10/9/11

Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Και αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα της πολιτικής ηγεσίας που θα αναδειχθεί, αμέσως μετά την ανατροπή των επικίνδυνων αχυρανθρώπων που καταστρέφουν τον τόπο.



του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/09/blog-post_9653.html


Ταυτόχρονα, συνιστά ένα από τα κορυφαία ζητήματα που πρέπει να αποτελέσει κεντρικό στόχο πάλης για το αγνό και άδολο πατριωτικό κίνημα που επιμένει να υψώνει φωνή αντίστασης στη χώρα μας, και φυσικά λάμπει ως φλογερό συναίσθημα που ζεσταίνει αδιάκοπα τις καρδιές μας.
Θα αποτελέσει την πιο ηχηρή απάντηση στους επικίνδυνους σχεδιασμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των εντολοδόχων της Νέας τάξης.
Και φυσικά θα πρέπει να επιδιωχθεί η θεσμική κατοχύρωση αυτής της απάντησης, να αποτελέσει μια πραγματικά εθνική γραμμή άμυνας, στα χέρια ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας.
Η αποφασιστική καταδίκη κάθε μορφής εθνομηδενισμού, είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Ελληνικής κοινωνίας.
Ένα δικαίωμα που δεν εντάσσεται στα δημοσιοσχετίστικα παζάρια ούτε φυσικά στα υποτιθέμενα πρωτόκολλα των διεθνών σχέσεων της χώρας.
Συνιστά αναφαίρετο και μη διαπραγματεύσιμο δικαίωμα που αποσκοπεί στη διαφύλαξη της πολιτισμικής μας ταυτότητας.
Συνιστά υποχρέωση στον αυτονόητο σεβασμό της αιματοβαμμένης μας ιστορίας.
Η αποφασιστική καταδίκη του εθνομηδενισμού, είναι ο συνεκτικός κρίκος για το μέλλον και την ταυτότητα της κοινωνίας μας.
Θα αποτελεί πάντα μια κορυφαία εκδήλωση τιμής στην πεμπτουσία της ίδιας μας της ιστορίας.
Είναι συνώνυμο του σεβασμού στην ιστορική μας μνήμη. Και αυτό το σεβασμό τον οφείλουμε.


Η αποφασιστική καταδίκη του εθνομηδενισμού, συνιστά το πιο αποφασιστικό χαστούκι απέναντι στα επικίνδυνα φασιστικά ιδεολογήματα.
Διότι ο φασισμός δε σεβάστηκε τη δυναμική της φυσιογνωμίας των εθνών. Την καπηλεύτηκε.
Ο φασισμός αιματοκύλησε την ανθρωπότητα και τις εθνικές κοινωνίες. Και ως εκ τούτου, δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλά εξ ονόματος και για λογαριασμό τους.
Αυτό το «δικαίωμα» του εκχωρήθηκε αφελώς, από την ατολμία των ψευτοκουλτουριαραίων του δήθεν «προοδευτισμού», που έχουν αναγάγει σε ιδεολόγημα τις πνευματικές αγκυλώσεις και τα πολιτικά τους συμπλέγματα...


Η αποφασιστική καταδίκη του εθνομηδενισμού, δε συνιστά ρατσισμό σε βάρος καμιάς άλλης κοινωνίας.
Υπαγορεύεται αποκλειστικά και μόνο από την ανάγκη σεβασμού της εθνικής μας ταυτότητας, και μέσα από αυτό το σεβασμό εκφράζεται και η πληρέστερη εκτίμηση απέναντι στην εθνοτική διαφορετικότητα οποιασδήποτε άλλης κοινωνίας και εθνοτικής παρουσίας.
Ο αμοιβαίος σεβασμός της διαφορετικότητας και των διακριτών ορίων ανάμεσα στους λαούς και τις κοινωνίες, μπορεί να εμπνεύσει τις πιο ουσιαστικές μορφές διεθνικής αλληλεγγύης και σε καμία περίπτωση δε τις αντιμάχεται. Τέτοιες που θα προϋποθέτουν και θα εμπνέουν σεβασμό, και δε θα διαχέονται σε λογικές πολυεθνικής σούπας που τροφοδοτεί μόνιμες εντάσεις και επικίνδυνες αντιπαραθέσεις από καταβολής κόσμου.


Η Ελλάδα στο στόχαστρο των εθνομηδενιστικών στρατηγικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Πρόκειται για στρατηγικές – μασκαράδες, που κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αποσκοπώντας στην άλωση των κοινωνικών συνειδήσεων.


Συχνότατα μασκαρεύονται με το φερετζέ του ανθρωπισμού. Δεκάρα τσακιστή δε δίνουν για τον ανθρωπισμό. Τον επικαλούνται απλώς σαν ένα βολικό άλλοθι στις επικίνδυνες επιδιώξεις τους.


Άλλες φορές καλύπτονται πίσω από την μπούργκα του δήθεν εκσυγχρονισμού. Μα ούτε και για τον πραγματικό εκσυγχρονισμό τους καίγεται καρφάκι. Τον χρησιμοποιούν και αυτόν ως ένα βολικό πρόσχημα για να παρουσιάσουν ως στρογγυλεμένα τα αγκάθια των εφιαλτικών επιδιώξεών τους.




