29/1/11

Προς τους ευαίσθητους μη φιλέλληνες (Κ. Μπετινάκης

Κοινωνία ευημερούσας παρανομίας

http://www.styx.gr

Ως «ελληνόφωνoς ορθόδοξος» –όπως μου υπενθύμισε ότι είμαι, η πολυδιαφημισμένη από τον ΣΚΑΕΙ εκπομπή του για το «1821»- θέλω να μοιραστούμε –ω συμπατριώτες- μερικές επίκαιρες σκέψεις:

Με αφορμή και την κατάληψη από τους καθοδηγημένους από κομματική έκφανση λαθρομετανάστες –έστω παράνομους μετανάστες- αλλά οπωσδήποτε όχι οτιδήποτε άλλο, θέλω να υπενθυμίσω και:

Προσπαθούμε να αναστήσουμε την πεθαμένη υπόθεση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, σε μια χώρα που δεν λειτουργεί ο νόμος, εκτός αν νεότερος νόμος έτσι ορίσει.

Αλλιώς εκτός από τους λαθρέμπορους ναρκωτικών και πάσης άλλης φύσης λαθρέμπορους θα μπορούσε να καταστούν οιονεί ακαδημαϊκοί πολίτες και πάσης φύσης αναξιοπαθούντες.

Όλα εξ ονόματος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Αλλά αντί να νοιάζονται όλες αυτές οι εκφάνσεις της προόδου για τα δικαιώματα των χιλιάδων ή μήπως πλέον αλλοδαπών «εισβολέων» μήπως θα ‘πρεπε να ασχοληθούν με τα δικαιώματα των ημεδαπών, της αδικημένης πλέον πλειοψηφίας; Που ως πότε θα παραμένει σιωπηλή;

Κι αναφέρομαι ενδεικτικά και μόνο,

# στους χιλιάδες που καθημερινά από τα αξημέρωτα συνωθούνται έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ για ένα χαρτάκι προτεραιότητας,

# στους χιλιάδες νέους που περιμένουν ένα σημάδι από τα γραφεία εύρεσης εργασίας,

# στους απόμαχους που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συντάξεις που εγκρίνουν ως μόνη λύση Γερμανοί αξιωματούχοι κι ας είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας,

# σ΄όλους εκείνους που συγκεντρώνουν τα πεταμένα λαχανικά όταν τελειώσουν οι λαϊκές,

# σ΄όλους εκείνους που προσπαθούν να επιβιώσουν χάρη στην φιλανθρωπία κάποιων οργανώσεων…

Ας βγει λοιπόν μπροστά κάποια από τις πάμπολλες «μη κυβερνητικές οργανώσεις» (αφού μας πουν από που επιχορηγούνται άραγε), λοιπόν, για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ημεδαπών ανέργων, αστέγων κλπ ημεδαπών αναξιοπαθούντων.

Θα ήθελα να γράψω ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ανεξαιρέτως, έχουν ευθύνες, αφού δεν επιτρέπουν να γίνουν έλεγχοι στα ταμεία τους. Μα αφού χρηματοδοτούνται από όλους εμάς, (ή μάλλον ΚΑΙ από εμάς) γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να μάθουμε τι γίνονται τα χρήματά μας;

Επειδή τα μόνα αναξιοπαθούντα δεν είναι τα κόμματα – επειδή κυκλοφορούν πάλι τα «ελεήμονα κουπόνια υποταγής»- λες και δεν τα φτάνει η άφθονη κρατική επιχορήγηση … Κι από την άλλη δεν θέλουν ούτε κουβέντα να γίνει για οικονομικό έλεγχο στα ταμεία τους. Μπας κι αποκαλυφθεί ότι λάβαιναν και θολές επιχορηγήσεις –αν γίνονται παρόμοιες εγγραφές ή μάλλον αν τηρούνται καν βιβλία…

Θα ήθελα να γράψω για την Δικαιοσύνη, που μπορεί και κινείται μόνο με βάση το πλαίσιο που της καθορίζουν οι εκλεγμένοι, πάει η ανεξαρτησία των εξουσιών. Αφού συνταγματικά είναι απαλλαγμένοι ευθυνών οι βουλευτάδες.

