18/9/11

Ήγγικεν η ώρα της κρίσεως

Οι «αυτόχθονες ιουδαίοι», οι προδότες, και οι διεφθαρμένοι, μας οδηγούν προγραμματισμένα στην καταστροφή.


Να φύγουν τώρα οι ψεύτες, οι πλαστογράφοι, οι ανίκανοι, και μετα να δούμε τι θα κάνουμε με το χάος που θα αφήσουν πίσω τους.


Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

Ας έρθει αυτή η ώρα και μετά βλέπουμε...
Ένα θέμα θα είναι να μην ξαναφτάσουμε στο σημείο να μας εξουσιάσουν οι "κλώνοι" τους αργότερα...

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν; Τρελλαθήκατε, κύριε;

Έκαναν ό,τι έκαναν και θ' αφεθούν έτσι, άνετοι κι ωραίοι να φύγουν;

Ανώνυμος είπε...

ποτε με το καλο ξεκινατε εκπομπη.......

αντε να δουμε κατι της προκοπης στο χαζοκουτι?

Ανώνυμος είπε...

Juif ou pas Juif? Γιατί πολλοί εβραίοι κρύβουν την καταγωγή τους;



Σάλος ξέσπασε στην Γαλλία, με την εταιρεία Apple, η οποία είχε τον τελευταίο καιρό εγκαταστήσει μια εφαρμογή για τα iphone, με τίτλο “Juif ou pas Juif” (το οποίον σημαίνει “Εβραίος ή όχι”). Η συγκεκριμένη εφαρμογή (την οποία είχε σκαρώσει ένας εβραίος και πουλιόταν (σιγά να μην ήταν δωρεάν…) προς 0,79 ευρώ, επέτρεπε στους χρήστες της να βρουν αν κάποιο γνωστό δημόσιο πρόσωπο ήταν εβραϊκής ή όχι καταγωγής.

Τελικά, δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της επίμαχης εφαρμογής –που συνδύαζε το τερπνόν μετά του… ωφελίμου, την ενημέρωση του κοινού με το… εμπορικό δαιμόνιο της “περιούσιου” φυλής-, καθότι η γνωστή «αντιρατσιστική» (και ολοφάνερα φιλοσιωνιστική) οργάνωση SOS Racisme απείλησε να μηνύσει την Apple, με το πρόσχημα ότι η εφαρμογή παραβιάζει την γαλλική νομοθεσία, δημοσιοποιώντας… προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεση των ατόμων αυτών. Έτσι, η Apple αναγκάστηκε να αποσύρει άρον-άρον την εφαρμογή.

Ο έχων την ιδέα, όμως, Johann Levy, εβραίος, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Le Parisien», όπου υπεραμύνθηκε της εφαρμογής του: «Δεν είμαι εκπρόσωπος όλων των Εβραίων, αλλά σαν εβραίος ξέρω ότι μεταξύ μας πολλές φορές ρωτάμε αν ο τάδε είναι εβραίος. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα το ρατσιστικό στο να λέμε ότι κάποιος είναι εβραίος, αντίθετα είναι κάτι που πρέπει να μας κάνει υπερήφανους».

Η παραπάνω ιστορία, μας θύμισε τη δική μας υπόθεση των ταυτοτήτων. Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ πίεζε ασφυκτικά όλους τους Έλληνες πρωθυπουργούς που πήγαιναν στις ΗΠΑ, για να αφαιρέσουν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. Τελικά, βρέθηκε ο Σημίτης να ικανοποιήσει το αίτημά τους (ο δε Καραμανλής που τον διαδέχθηκε στην πρωθυπουργία, έχοντας υποσχεθεί –μεταξύ άλλων- την επιστροφή της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αλλά σε προαιρετική βάση, το… «ξέχασε»).

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μας γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα: Κανένας, μα κανένας λαός στον κόσμο δεν κρύβει την καταγωγή του. Γιατί οι σιωνιστικές και φιλοσιωνιστικές οργανώσεις έχουν τέτοια μανία με την απόκρυψη της εβραϊκής καταγωγής των εβραίων; Ποιος ο λόγος;

Ανώνυμος είπε...

Προς Τελ Αβίβ.

Μπορείτε να διανοηθεί τε την συρρίκνωσή σας/μας , σαν αντίτιμο την διάσωσή των Ευρωπαικών Τραπεζών, Χρηματοπιστωτικού Συστήματος , Ασφαλιστικών Ταμείων, της Τραπεζικής Ευημερίας γενικότερα ;

Μπορείτε να φανταστείτε ένα βιβλίο Ιστορίας με την παραπάνω παράγραφο;

Εμείς - πλην των δοσίλογων - πάλι όχι.


Ασφαλώς και είναι θέμα λόμπυ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΤΩΝ.

Των άπραγων λόμπυ μας...


Οι Ευρωπαίοι έχουν ισχύ μόνο αν το παιχνίδι μείνει μέσα στα όρια προσθέσεων και αφαιρέσεων και το λόμπυ σας, θα έλεγα , αισθάνεται βολικά..και κερδοφόρα μέσα στο ίδιο πλαίσιο.

Εσείς, εμείς... εκεί μέσα θα περάσουμε δύσκολα έως αφόρητα.

Πρέπει να αλλάξει ταμπλό το παιχνίδι.

Τι προέχει άραγε;...η επιβίωση των Εθνών μας ή η συμφωνία των αριθμών;

Γιατί και τα δύο δεν γίνεται.

Ο Βιολιστής που πέφτει από την Στέγη.

Υ.Γ.
ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΑ.

Τι είναι πιο χρήσιμο για το Έθνος;

Η επιταγή του συγγενούς Τραπεζίτη που φθάνει σε ένα απόλυτα εχθρικό περιβάλλον ή ένα φιλικό γεμάτο διεξόδους, συμμάχους και επιλογές περιβάλλον;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρώσος πρέσβης στο Βελιγράδι τα χώνει στους Σέρβους δοσιλόγους.


http://www.youtube.com/watch?v=MNj0iU4VXLw&feature=player_embedded#