2/1/11

Μπροστάρης στον αγώνα εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού ο Φαύλος «Εθνικός Πλαστογράφος»

Ο εθνικός «δανειστής» έκανε και αυτός σαν τον πάγκαλο Κοπρίτη την αυτοκριτική του

Σε ένα σκηνικό «εξομολόγησης» ο εθνικός πλαστογράφος , που υπέγραψε πλαστό έγγραφο για να πληρωθεί ο δικηγόρος του Αντρέα ο Μπουντίν, το 1989, Κάρολος Κάουτσκυ (Παπούλιας) , και επίσης ο άνθρωπος που έβαλε το χέρι στην τσέπη μαζί με τον Τζώρτζ Χάλακ και τον ταμία της Αγίας Οικογένειας Γ.Κατσιφάρα , για να γίνει το «κωλόσπιτο» της Εκάλης, (κατά δήλωση του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου), με δήλωσή του προς τον Ελληνικό λαό, εν όψει του νέου έτους αποδέχθηκε τις ευθύνες και τις αμαρτίες του πολιτικού κόσμου για όσα «ομολογεί» και η «τεράστια κουράδα» που αντι-προεδρεύει.

«Πέρασε μία δύσκολη χρονιά και έρχεται μία ακόμη δυσκολότερη. Ο ελληνικός λαός πληρώνει βαρύ τίμημα για την κακοδιαχείριση και τις αμαρτίες δεκαετιών. Για την απληστία και τις ατέλειες του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, για τις αδυναμίες της Ευρώπης αλλά και για τα λάθη και την αμεριμνησία τη δικιά μας, του πολιτικού κόσμου της πατρίδας μας, του οποίου μέρος είμαι και εγώ». είπε ο Κάρολος.

«Κακοδιαχείριση» είναι οι διορισμοί και «αμαρτίες», η Ζήμενς και οι εργολάβοι. Το «δεκαετίες» είναι το Παραμύθι που μας έλεγαν οι επικοινωνιολόγοι Καραμανλή, (35 χρόνια αλόγιστες πολιτικές), και οι επικοινωνιολόγοι του Τζέφρυ.(40 χρόνια σπατάλη).Η αλήθεια είναι ότι η υπερχρέωση άρχισε το 1998 επί Σημίτη. Τότε χρωστούσαμε 114 δις Ευρώ και τώρα 360. Μίλησε για «απληστία και για ατέλειες του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος», και όχι για την Χούντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και τοκογλύφους γιατί και αυτός είναι αχυράνθρωπος αυτού του συστήματος.

«Συμμερίζομαι την αγωνία των συμπολιτών μας που γίνονται φτωχότεροι και βυθίζονται στην ανασφάλεια. Βλέπω τα αδιέξοδα της νέας γενιάς που κληρονομεί από τις προηγούμενες ένα τεράστιο χρέος. Συναισθάνομαι την οργή για την κοινωνική αδικία, το συλλογικό αίτημα για παραδειγματική τιμωρία όσων πλούτισαν παράνομα και για σύλληψη της γκρίζας οικονομίας», είπε ο πλαστογράφος ,για να εξαπατήσει τον κόσμο μια ακόμα φορά και να πει: «Αχ πόσο σας καταλαβαίνω»…. «Αχ πόσο σας συμπονώ.»

Η πολιτεία, οφείλει να επιβάλει αποτελεσματικές ρυθμίσεις για να υποχρεώσουμε αυτούς που φοροδιαφεύγουν να καταθέσουν στο κρατικό ταμείο ό,τι οφείλουν, να δηλώσουν την περιουσία τους.

Το τροπάριο της «φοροδιαφυγής», διότι ετοιμάζουν νέα επίθεση στα μεσαία εισοδήματα που φοροδιαφεύγουν

Αγαπητοί συμπολίτες, (όπα, εγκατέλειψε τον Οικονομίδη;;;;)

Η σκέψη μου είναι στους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο ανάγκη. Που υποφέρουν από ασθένειες, από μοναξιά, από ανέχεια. Η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής ( με τους λαθρομετανάστες)είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Όσο πολύπλευρα και αν είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, στη γειτονιά μας, στη χώρα μας, σε ευρωπαϊκό ή σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο σύνθετες και αν είναι οι απαντήσεις που απαιτούνται, πρέπει να θυμάται η κυβέρνηση ότι, ειδικά στην κρίση που περνάμε, κοινωνική συνοχή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη.
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια χώρα με ιστορία και αντοχές σε πολύ μεγαλύτερες τρικυμίες.


Αντε και του χρόνου να "βυθιστούν στην ανασφάλεια" και να "γίνουν φτωχότεροι" , ο Τζέφρυ, ο Νικ, ο Αντυ, ο Κάρολος, οι τραπεζίτες, και τα άλλα παιδιά της συμμορίας.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ? DOCTORA ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ... ΣΠΟΥΔΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 60ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...