13/1/11

Η διασταύρωση μιας «είδησης», για τον Αβάπτιστο

Κοίτα ατυχία ρε γαμώτο. Τέσσερεις οι Νονοί, για τα παιδιά της Μάργκαρετ , και οι 4 πεθαμένοι, όταν μας είπαν το οικογενειακό μυστικό, το 2008. Γιώργος Λιανόπουλος, Γιώργος Μαλάνος, ο Παππούς Γιώργος και η γιαγιά Σοφία.
4 βαπτίσεις, 4 θάνατοι και ούτε μια φωτογραφία. Όσο για την ημερομηνία, κανείς δεν θέλει να την θυμάται. Και η «ορντινάτσα» του Ψυχάρη, η «δημοσιογραφάρα», δεν ρώτησε, την πηγή του για το πότε. «Ποιος , πότε, και τι» λέει η αλφαβήτα της είδησης. Αλλά εδώ έγραψαν «μυθιστόρημα».Οπότε, « μια φορά και έναν καιρό το βάπτισαν το paidi».
Ο «Πινόκιο» δεν είναι άνθρωπος είναι «project».Και είναι προγραμματισμένος πριν τον «πιάσει» η μάνα του.

Σπ.Χ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ....


Αφιερωμένο σε εμάς του Έλληνες.

Νεκροθάφτης Ελπίδων.

Ανώνυμος είπε...

Μία ωραία σειρά συμπτώσεων

1.Κτύπημα ηθικού στο Κρατικό Κοπρίτικο Μηχανισμό και στις αντιπαραγωγικές Ένοπλες Δυνάμεις.

2.Κτύπημα-ηθικού στη επικίνδυνη ΕΥΠ

3.Κτύπημα-???? στον εργοδότη όλων αυτών.

Υπάρχει κανείς που έχει συμφέρον.... να κατέβει η Ελλάδα ξεβράκωτη, ψυχολογικά τουλάχιστον, στο γήπεδο;

Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;

Αποκλείεται,


Πιστεύω πως όχι. Μόνο πατριώτες ορκισμένοι στον Ελληνικό Σύνταγμα υπάρχουν. Και συμπτώσεις.

Wake up, wake up,,,waaaake up and looook aaaround youuuuuu

Αξέχαστο τραγουδάκι....

Ανώνυμος είπε...

Εμετική λαθροπροπαγάνδα-νεοθωμανισμός από το Alter; Μήπως άλλαξε ιδιοκτήτη; Μας ξεκίνησε με γάμο μεταξύ ενός Καθολικού Αργεντίνου και μια Ελληνίδας. Μέχρι εδώ καλά.
Στη συνέχεια μας έδειξε έναν Έλληνα που ασπάστηκε το Ισλάμ. Η φάτσα του πάντως μόνο Έλληνα δεν θυμίζει!
Τώρα έχουμε το "δημοσιογράφο" (και βαρβάτο άντρα Χαριτάτο) που τα έχει με Τουρκάλα!! Πρόκειται για το δημοσιογράφο που ήταν μάρτυρας στον πρώτο Gay γάμο στην Ελλάδα και που διώχθηκε απο τον ANT1 l λόγω ενός "εγκυρότατου" ρεπορτάζ...
Αρχίζουν και αποκαλύπτονται!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα του Αβαπτιστου σημερα του ξεφυγε και ειπε: "δεν πρεπει να πανε χαμενες οι θυσιες των...Εβραιων πολιτων" σπευδοντας αμηχανα να το διορθωσει αμεσως σε "Ευρωπαιων". Γλωσσα λανθανουσα...Freudian slip κλπ.

Η ισως ηταν επηρεασμενος απο την επισκεψη του φασιστα ακροδεξιου χασαπη ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ που στις περισσοτερες χωρες θα τον συνελαμβαναν σαν εγκληματια πολεμου αλλα εδω στην Ελλαδα που εχει γινει αποικια του Ισραηλ τα shabbos goyim προσκυνανε τον Εβραιο αφεντη τους. Καμια σοβαρη χωρα δεν θα δεχοτανε εναν τετοιο εγκληματια παρα μονο μια που εχει γινει τσιρακι και υπηρετρια των "περιουσιων".

Το κακο ειναι οτι αυτες τις "φιλιες" με τους εγκληματιες του Ισραηλ η Ελλαδα θα τις πληρωσει πολυ ακριβα στο μελλον, καθως πιστευω οτι βρισκεται σε εξελιξη σχεδιο αφανισμου και γεννοκτονιας του Ελληνικου Εθνους κατα τα προτυπα τελικης λυσης του Χιτλερ.

Ανώνυμος είπε...

Aνωνυμε 03:57:00 μμ

Φυσικα και τιποτα απο αυτα δεν ειναι τυχαιο.

Ειναι μερος του σχεδιου, το οποιο εχει αναλαβει να φερει εις περας η σημερινη κυβερνηση, ωστε να παρουσιασθει η Ελλαδα οσο πιο ανισχυρη και ανοχυρωτη γινεται στη σχεδιαζομενη και επερχομενη αποπειρα ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ εις βαρος του λαου της. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβει ο καθενας και παρει τα απαραιτητα μετρα για αυτον και την οικογενεια του τοσο το καλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Χατζαρα, για να εχει πιασει ολα τα προσκυνημενα ανθρωπακια της Παγκοσμιας Διακυβερνησης τυπου Αβαπτιστου, Παπουτση, Λοβερδου, Πεταλωτη, τετοιο "Υπερπατριωτικο" παραληρημα, παει να πει οτι συντομα ετοιμαζεται κατι πολυ χοντρο. Ισως αυτο να ειναι το ξεπουλημα του Αιγαιου. Ισως και κατι ακομα χειροτερο. Σιγουρα ομως κατι κρυβεται απο πισω.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα ερευνήστε μήπως βάσει της εκλογικής νομοθεσίας ενα κόμμα δεν επιτρέπετει να έχει στον τιτλο του την λεξη Ελλάδα και τα παραγωγά της. Μάλλον αυτό ισχύει. Καλή επιτυχία.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...