25/4/10

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ!

Οι νέοι «κατακτητές» της χώρας, αναζητούν τους «νέους Τσολάκογλου» για να τους χρησιμοποιήσουν στο κατοχικό κυβερνητικό σχήμα της νέας Μεταπολιτευτικής Κυβέρνητσης του ΔΝΤ.
Αναζητούν πρόθυμους πολιτικούς με σοσιαλιστική παιδεία, οι οποίοι πρέπει να έχουν κυβερνητική θητεία κοντά σε πρωθυπουργούς της εμπιστοσύνης της κυρίας Μέρκελ: πχ Σημίτης ή προσωπα με νεοφιλελεύθερο προφίλ που έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως ξέρουν να υπηρετούν το Διεθνές Κεφάλαιο: π.χ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
Ψάχνουν με πολύ προσεκτικό τρόπο, το ποια χρονική στιγμή θα τους βόλευε για να «πέσει»στα μαλακά το όλο σχέδιο και να το καταπιεί ευκολότερα ο ελληνικός λαός.
Ήδη πολλοί γνωστοί 'δοσίλογοι' του πολιτικού μας συστήματος, έχουν καταθέσει τα βιογραφικά τους για να χρησιμοποιηθούν ως ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ του ΔΝΤ στις κρατικές υπηρεσίες.
Έρχονται μαύρες μέρες για την Ελλάδα, για τους Έλληνες και για τη Δημοκρατία.

http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0m5ZuXVVx

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε μία πέτρα στο μέγεθος της γροθιάς και εναποθέστε την μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Όταν θα μαζεύουν πολλές να κάνουμε ντου στη Βουλή, να τους συλλάβουμε και τους τριακόσιους και να τους δικάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες και κατόπιν να εφαρμόσουμε την ποινή που τους αρμόζει. Θάνατος δια λιθοβολισμού. Μόνο αυτό τους αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΛΗΡΩΣ) ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΥΤΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ). ΚΑΙ Ο ΡΑΛΛΗΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ). ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΥΦΗΓΗΤΗ - ΝΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ).
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ: ΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)