Στην Ελλάδα τα βιώνουμε και τα δυό.
Και τον «ανθρωπισμό» της ανοχής στην κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση τον βιώνει με τρόπο δραματικό στο πετσί της ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία, αφού και θύματα θρηνεί, και τη φυσιογνωμία της βλέπει να αλλοιώνεται, και οι γιετονιές της αφελληνίζονται σταδιακά και περνούν στα χέρια μιας ιδότυπης μαφιόζικης διαχείρισης των σωματεμπόρων…




Αλλά και τον εκσυγχρονισμό των Ρεπουσοδραγώνηδων στον πιο επικίνδυνο συνδυασμό με τις επιδιώξεις των Διαμαντοπουλοχριστοφιλοπουλάδων που αφελληνίζει τη μόρφωση, καταργεί την πραγματική γνώση, αποψιλώνει τη Θράκη μας από κάθε εθνική φωνή, και τον βιώνουμε και σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα καταστροφικά αποτελέσματά του.




Η απάντηση πρέπει να είναι αποφασιστική και η τιμωρία αυτή που πρέπει απέναντι σε καθέναν που αποφασίζει να δράσει πισώπλατα και ως δούρειος ίππος στο μαλακό υπογάστριο της Ελληνικής κοινωνίας. Και ως τέτοια πρέπει να προβλέπει με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές:


1.Την ανάδειξη (συνταγματικά κατοχυρωμένη) του εθνομηδενισμού ως ιδιώνυμο αδίκημα.
2.Κανένα απολύτως ελαφρυντικό να μην αναγνωρίζεται σε όποιον υποπίπτει σ αυτό το αδίκημα.
3.Άμεση και Οριστική στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
4.Άμεση απομάκρυνση από τη θέση του αν απασχολείται επαγγελματικά σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, και ταυτόχρονη κατάργηση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων του αν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποίησε την επαγγελματική του απασχόληση για την με οποιονδήποτε τρόπο προβολή των εθνομηδενιστικών του αντιλήψεων.
5.Αυστηρές ποινές φυλάκισης σε κείνους που συνδυάζουν την εθνομηδενιστική τους δράση, με υποκίνηση ανθελληνικών αποσχιστικών κινήσεων και αμφισβητούν με οιονδήποτε τρόπο την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας.


Κάθε υπαναχώρηση στον εθνομηδενισμό, δημιουργεί εκτροφεία για ύπουλους εφιάλτες που αργά η γρήγορα θα οδηγήσουν την Ελληνική κοινωνία στο αιματοκύλισμα και τον τόπο μας στην καταστροφή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

jef causesku and bilio tsoykala

Ανώνυμος είπε...

παρ'ολα αυτα το ιδιο το εθνος εκλεγει δια της ψηφου του αυτους τους εθνομηδενιστες.
και με την πρωτη ευκαιρια παλι το ιδιο θα πραξει.
μηπως τελικα η εκλογικη μαζα αυτου του κρατους που στο συνολο της ψηφιζει ολο το εθνομηδενιστικο φασμα του ενεστωτικου κοινοβουλιου δεν εχει τα χαρακτηριστικα "εθνους"?,η,μηπως εχουμε να κανουμε με ενα ερζατς "εθνος"?
εχω την αισθηση κυριε οτι χαλατε επι ματαιω την φαια σας ουσια.
δεν ειναι οτι η συλλογιστικη σας ειναι λαθος.σωστη ειναι.ομως η εφαρμογη της προυποθετει την ακλονητο υπαρξη εθνους το οποιο διεπεται απο συλλογικη αυτογνωσια αναφορικα με τον ιστορικο του ρολο και ειμαρμενη.στη περιπτωση της συντριπτικης πλειοψηφιας αυτου του εσμου του κρατους οπερετας του γαπ και διαχρονικα πισω μεχρι τον βιτελμπαχ, αυτο σιγουρα δεν ισχυει.
οποτε αφηστε την ιστορικη νομοτελεια να κανει την δουλεια της,και μην ψαχνετε να δωσετε γιατρικο για τον καρκινο σε εναν που κυριολεκτικα και μεταφορικα ειναι φορεας του ιου της συφιλης.

Ανώνυμος είπε...

1.Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 Και Το Ονομά ΑΥΤΟΥ.. David Mayer de Rothschild

http://www.youtube.com/watch?v=z706Q1Fyl5s

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ.
http://aprogrammatista.blogspot.com/p/david-mayer-de-rothschild.html

2.David Rothschild regrets Global Governance tough to activate in Copenhagen

http://www.youtube.com/watch?v=mtudNpL30BU&feature=related

Simon Linnett, Executive Vice-Chairman of Rothschild, has called for a new international body, the World Environment Agency, to regulate carbon trading.

In a recently published paper, Trading Emissions, for the Social Market Foundation, Mr Linnett argues that the International problem of climate change demands an international solution.

Unless governments CEDE SOME OF THEIR SOVEREIGNITY to a new world body, he says, a global carbon trading scheme cannot be enforced and regulated."

David Rothschild regrets that Global Governance is proving very hard to activate at the UN climate conference in Copenhagen.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...