30/1/11

Το παρασκήνιο βγήκε στο προσκήνιο και κάνει εξεγέρσεις

Μεταβίβαση εξουσίας στην Αίγυπτο διέταξε η Χ. Κλίντον.

Το Ανώτατο Σοβιέτ του Τέταρτου Ράιχ βαρέθηκε τις δικτατορίες και κάνει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία δώρο στο αραβικό κόσμο

Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον δήλωσε σήμερα, αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ότι επιθυμεί να δει να γίνεται με τάξη η μεταβίβαση εξουσίας στην Αίγυπτο.

«Επιθυμούμε να δούμε να γίνεται με τάξη η μεταβίβαση της εξουσίας. Ζητάμε επίμονα από την κυβέρνηση Μουμπάρακ, που είναι ακόμα στην εξουσία να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διευκολύνει αυτού του είδους τη μεταβίβαση», δήλωσε η Κλίντον στο CBS. «Επίσης δεν θέλουμε να δούμε μία αλλαγή εξουσίας που δεν θα οδηγήσει στη δημοκρατία, αλλά στην καταπίεση και στο τέλος των προσδοκιών του αιγυπτιακού λαού», πρόσθεσε.

Νωρίτερα η Κλίντον μιλώντας στο ABC είχε δηλώσει ότι δεν θεωρεί επαρκείς τις πολιτικές αλλαγές που ανακοίνωσε χθες ο Μουμπάρακ. «Δεν είναι καν η αρχή αυτού που πρέπει να γίνει, μίας διαδικασίας που θα οδηγήσει σε συγκεκριμένα μέτρα με στόχο τις οικονομικές και δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις που έχουμε ζητήσει και στις οποίες ο ίδιος ο πρόεδρος Μουμπάρακ αναφέρθηκε στο λόγο του» την Παρασκευή, επεσήμανε η αμερικανίδα υπουργός. Στη διάρκεια συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Meet the press» του NBC η Κλίντον υπογράμμισε ότι: «Το μήνυμα της Αμερικής παραμένει το ίδιο. Θέλουμε να διεξαχθούν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές και αναμένουμε ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν τώρα».

Οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», που είναι τρομοκρατική οργάνωση που βάζει βόμβες στα ξενοδοχεία και που είχαν δολοφονήσει τον Σαντάτ, τώρα αποκαλούνται , «το σημαντικότερο κίνημα της αντιπολίτευσης στην Αίγυπτο», και συμφώνησαν να υποστηρίξουν τον νέο «εκλεκτό», τον διαφωνούντα Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι .

Ο Αιγύπτιος "αντιφρονών" και τιμημένος με Νόμπελ Ειρήνης, Μοχάμαντ Ελ Μπαραντέι, έδωσε το «παρόν» στις διαδηλώσεις των κομπάρσων της χορογραφίας στην πλατεία Ταχρίρ. Κατά την άφιξή του, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το πλήθος που φώναζε: «Ο λαός θέλει να πέσει το καθεστώς Μουμπάρακ» και «Θυσιάζουμε την ψυχή και το αίμα μας για την πατρίδα».Ο Ελ Μπαραντέι απάντησε: «Τώρα πιά δεν μπορεί να κάνουμε πίσω», '"Θελετε να πάρετε πίσω τα δικαιώματά σας και αυτό που ξεκίνησε δεν σταματά. Έχουμε όλοι ένα κοινό, βασικό αίτημα: το τέλος του παρόντος καθεστώτος και την αρχή μιας νέας εποχής για μια νέα Αίγυπτο. Αντιμετωπίζω με σεβασμό το λαό της Αιγύπτου και τους ζητώ υπομονή, η αλλαγή έρχεται σε λίγες ημέρες», πρόσθεσε ο κ. Ελ Μπαραντέι.
Χιλιάδες κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και ένας μεγάλος αριθμός ισλαμιστών που κρατούνταν για πολλά χρόνια, καθώς και φυλακισμένοι του κοινού ποινικού δικαίου, δραπέτευσαν τη νύχτα έπειτα από στάση και αφού άρπαξαν τα όπλα των φυλάκων. Ανάμεσα τους και 34 στελέχη της οργάνωσης «Μουσουλμανική Αδελφότητα», και μέλη του πολιτικού της γραφείου.

«Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν τώρα». Είπε η στρατηγός Χίλαρι.
Είναι αυτό ακριβώς αυτό που μεταδίδουν τα παπαγαλάκια του συστήματος.