Αλλά ποιος ακούει κάποιους που έστω νομίζουν ότι κάνουν νουνεχείς σκέψεις; Γράψε κάτι για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου. Μου τηλεφωνούν φίλοι και γνωστοί. Γράψε κάτι για την αδικία εναντίον των συνταξιούχων. Δεν πλήρωναν εισφορές για τις συντάξεις τους στα Ταμεία τους; Τι έπαθαν όσοι τους τις κατακρατούσαν;

Πείτε μου έστω ένα όνομα, από εκείνα που βαρύγδουπα ακούστηκαν ότι φοροδιαφεύγουν να τιμωρήθηκε και να πλήρωσε πρόστιμο. Την γλίτωσαν με την περαίωση…

Λαϊκή επιταγή είναι η παραδειγματική τιμωρία των καταχραστών. Και η επιστροφή των κλεμμένων.

Σε μια χώρα λοιπόν, που όλοι για κάποιο λόγο είναι υπεράνω του νόμου ας μην μας κοροϊδεύουν με συνθήματα όπως «πρώτα ο πολίτης», χωρίς να αναφέρονται σε ποιον από τους πολίτες αναφέρονται ή μάλλον σε ποια κοινωνική τάξη, επειδή πάλι, είναι ξεκάθαρο το τοπίο και σ’ αυτόν το τομέα πια.

Κι ας σταματήσει ο ΔΙΑΣ να κάνει τη θορυβώδη εμφάνισή του στις κεντρικές λεωφόρους και να περνάνε που και που από τα απομονωμένα δρομάκια του Κρυονερίου πχ και των άλλων απομονωμένων συνοικιών, που τα μικρά σπιτάκια είναι τόσο ευάλωτα και πρόσφορα στην «επίσκεψη» των «αναξιοπαθούντων αλλοδαπών» που τα ρημάζουν.

Κι αυτό το χρέος…

Το ότι, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός, αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης και προβληματισμού η διεύρυνση του χάσματος μεταξύ πλουσίων και φτωχών, έχει τη σημασία του. Έστω κι αν ο ΓΑΠ ο ελάσσων υπεραμύνθηκε ότι δεν πρόκειται να αναδιαρθρώσουμε το χρέος. Οι Γερμανοί επιμένουν πως πρέπει να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση του χρέους, όπως μας είχαν προτείνει απ’ την αρχή και την αρνήθηκαν εκείνοι, οι οποίοι προφανώς, αλλού, άλλα είχαν υποσχεθεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης έκαναν γαργάρα τη δήλωση Σόιμπλε, ότι η Γερμανία είχε προτείνει στην κυβέρνηση ΓΑΠ την αναδιάρθρωση χρέους πριν την υπογραφή του μνημονίου. Αλλά είναι προφανές πλέον ότι ο ΓΑΠ είχε αναλάβει άλλες υποχρεώσεις.

Όπως έγραψε κι ο Γιώργος Δελαστίκ, «η κυβέρνηση και η ΕΕ συνεργάστηκαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Έστησαν το παραμύθι με τη δήθεν απειλούμενη χρεοκοπία, προκειμένου να παραλύσουν τις αντιδράσεις του τρομοκρατημένου ελληνικού λαού, πετυχαίνοντας έτσι να τον μετατρέψουν σε «πειραματόζωο» πανευρωπαϊκής χρησιμότητας».

Η κοροϊδία που παίζεται πίσω από την πλάτη του λαού, οδηγεί σε συμπεράσματα ότι κάποιοι πρέπει να μιλήσουν για "Γουδή".

Τι πρέπει να πούμε δηλαδή, πως μας χρειάζεται ένας λοχίας; Σε ράντζο πέθανε ο Πλαστήρας. Αλλά, τι απέδειξε το πραξικόπημα των πρακτόρων συνταγματαρχών; Εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία για να ξεπουλήσουν την Κύπρο, αφού πρώτα, λίγδωσαν κι αυτοί. Εξέλιπε γαρ και το ενδεχόμενο αυτό.

Ποια είναι η ελπίδα που απομένει;

Καθώς επικρατεί πλήρης και γενική απαξίωσηπου την παρακολουθούμε καθημερινά. Καθώς οι καλοπληρωμένοι παπαγάλοι, καυγαδίζουν με τους υπεράνω κριτικής πολιτικούς που δεν τιμωρούνται ούτε από τους ψηφοφόρους τους. Παπαγάλοι που προτείνουν αποχή –επειδή έτσι προτείνει το σύστημα ελέγχου της ψήφου- ώστε να καταγραφούν μόνο οι κατευθυνόμενες από τις δημοσκοπήσεις. Και να δικαιωθούν οι εταιρίες.

