25/4/10

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ...

http://patriotikinisi.blogspot.com

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΙΞΤΕ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ !

Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν: ΔΝΤ
Ούτε Βουλή υπάρχει πλέον, ούτε Λαός... Μόνον ο Giorgos υπάρχει: Η Ελλάς είμαι Εγώ! Αλλά γιατί δεν κοιμάται πια στο σπίτι του;;;!!!

Μας έχουν πράγματι για κάφρους οι Πολιτικοί (όλων των Κομμάτων της συμφοράς μας)... "Το ΔΝΤ είναι μονόδρομος", μας επαναλαμβάνουν διαρκώς, για να μας πείσουν, οι δοσίλογοι. Και δυστυχώς μας ξεγελούν (πλην ολίγων που κρατούν τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ του Έθνους). Και όμως! Η λύση εναπόκειται σε μας. Αρκεί να έχουμε Ελληνική Ψυχή για ν' αποφασίσουμε:
α) Σταματάμε να πληρώνουμε τα δανεικά που χρωστάμε στους ξένους τοκογλύφους (θα τα πάρουν εν ευθέτω χρόνω, όταν απελευθερωθούμε από την αγχόνη τους και ανακάμψουμε).
β) Τα έσοδα του Κράτους αρκούν για τις πληρωμές του Εσωτερικού (μισθοί, συντάξεις, δαπάνες).
γ) Γυρίζουμε πάραυτα στην ΔΡΑΧΜΗ (στην Εθνική μας δηλαδή Κυριαρχία, που χάσαμε με το Ευρώ), ώστε να κόβουμε όσο χρήμα έχουμε ανάγκη για να χρηματοδοτήσουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ (αντί να δανειζόμαστε από τους ξένους τσιφούτηδες).
δ) Λελογισμένη υποτίμηση του νομίσματός μας, ώστε να κάνουμε ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ενώ οι Εισαγωγές θα είναι πλέον ακριβές στον καταναλωτή, αλλά τα Ελληνικά προϊόντα φθηνά.
ε) Όταν οι Έλληνες δουν τέτοιες Πατριωτικές κινήσεις, θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά και πάλι, να εκμεταλλευθούμε τον άφθονο υπόγειο ΠΛΟΥΤΟ μας, να ενισχύσουμε τον Έλληνα Παραγωγό, να πούμε ΟΥΣΤ σε κάθε Ευρωλιγούρη ή Δοσίλογο.

Οι Παγκοσμιοποιητές έχουν αποφασίσει να κυκλοφορήσουν νέο (Παγκόσμιο) ΝΟΜΙΣΜΑ, σε πρώτη φάση αντί του Ευρώ και του Δολαρίου, που πρέπει να αντικαταστήσουν μετά από ΚΡΙΣΗ, και δυστυχία των λαών. Οι ηγετίσκοι της Ευρώπης "παίζουν" το θέατρο των Αφεντικών τους, που σκηνοθετούν την παράσταση. Ξεκίνησαν με την Ελλάδα, το απλώνουν τώρα και στις άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες...

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κοιμάται στο σπίτι του;
Δεν προσέξατε το οργιο των ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ την Παρασκευή, ημέρα ανακοίνωσης της προσκλησης του ΔΝΤ;
Δεν σας κάνει εντύπωση η παντελής ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ του κόσμου;

Ανώνυμος είπε...

Οι διεθνείς τραπεζίτες, με τους ηλίθιους Έλληνες που μπορούν να επηρεάζουν, έχουν καταστρέψει την ψυχή πολλών Ελλήνων.
Έχει γίνει εργασία πολλών ετών (δεκαετιών), για να καταστραφεί η ψυχή των Ελλήνων.
Ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων, είναι ουσιαστικά παράλυτο στην ψυχή του, και συνεπώς είναι ουσιαστικά παράλυτο και στις εξωτερικές ενέργειες του.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά τότε οι lexus και οι Mercedes θα κοστίζουν πανάκριβα και δεν θα μπορούμε να τις αγοράσουμε στους βολευτές μας. Η δραχμή θα φτάνει μόνο για μηζύθρα και οχι για παρμεζάνα και για παπούτσια made in Greece και οχι Gucci και μυαλό κουκούτσι..Ποιός νεοέλλην θα το αποδεχτεί απτό;