Λαϊκή εξέγερση στην Αίγυπτο. Τύφλα να έχει το πραξικόπημα των μπολσεβίκων.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε ένα λεωφορειάκι με Έλληνες που είχε γίνει πυροτέχνημα επειδή ,λέει , τους είχαν περάσει για Ισραηλινούς;...

Θυμάται κανείς ποια αγόρια είχαν αναλάβει την ευθύνη;


Πως τους λέγανε μωρέ... αδελφοί Λαμπρόπουλοι...αδελφοί Κατσάμπα...αδελφές Καλουτά.....πως τους λέγανε μωρέ.....θυμάται κανένας...να πάρει η ευχή....

"τις οικονομικές και δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις που έχουμε ζητήσει..."...ποιες είναι αυτές η μεταρρυθμίσεις καλή μου;...

Esto no es America Latina Hillary...no es...

Ανώνυμος είπε...

Και μία απορία δηλαδή.

Αν ένα από αυτά τα αγόρια με τις αιματοβαμμένες κελεμπίες που έχουν πάρει το Ιερό Κοράνι κατά γράμμα ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ (μτφ. Βιασμός, Φόνος, Κλοπή κτλ...κτλ...) έξω από την επικράτειά των πιστών του, ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ πείτε ...ΓΕΩΡΓΙΑΣ ας πούμε, και αριβάρει εις τα Αθήνας, στο Υπουργείο μαζί το εκάστοτε φανφαρόνο-παπατζή (μτφ. Ελλήνας Πολιτικός του 21αι) θα είναι και οι συγγενείς των θυμάτων;

Αν ναι , φροντίστε να έχετε και την κα Αννα Νταλάρα μαζί η οποία θα αναλάβει να λύσει την πολιτισμική παρεξήγηση...λέγοντας απλώς ότι ο Προφήτης απλώς παρασύρθηκε και τα παιδιά τον παρεξήγησαν...

Αννούλα..... δεν πάς σε κανένα σουαρέ ή καμμιά βολτούλα με το προοδευτικό Bux καλή μου;

Τις θες και μπλέκεις και γεμίζεις τον κόσμο λέκτικες παπαριές;...ε;

Και δίαιτα επειγόντως... δεν επιτρέπεται ...μια χαρά κοπέλα είσαι..ντροπή..

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τα γεγονότα της Αιγύπτου αξίζει μόνο αυτή η είδηση.

Ο Πρόεδρος Μπαράκ (αυτός που δηλώνει ότι οι ναζιστικού τύπου ανακρίσεις του Γκουαντανάμο βιντεοσκοπούνται ώστε να υπάρχει ένα δημοκρατικό όριο στο μαρτύριο, για τις εκτός Αμερικής συνεχίζουμε ως έχει, άνευ δημοκρατικής κάμερας, λόγω περικοπών) συζήτησε το όλο θέμα , με την Σαουδική Αραβία (προοδευτικοί hi-tech ουαχαμπίτες , υπέρμαχοι της απόψεως ότι παιδοφιλία (μτφ.στιγμές απάνθρωπης χαλάρωσης σε κοσμικά θέρετρα, όπως Λεωφ Βουλιαγμλενης κτλ..., ανά τον πλανήτη δεν αποτελεί έγκλημα υπό προϋποθέσεις), με τη Τουρκία (εδώ ας σχολιάσει το ΕΛΙΑΜΕΠ) και με το Ισραήλ (του οποίου ο Πρόεδρος έχει πει το αμίμητο "Muslim's life is cheap").

Το πιάσατε;...Ολοι άνθρωποι του Αλλάχ, του Γιεχβά, του Ιησού...του Θεού Bloody Corporation γενικώς...συσκέπτονται.

Εύχομαι ο εκάστοτε Θεός να μη υπάρχει.. διότι αν υπάρχει, δεν θα ήθελε κανείς να είναι στην θέση τους...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο "Δελτίο των 11"!!!!
Στη σημερινή απόλυτη λογοκρισία που υπάρχει στην Ελλάδα, και όλα τα κανάλια-εφημερίδες εκθειάζουν τον "λαικό" ξεσηκωμό στην Αίγυπτο, αυτό το Blog είναι απ τα ελάχιστα που ορθώνει το ανάστημά του απέναντι στο φασισμό που θέλει να εξαπλωθεί και στο Μουσουλμανικό κόσμο.