Που πήγε το δίκηο του εργαζόμενου; Στο ταμείο ανεργίας, που δεν προλαβαίνει να «εξετάζει» αιτήσεις για επίδομα ανεργίας από τις στρατιές των ανέργων.

Που πήγε το μέλλον των νέων; Σε άλλη μία εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που προετοιμάζει τη γενιά των 590 ευρώ.

Που πήγε το πάθος των συνδικαλιστών; Έσβησε στην αδράνεια αντίδρασης σε έναν αντεργατικό νόμο, που άλλες εποχές θα είχε ξεσηκώσει θύελλες.

Επειδή έχουν απαξιωθεί όλες οι αξίες, αφού όλοι φαίνεται πως έχουν ανταλλάξει μαχητικές θέσεις με αξιώματα.

Έτσι οι φόροι αυξάνονται, η τιμή των προϊόντων ανεβαίνει, μόνο οι μισθοί και οι συντάξεις, αφού περικόπηκαν δεόντως, παγώνουν. Για τους γνωστούς ύποπτους το κράτος τους επιφυλάσσει την γνωστή μεταχείρηση προς όφελος των προνομιούχων που εξαργυρώνουν την ανομία με μια περαίωση.

Και γύρω μας μια γενική βουβαμάρα. Μήπως πρόκειται για τη νηνεμία πριν τη καταιγίδα; Δεν καταλαβαίνουν ότι ερεθίζουν πια οι κοκορομαχίες στη Βουλή, από τους υπερασπιστές ενός πολιτικού συστήματος που πνέει τα λοίσθια και κάνουν πως δεν το έχουν καταλάβει. Ή μήπως κάποιοι το εύχονται, μια και στην αναμπουμπούλα χαίρονται. Άσχετο αν δεν τους έχουν βγει ως τώρα οι περιπτώσεις αναταραχής.


Μετά το ξυλοφόρτωμα βουλευτή, την αποδοκιμασία πρώην πρωθυπουργού και το γιουχάισμα του αντιπροέδρου, μήπως άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι το μαχαίρι αν δεν φτάσει στο κόκαλο, θα είναι επικίνδυνη και η παρουσία τους σε κοινόχρηστους χώρους.

Ή μήπως πιστεύουν ότι ακόμα εξουσιάζουν τα πάντα γερά, μια και το σύστημα διαπλοκής τους στηρίζει απόλυτα;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκανες ενα λαθος στην εκπομπη της παρασκευης,Ο μουσουλμανικός πληθυσμός ΔΕΝ αυξανεται

η Καθημερινή παρουσιάζει την ίδια έκθεση ως αύξηση των μουσουλμάνων
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_28/01/2011_430439


αλλα το αυθεντικο κειμενο λεει τα ακριβως αντιθετα
http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5hdWn_NAQYnalUogpSijb2fy7wNTw?docId=CNG.7bfcfd891f40aa72354703f627bc22bc.ba1


Αθανατη ελληνικη δημοσιογραφια!!


Will Pew Muslim birth rate study finally silence the “Eurabia” claim?

http://blogs.reuters.com/faithworld/2011/01/27/will-pew-muslim-birth-rate-study-finally-silence-the-eurabia-claim/

Ανώνυμος είπε...

"Ως «ελληνόφωνoς ορθόδοξος» –όπως μου υπενθύμισε ότι είμαι, η πολυδιαφημισμένη από τον ΣΚΑΕΙ εκπομπή του "

ΜΠΑ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ?

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ?

ΟΥΤΕ Ο ΜΕΤΤΕΡΝΙΧ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΣΥΝΕΠΩΣ?

ΒΡΕ ΟΥΣΤ,ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΟΤSSΚΙΣΤΕΣ ΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!
(απο http://jungle-report.blogspot.com/2011/01/blog-post_29.html)
"Πριν λίγη ώρα κοινοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα του Ιού δύο άρθρα τα οποία, κατά τη διατύπωση τους, "δεν χώρεσαν" στην ύλη της Ελευθεροτυπίας.