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον φίλο μας τον Αλέκο. Τι χαμπέρια, Αλέκο. Χρόνια και ζαμάνια κάναμε να σε ακούσουμε (ευτυχώς)

Τη λήψη μέτρων - σοκ πρότεινε στην κυβέρνηση ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Αλέκος Παπαδόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Εκσυγχρονισμού του Κοινωνικού Κράτους.
Τι προτείνει ο πρώην υπουργός σημειώνει ότι το νέο κυβερνητικό σχέδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει:
• Εκτεταμένες παρεμβάσεις στα πεδία του Ασφαλιστικού και της αγοράς εργασίας
• Καθολικές αποκρατικοποιήσεις
• Δραστικό περιορισμό των μισθοδοτουμένων υπαλλήλων στο στενό και ευρύτερο Δημόσιο, στα Νομικά Πρόσωπα και στους ΟΤΑ
• Διαρθρωτικές αλλαγές σε Παιδεία, Υγεία, Κοινωνική Προστασία και Δικαιοσύνη
• Τη σύμπτυξη των τραπεζών σε δύο πόλους
• Μειώσεις μισθών και στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλη μείωση τιμών
• Διευκολύνση των ξένων επενδύσεων
• Αποκεντρωμένη διοικητική συγκρότηση της χώρας.

Απαντούμε:
Έχουμε χορτάσει, φίλε Αλέκο, από τις οικονομικές αναλύσεις σας και αυτές πληρώνουμε τώρα από τις επιλογές σας.
Δε μας είπες όμως ένα όνομα πολιτικού να μπήκε φυλακή για κάποιο σκάνδαλο. Και τι θα γίνει με τα κλεμένα, από τις μίζες και ΖΙΜΕΝΣ και τα άλλα. Θα γίνει καμιά δήμευση περιουσίας για να μην ξαναγίνουν πάλι στο μέλλον.
Μόνο μέτρα ξέρετε να παίρνετε και σε βάρος των αδυνάτων κοινωνικών τάξεων.
Καλά ήσουν μέχρι τώρα στη αφάνεια, ποιος ο λόγος να εμφανιστείς ως ζόμπι στην πολιτική επιφάνεια. Η πολιτική σου καριέρα έχει προ πολλού τελειώσει με βαθμό κάτω του μετρίου. Παρουσιάστηκες για να στηρίξεις κι εσύ τα μέτρα που πήρε ο Γιωργάκης, με δήθεν σκληρότερα μέτρα που μας προτείνεις.
Πληροφορίες σε θέλουν πάλι σε πολιτική θέση στελέχους της κυβέρνησης που πρόκειται να παραιτηθεί άμεσα.
Άκου φίλε Αλέκο, όταν τρώγατε με χρυσά κουτάλια, εμείς πάλι φτωχοί είμασταν. Ποτέ δεν γινήκαμε πλούσιοι. Όσα μέτρα κι αν προτείνετε, δε θα φτωχήνουμε παραπάνω. Το πολύ πολύ να μην έχουμε να φάμε και να γίνουμε κι εμείς κατσαπλιάδες και να κλέβουμε όπως τους άλλους που κουβαλήσατε και ελληνοποιείτε από τα Βορειοδυτικά (πολλοί από αυτούς είναι και Τσάμηδες). Ο Καστανίδης δεν πρόκειται να μας βάλει στη φυλακή, γιατί έφτιαξε και νόμο. Κι αν μας βάλει θα τρώμε και τζάμπα στη φυλακή. Στην πατρίδα μας, φίλε Αλέκο, λένε ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται...
Για αυτό μην κουράζεσαι γιόκα μου. Δε στο επιτρέπει η ηλικία σου ούτε και τα κιλά σου.
Δεν έχει έλλειψη από σωτήρες η Ελλάδα, αλλά από υπεύθυνους πολιτικούς άνδρες που θα τηρήσουν τον όρκο που δίνουν.