωρώ πώς είναι η δική τους αναγκαία τιμωρία.
Και αν δεν θέλουν να το κάνουν μόνοι τους, ορκίζομαι να τους βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Με ειλικρινή σεβασμό στο προσωπό σας.

Ένας απλός πολίτης, σε αντιδιαστολή με τους "ενισχυμένους" πολίτες οι οποίοι εξακολουθούν να λεηλατούν την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο κωλοτούμπας και τα υπουργάκια του σύντομα θα βρεθούν σε θέση όπου δεν θα μπορούν πλέον να το παίζουν σε διπλό ταμπλό, τότε θα δουν όλοι ποιος είναι πατριώτης και ποιος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, τότε θα καταλάβουν όλοι την ατάκα του μπουμπούκου να περιχαρακωθούν όλοι οι πατριώτες στο ΛΑΟΣ γιατί μόνο αυτό εκφράζει τον πατριωτικό χώρο, να μαντρωθούν δηλαδή οι υγιείς δυνάμεις για να μην αντιδράσουν στην προδοσία. Δεν θα καπελώσετε κανέναν καθάρματα, θα βγουν όλοι έξω με ελληνικές σημαίες και όχι με του ΛΑΟΣ ή του ΚΚΕ ή άλλου προδοτικού κόμμα(τιου), θα είναι όλοι ενωμένοι και όχι σε κόμμα(τια). Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Πρωτομαγιά αύριο. Τί θα κάνει η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας? Όλοι οι πουλημένοι βγάζουν τον κόσμο στο δρόμο σαν πρόβατα για τους λάθος λόγους... τα μέτρα!
Τα δις. που χρωστάμε τώρα δεν είναι ασφαλισμένα, αν αρνηθούμε να τα πληρώσουμε χάνουν οι τραπεζίτες. Αν δεχτούμε να πάρουμε την οικονομική βοήθεια από ΕΕ, αυτή έχει όρους ασφαλείας δηλαδή υποθήκη ακίνητης περιουσίας της χώρας για κλεμμένα κάποιων απατεώνων. Αυτά γιατί δεν τα λέτε στον κόσμο?
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ!
ΣΤΑ E-MAIL ΜΑΣ ή ΕΔΩ... ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσαμε να στηρίξουμε τον παπανδρέου, και τον κάθε παπανδρέου, αν μας απεδείκνυε οτι λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού και του έθνους.
Όμως όλες οι πράξεις ή οι παραλείψεις της κυβέρνησης του πασοκ -και ιδιαίτερα του ΓΑΠ- μέχρι σήμερα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Και το τονίζω χωρίς καμμία πρόθεση φτηνού εθνικισμού ή σωβινισμού. Όλες οι πράξεις και οι παραλείψεις του ΓΑΠ μέχρι σήμερα, από τη μέρα που ανέλαβε την εξουσία, είναι ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΙΚΕΣ και υπαγορεύονται από κέντρα εκτός Ελλάδος. Βέβαια δεν είμαι τόσο αφελής να πιστεύω οτι η Ελλάς υπήρξε ποτέ ανεξάρτητη πολιτικά και οικονομικά. Όμως η εξόφθαλμη εμπειρία μας του εκμηδενισμού οτιδήποτε "εθνικού" και η συνεχής προσπάθεια απομείωσης έως "κατάργησης" κάθε στοιχείου που συνιστά δομικό χαρακτηριστικό του "νεοελληνικού" πολιτισμού μας, είτε αυτό ονομάζεται ορθοδοξία, είτε "ελληνική ιθαγένεια", είτε πατρίδα, είτε οικονομία,είτε κοινωνία, και στη συνέχεια ΕΙΣΦΟΡΑΣ του στο παγκόσμιο κεφάλαιο και την πολυπολιτισμικότητα είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ακόμα και για τα Έλληνικά δεδομένα των προδοτών πολιτικών.
Η χώρα προσφέρεται ως βορά και θυσία στα όρνεα των κεφαλαιοκρατών, των τραπεζιτών, και της Wall Street.
H κοινωνία μας αλώνεται από την λεθρομετανάστευση η οποία προστατεύεται από τους πρασινοφρουρούς και τους εργολάβους του συστήματος.
Η οικονομία μας βυθίζεται αλλά τα κέρδη των τραπεζών ανέρχονται σε δισεκατομύρια ευρώ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.