Το πρώτο άρθρο αφορά το πανεπιστημιακό άσυλο με τίτλο

Οι "ικέτες" της Αθήνας και του Παρισιού - Το γαλλικό προηγούμενο με την απεργία πείνας 300 μεταναστών σε χώρο ασύλου

http://www.iospress.gr/texts_2011/20110126.htm

όπου παρατίθεται σε αντιδιαστολή με την ελληνική επικαιρότητα το ιστορικό της κατάληψης της εκκλησίας Σεν Μπερνάρ από μετανάστες στο Παρίσι κατά τον Ιούνιο του 1996, ένα θέμα που συμπληρώνει τα σχετικά κείμενα του Παντελή Μπουκάλα
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_27/01/2011_1294303 και του Νίκου Σαραντάκου
http://sarantakos.wordpress.com/2011/01/27/sanspapiers/
με κάποιες αποκαλυπτικές διαπιστώσεις

Το δεύτερο άρθρο είναι μια εκτενής ανάλυση για τη δημοσιογραφική υπερπροβολή του Βασίλειου Μαρκεζίνη και του Μίκη Θεοδωράκη στα ΜΜΕ. Και ως συνήθως, όλη αυτή η προβολή ανιχνεύεται με πολιτικά κριτήρια και ο Ψαρράς εντοπίζει τις κοινές συνισταμένες μεταξύ των δύο ανδρών και τον πολιτικό παρονομαστή που τους συνδέει αποκαλύπτοντας το βαθύτερο σχέδιο που εξυφαίνεται. Τίτλος Ο Σπίθας και το Παιδί Φάντασμα την εποχή του Μνημονίου - Η πολιτική δραστηριοποίηση Μίκη Θεοδωράκη και Βασιλείου Μαρκεζίνη.

http://www.iospress.gr/texts_2011/20110125.htm ""

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια γύρω από τη λύση μετεγκατάστασης των (ΛΑΘΡΟ) μεταναστών

Από τον Θεοδόση Πελεγρίνη πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών

Το πανεπιστήμιο δεν είχε καμία ευθύνη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και το πανεπιστήμιο ανέλαβε την πρωτοβουλία να το λύσει. Βεβαίως το έλυσε στην κρίσιμη ώρα με τη συνδρομή της Πολιτείας. Στην προσπάθειά μας για αναζήτηση χώρου μετεγκατάστασης των μεταναστών, που είχαν καταλάβει το κτήριο της Νομικής Σχολής, απευθύνθηκα σε φορείς και οργανισμούς, προκειμένου να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού. Ουδείς, όμως, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Πανεπιστημίου.Ο μόνος ο οποίος προσφέρθηκε, ήταν ο κ Ρουτζούνης ιδιοκτήτης του ακινήτου στο οποίο έγινε η μετεγκατάσταση. Επίσης ουδεμία οικονομική διαπραγμάτευση έγινε μεταξύ του ιδιοκτήτη του ακινήτου και του Πανεπιστημίου, όπως αφήνεται ψευδώς και σκοπίμως να εννοηθεί.

Δείτε εδώ τη σελίδα του πρύτανη στο facebook

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_6213.html

Ανώνυμος είπε...

H BΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ,ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ ,ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

http://www.pare-dose.net/?p=3544#more-3544#ixzz0iH9WK297


ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ


"Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να ‘ναι Έλληνας. Γι’ αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδος και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα… Η κομμουνιστική φυλή ζει μια ζωή τερατώδη αληθινά, πραγματικά μεταφυσική. Ο κομμουνιστής, ο διαφοροποιημένος πια κομμουνιστής, δεν βλέπει όπως βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, δεν ακούει όπως ακούν οι άλλοι, δεν διαβάζει όπως διαβάζουν οι άλλοι…».
Στρατής Μυριβήλης

http://www.pare-dose.net/?p=3544#more-3544#ixzz0iH9WK297

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ,ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ!!!

«Συνδιαλλαγή» Τουρκίας –Ευρωπαϊκής Ένωσης για βίζα με μετανάστες
Ιανουάριος 29, 2011.


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ξεκινήσει σύντομα διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, για να ταξιδεύουν οι Τούρκοι πολίτες στην ΕΕ χωρίς βίζα, αν επιθυμεί να σταματήσει η Άγκυρα να διοχετεύει μετανάστες από την Ασία και την Αφρική μέσω των συνόρων της».

Τα παραπάνω σημειώνουν βουλγαρικές εφημερίδες που επισημαίνουν ότι ειπώθηκαν από τον Τούρκο επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγκίς.

Σύμφωνα με την ΕΕ, η Τουρκία έχει γίνει μια σημαντική δίοδος διέλευσης για τους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και την Ινδία που προσπαθούν να μπουν στην ΕΕ μέσω της Ελλάδας.

Ο Μπαγκίς τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταργήσει την υποχρέωση θεώρησης για τους πολίτες ξένων χωρών όπως η Παραγουάη και η Ουρουγουάη ενώ δεν έχει καταργήσει την υποχρέωση αυτή για τους Τούρκους.

Οι Βρυξέλλες κατηγόρησαν την Τουρκία ότι επιδιώκει ‘συνδιαλλαγή’ του ζητήματος της θεώρησης εισόδου στην ΕΕ για τους πολίτες της, με τους παράνομους μετανάστες από την Αφρική και την Ασία καθώς απειλεί ότι, αυτοί, θα κατακλύσουν την Ευρώπη από το έδαφός της.

http://www.echedoros-a.gr/2011/01/blog-post_5748.html

Ανώνυμος είπε...

AΣΥΛΟN ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.

Κατοπιν πιεσεων των ΗΠΑ,μεσω τυποις της υπατης αρμοστειας του οηε και των φαρισαιων της ε.ε που εξυπηρετουνται απο την ελλαδα ως διχτυ κατακρατησεως προς δυσμας της, η ελλας εψηφισε προ ημερων νομο προδοτικο και αντισυνταγματικο για την διευκολυνση της συνεχισης των κυματων αναγνωρισης εποικιστικων φουρνιων,παρα πασα λογικη αυτοσυντηρησεως!

Σε αυτον το νομο,καταστρατηγειται η εννοια του πολιτικου προσφυγα,δηλαδη ατομου μεμονωμενου που κρινεται οτι η ζωη του αμεσα κινδυνευει αν απελαθει στη χωρα προελευσης του,λογω δημοσιας πολιτικης του εναντιωσης και δρασης απεναντι σε αυταρχικο καθεστως στη πατριδα του η αποτελον θυματα διωξεων του καθεστωτος λογω εσωτερικων συγκρουσεων,ωστε να χωρεσουν στις προνοιες τους οι πλειστοι απο τους τυχοδιωκτες κατευθυνομενους εισβολεις στη χωρα μας,εισερχομενοι ασφαλως απο εικοσαετιας με τις κρυφες ευλογιες της ελληνικης πολιτειας...

Βλεποντας λοιπον οι ηπα την αντιδραση του ελληνικου λαου σε νεους γυρους μαζικων νομιμοποιησεων νεων εποικων,προχωρουν στο υποκαταστατον της παγιοποιησεως δια του τρικ των μαζικα δηθεν προσφυγων.

Αποτελει εμφανως τρικ σταχτης στα ομματα των ιθαγενων και η δηλωσις υπουργου για μη παροχη νεου γυρου "νομιμοποιησεων" σε νεες φουρνιες εισβολεων,καθοσον αυτη θα επιτευχθει δια του νομου παρωδια για το προσφυγικο ασυλον.

Αυτο ειναι βεβαιον μιας και στο νομο αυτο προβλεπεται οτι θα αποφασιζουν την παροχη "ασυλου" εκλεκτοι του κομματικου κρατους και της κυριαρχης εθνοαποδομητικης συνιστωσας ,ιδιωτες μκο των αλληλεγγυων στον εποικισμο της χωρας μας και οχι τα οργανα της πολιτειας μας κατα συνταγμα και τους θεσμους,τα μονα που εντελλονται και και νομικα ειναι υπευθυνα (και διωκομενα αλλως πως) να προασπιζουν το εθνος και το συνταγμα των ελληνων!

Ασφαλως με το αζημιωτο οπως και μεχρι σημερον,με γνωστη την καταληξιν του περιεχομενου των αποφασεων παροχης και τα "κριτηρια" που φυσικα ουδεμια σχεσιν εχουν με αληθινους προσφυγες...

Εχουμε λοιπον την ιδιωτικοποιηση της εθνικης κυριαρχιας και ασφαλειας,την παραχωρηση εν τελει της λαικης κυριαρχιας του αποφασιζειν για τους ελληνες και τον ελληνισμον σε γκρουπουσκουλα πορωμενων ιδεοληπτικα και φιλαργυρων ημεδαπων δοσιλογων του εποικισμου κατοπιν αποφασεως των ηπα!

Οσο για τους εισβολεις,το ποσον προσφυγες ειναι,αρκει τις να δει οτι αναμεσα τους ειναι ελαχιστα τα γυναικοπαιδα, οι αναπηροι απο συγκρουσεις και οι γεροι,δηλαδη οι κατεξοχην αδυναμοι και εν δυναμει προσφυγες,ενω σχεδον ολοι ευρισκονται στην ηλικιακη ακμη τους,ειναι αρρενες στην αναπαραγωγικη ακμη τους και πληρως πολεμικα μαχιμοι,δειγμα οτι εχουν διαλεχτει κατοπιν προδιαγραφων απο αορατη χειρα του εποικισμου ...

Επιμυθιον

Η Ελλας θα πρεπει αν θελει ο ελληνισμος να επιβιωσει να κατεβασει σε βαθος δεκαετιας των αριθμο των αλλοδαπων σε μεγιστο τις 400.000 διασπαρτους στη χωρα,εθνοθρησκευτικα διαφορισιμους αναμεταξυ των, ανεξαρτητα αν τους βαφτιζει νομιμους η μη.Οι εποικοι, παρανομοι να απομακρυνθουν σταδιακα και οι "νομιμοι" να λαβουν κινητρα και αντικινητρα επαναπατρισμου και παραμονης αντιστοιχα,μεχρι επιτευξης του ανωτερω κατωφλιου ασφαλειας.

Επειδη ομως γνωριζομε οτι μονο μια λαικη εθνικη επανασταση θα ανατρεψει τους εδω και 20 ετη σχεδιασμους,στο βαθμο που δεν υπαρξει αυτη,οι ελληνες ας ετοιμαστουν για μια πρωτοφανη δοκιμασια μεσοπροθεσμα,που ομοια της δεν θα εχει ζησει ο ελληνισμος στους τοσους αιωνες αγωνων πολιτισμικης και εθνικης επιβιωσεως...

Ανώνυμος είπε...

AΣΥΛΟN ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.

Κατοπιν πιεσεων των ΗΠΑ,μεσω τυποις της υπατης αρμοστειας του οηε και των φαρισαιων της ε.ε που εξυπηρετουνται απο την ελλαδα ως διχτυ κατακρατησεως προς δυσμας της, η ελλας εψηφισεν προ ημερων νομο προδοτικο και αντισυνταγματικο για την διευκολυνση της συνεχισης των κυματων αναγνωρισης εποικιστικων φουρνιων,παρα πασα λογικη αυτοσυντηρησεως!

Σε αυτον το νομο,καταστρατηγειται η εννοια του πολιτικου προσφυγα,δηλαδη ατομου μεμονωμενου που κρινεται οτι η ζωη του αμεσα κινδυνευει αν απελαθει στη χωρα προελευσης του,λογω δημοσιας πολιτικης του εναντιωσης και δρασης απεναντι σε αυταρχικο καθεστως στη πατριδα του η αποτελον θυματα διωξεων του καθεστωτος λογω εσωτερικων συγκρουσεων,ωστε να χωρεσουν στις προνοιες τους οι πλειστοι απο τους τυχοδιωκτες κατευθυνομενους εισβολεις στη χωρα μας,εισερχομενοι ασφαλως απο εικοσαετιας με τις κρυφες ευλογιες της ελληνικης πολιτειας...

Βλεποντας λοιπον οι ηπα την αντιδραση του ελληνικου λαου σε νεους γυρους μαζικων νομιμοποιησεων νεων εποικων,προχωρουν στο υποκαταστατον της παγιοποιησεως δια του τρικ των μαζικα δηθεν προσφυγων.

Αποτελει εμφανως τρικ σταχτης στα ομματα των ιθαγενων και η δηλωσις υπουργου για μη παροχη νεου γυρου "νομιμοποιησεων" σε νεες φουρνιες εισβολεων,καθοσον αυτη θα επιτευχθει δια του νομου παρωδια για το προσφυγικο ασυλον.

Αυτο ειναι βεβαιον μιας και στο νομο αυτο προβλεπεται οτι θα αποφασιζουν την παροχη "ασυλου" εκλεκτοι του κομματικου κρατους και της κυριαρχης εθνοαποδομητικης συνιστωσας ,ιδιωτες μκο των αλληλεγγυων στον εποικισμο της χωρας μας και οχι τα οργανα της πολιτειας μας κατα συνταγμα και τους θεσμους,τα μονα που εντελλονται και και νομικα ειναι υπευθυνα (και διωκομενα αλλως πως) να προασπιζουν το εθνος και το συνταγμα των ελληνων!

Ασφαλως με το αζημιωτο οπως και μεχρι σημερον,με γνωστη την καταληξιν του περιεχομενου των αποφασεων παροχης και τα "κριτηρια" που φυσικα ουδεμια σχεσιν εχουν με αληθινους προσφυγες...

Εχουμε λοιπον την ιδιωτικοποιηση της εθνικης κυριαρχιας και ασφαλειας,την παραχωρηση εν τελει της λαικης κυριαρχιας του αποφασιζειν για τους ελληνες και τον ελληνισμον σε γκρουπουσκουλα πορωμενων ιδεοληπτικα και φιλαργυρων ημεδαπων δοσιλογων του εποικισμου κατοπιν αποφασεως των ηπα!

Οσο για τους εισβολεις,το ποσον προσφυγες ειναι,αρκει τις να δει οτι αναμεσα τους ειναι ελαχιστα τα γυναικοπαιδα, οι αναπηροι απο συγκρουσεις και οι γεροι,δηλαδη οι κατεξοχην αδυναμοι και εν δυναμει προσφυγες,ενω σχεδον ολοι ευρισκονται στην ηλικιακη ακμη τους,ειναι αρρενες στην αναπαραγωγικη ακμη τους και πληρως πολεμικα μαχιμοι,δειγμα οτι εχουν διαλεχτει κατοπιν προδιαγραφων απο αορατη χειρα του εποικισμου ...

Επιμυθιον

Η Ελλας θα πρεπει αν θελει ο ελληνισμος να επιβιωσει να κατεβασει σε βαθος δεκαετιας των αριθμο των αλλοδαπων σε μεγιστο τις 400.000 διασπαρτους στη χωρα,εθνοθρησκευτικα διαφορισιμους αναμεταξυ των, ανεξαρτητα αν τους βαφτιζει νομιμους η μη.Οι εποικοι, παρανομοι να απομακρυνθουν σταδιακα και οι "νομιμοι" να λαβουν κινητρα και αντικινητρα επαναπατρισμου και παραμονης αντιστοιχα,μεχρι επιτευξης του ανωτερω κατωφλιου ασφαλειας.

Επειδη ομως γνωριζομε οτι μονο μια λαικη εθνικη επανασταση θα ανατρεψει τους εδω και 20 ετη σχεδιασμους,στο βαθμο που δεν υπαρξει αυτη,οι ελληνες ας ετοιμαστουν για μια πρωτοφανη δοκιμασια μεσοπροθεσμα πολυεπιπεδης κατοχης και ολοκαυτωματος πολιτισμικου,που ομοια της δεν θα εχει ζησει ο ελληνισμος στους τοσους αιωνες αγωνων πολιτισμικης και εθνικης επιβιωσεως...

Ανώνυμος είπε...

AΣΥΛΟN ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.

Κατοπιν πιεσεων των ΗΠΑ,μεσω τυποις της υπατης αρμοστειας του οηε και των φαρισαιων της ε.ε που εξυπηρετουνται απο την ελλαδα ως διχτυ κατακρατησεως προς δυσμας της, η ελλας εψηφισεν προ ημερων νομο προδοτικο και αντισυνταγματικο για την διευκολυνση της συνεχισης των κυματων αναγνωρισης εποικιστικων φουρνιων,παρα πασα λογικη αυτοσυντηρησεως!

Σε αυτον το νομο,καταστρατηγειται η εννοια του πολιτικου προσφυγα,δηλαδη ατομου μεμονωμενου που κρινεται οτι η ζωη του αμεσα κινδυνευει αν απελαθει στη χωρα προελευσης του,λογω δημοσιας πολιτικης του εναντιωσης και δρασης απεναντι σε αυταρχικο καθεστως στη πατριδα του η αποτελον θυματα διωξεων του καθεστωτος λογω εσωτερικων συγκρουσεων,ωστε να χωρεσουν στις προνοιες τους οι πλειστοι απο τους τυχοδιωκτες κατευθυνομενους εισβολεις στη χωρα μας,εισερχομενοι ασφαλως απο εικοσαετιας με τις κρυφες ευλογιες της ελληνικης πολιτειας...

Βλεποντας λοιπον οι ηπα την αντιδραση του ελληνικου λαου σε νεους γυρους μαζικων νομιμοποιησεων νεων εποικων,προχωρουν στο υποκαταστατον της παγιοποιησεως δια του τρικ των μαζικα δηθεν προσφυγων.

Αποτελει εμφανως τρικ σταχτης στα ομματα των ιθαγενων και η δηλωσις υπουργου για μη παροχη νεου γυρου "νομιμοποιησεων" σε νεες φουρνιες εισβολεων,καθοσον αυτη θα επιτευχθει δια του νομου παρωδια για το προσφυγικο ασυλον.

Αυτο ειναι βεβαιον μιας και στο νομο αυτο προβλεπεται οτι θα αποφασιζουν την παροχη "ασυλου" εκλεκτοι του κομματικου κρατους και της κυριαρχης αγοραιας εθνοαποδομητικης συνιστωσας ,ιδιωτες μκο των αλληλεγγυων στον εποικισμο της χωρας μας και οχι τα οργανα της πολιτειας μας κατα συνταγμα και τους θεσμους,τα μονα που εντελλονται και νομικα ειναι υπευθυνα (και διωκομενα αλλως πως) να προασπιζουν το εθνος και το συνταγμα των ελληνων!

Ασφαλως με το αζημιωτο οπως και μεχρι σημερον,με γνωστη την καταληξιν του περιεχομενου των αποφασεων παροχης και τα "κριτηρια" που φυσικα ουδεμια σχεσιν εχουν με αληθινους προσφυγες...

Εχουμε λοιπον την ιδιωτικοποιηση της εθνικης κυριαρχιας και ασφαλειας,την παραχωρηση εν τελει της λαικης κυριαρχιας του αποφασιζειν για τους ελληνες και τον ελληνισμον σε γκρουπουσκουλα πορωμενων ιδεοληπτικα και φιλαργυρων ημεδαπων δοσιλογων του εποικισμου κατοπιν αποφασεως των ηπα!

Οσο για τους εισβολεις,το ποσον προσφυγες ειναι,αρκει τις να δει οτι αναμεσα τους ειναι ελαχιστα τα γυναικοπαιδα, οι αναπηροι απο συγκρουσεις και οι γεροι,δηλαδη οι κατεξοχην αδυναμοι και εν δυναμει προσφυγες,ενω σχεδον ολοι ευρισκονται στην ηλικιακη ακμη τους,ειναι αρρενες στην αναπαραγωγικη ακμη τους και πληρως πολεμικα μαχιμοι,δειγμα οτι εχουν διαλεχτει κατοπιν προδιαγραφων απο αορατη χειρα του εποικισμου ...

Επιμυθιον

Η Ελλας θα πρεπει αν θελει ο ελληνισμος να επιβιωσει να κατεβασει σε βαθος δεκαετιας τον αριθμο των αλλοδαπων σε μεγιστο τις 400.000 διασπαρτους στη χωρα,εθνοθρησκευτικα διαφορισιμους αναμεταξυ των, ανεξαρτητα αν τους βαφτιζει νομιμους η μη.Οι εποικοι, παρανομοι να απομακρυνθουν σταδιακα και οι "νομιμοι" να λαβουν κινητρα και αντικινητρα επαναπατρισμου και παραμονης αντιστοιχα,μεχρι επιτευξης του ανωτερω κατωφλιου ασφαλειας.

Επειδη ομως γνωριζομε οτι μονο μια λαικη εθνικη επανασταση θα ανατρεψει τους εδω και 20 ετη σχεδιασμους,στο βαθμο που δεν υπαρξει αυτη,οι ελληνες ας ετοιμαστουν για μια πρωτοφανη δοκιμασια μεσοπροθεσμα πολυεπιπεδης κατοχης και ολοκαυτωματος πολιτισμικου,που ομοια της δεν θα εχει ζησει ο ελληνισμος στους τοσους αιωνες αγωνων πολιτισμικης και εθνικης επιβιωσεως...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...