20/9/11

Κάτω οι προδότες και οι φαύλοι

Οι κάλπες που έρχονται πρέπει να δώσουν λύση και όχι να κουκουλώσουν το πρόβλημα

Αυτό που γνώριζαν η αμερικανική πρεσβεία, οι «αγορές», και τα «κομματικά επιτελεία», το έμαθαν και όλοι οι άλλοι την περασμένη Κυριακή, από τη πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για «ΤΟ ΠΑΡΟΝ». Ξύπνησαν τα «χάπατα».Οι μισοί από τους απελπισμένους πράσινους ψηφοφόρους λένε πια «αι σιχτίρ», στην συμμορία του Giorgo από τη Μινεσότα.


Η κυβέρνηση των προδοτών έχει εναντίον της το 79%. Έφαγαν τα ψωμιά τους. Τώρα μάλιστα που η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ζωή Γεωργαντά, απεκάλυψε ότι το 2009 με κόλπο ταξινομήθηκαν στη «γενική κυβέρνηση» μία σειρά από ΔΕΚΟ, για να φουσκώσει το έλλειμμα από το 12% στο 15,4%, για να αρχίσει το παιχνίδι των spreads και των CDS, και ο τελευταίος πράσινος ηλίθιος, του 19,8% που εκφράζει ακόμα «ικανοποίηση», για το έργο του Giorgo από τη Μινεσότα, θα πρέπει να κατάλαβε ότι το Giorgo, δούλευε για το θείο Σόρος, με τον οποίο είχε συμβόλαιο.


Μπροστά στον γκρεμό οι ΝαζΩΡΑΙΟΙ του ΚΙΣ, και οι ΩΡΑΙΟΙ εργολάβοι, που μας κυβερνούν μαζί με την ΠΡΕΣΒΕΙΑ, αποφάσισαν εκλογές.Για να έρθει με τη λαϊκή ψήφο, η επόμενη βάρδια των, «υπαλλήλων της πρεσβείας», και των «αυτοχθόνων Ιουδαίων». Μετά τον πράκτορα Giorgo από τη Μινεσότα, τον Σαραγκούση, τον Ελία Μωησή, τον investment Χάρυ, ο Αντωνάκης ο Αλχιμιστής και ο χοντρό-Τούρκογλου.


Το διεφθαρμένο καθεστώς τον πρακτόρων αφού έκαναν την κρίση ευκαιρία και αφού οι ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην εξουσία ψήφιζαν μαζί τα μνημόνια, και οι ΠΑΣΟΚΟΤΣΙΠΡΑιοι, τους ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥΣ, στήνουν κάλπες στο τέλος Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη αναζητώντας διέξοδο σωτηρίας, «γιατί η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει μέτρα χωρίς να έχει γι΄ αυτά την ψήφο του ελληνικού λαού».
Ορισμένα κεντρικά στελέχη της κυβέρνησης πιστεύουν ότι οι υπαινιγμοί για πρόωρες εκλογές είναι μπλόφα προς την Κομισιόν ώστε να μειωθούν οι «πιέσεις» διότι «η Τρόικα» και οι αγορές , δεν θέλουν εκλογές και «νέες πολιτικές εκκρεμότητες στην Ελλάδα».
Οι κάλπες πρέπει να δώσουν λύση στην «ελληνική τραγωδία» και όχι να κουκουλώσουν το πρόβλημα. Οι εκλογές πρέπει να ανανεώσουν το πολιτικό δυναμικό και να φέρουν στα πράγματα τίμιους Έλληνες. Η Ελλάδα στους Έλληνες.
Φτάνει πια με τους «αυτόχθονες».


Σπύρος Χατζάρας


ΥΓ. Χθες με κάλεσαν στο δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα».
Θα πάω και σήμερα και βλέπουμε…..

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή το Κόντρα. Αφού ρε Σπύρο ξέρεις καλά με ποιους πας εκεί να μπλέξεις. Μην επιτρέψεις να σε κατατάξουν στους γραφικούς. Όχι τώρα, που όλα όσα έλεγες έχουν δικαιωθεί...
Καλύτερα μείνε στο διαδίκτυο!

Ανώνυμος είπε...

Συνφωνω απολυτα με τον προηγουμενο μην γινεις γλάσρα του ΚΟΝΤΡΑ μαζυ με το κατιναριο

Ανώνυμος είπε...

Σε είδα χθες και σου έγραψα σαν σχόλιο ότι κυνηγάς τις ανάσες της.
Μπορεί να κακοφαίνεται σαν πρώτη εντύπωση, ίσως γιατί σε είχα συνηθίσει αλλιώς στο Δελτίο11, κάνε όμως ότι μπορείς. Άφηνε και καμιά προειδοποίηση...τυχαία έπεσα πάνω σου στο Κοντρα.
Το καλύτερο θα ήταν να μεταφερθεί πακέτο η εκπομπή Δελτίο11 σε κάποιο άλλο κανάλι, στην αναβροχιά όμως καλό είναι και το χαλάζι.
Καλόν Αγώνα Πατριώτη

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ BLUE SKY ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ 11, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ NEWS. ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΖΩΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΓΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ
ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕ-
ΡΩΝΕΤΑΙ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΝΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΕΙΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΑΝΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΒΟ-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΣΤΑ ΥΨΗ.ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
Ο BLUE SKYΕΓΙΝΕ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΦΛΟΡΟΜΠΙΜΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΕΣ,
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΣΠ ΧΑΤΖΑΡΑ.
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ CONTRA
CHANNEL .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ . Π Α Λ Ι ΣΥ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α Κ Α Ι Ε Π Ι Τ Υ Χ ΙΕ Σ.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα ήταν χθες, έμοιαζε αιφνιδιασμένη και κυνήγαγε εσένα. Συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Ναι πραγματικά. Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου. Αυτό που λες για τις εκλογές ισχύει; Δηλαδή σίγουρα πριν το τέλος του έτους θα έχουμε εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους σε ξαναβρήκαμε ,
χρειάζεται προσοχή με αυτούς που κάθεσαι.
Φρόντισε να περνάς τις θέσεις σου χωρίς να σε διακόπτουν εκνευριστηκά.
Εμείς που σε παρακολουθούμε πάνω από ένα χρόνο ξέρουμε τι έχει παικτεί στην πλάτη μας .
Χρειαζόμαστε περαιτέρω κατευθύνσεις για να σώσουμε ότι μπορούμε .
ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα ειναι προφανές οτι ενοχλήσατε το οικονομικό σύστημα της χώρας και ΕΠΕΣΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟΝ BLUE SKY για να ανακόψουν την αυξανόμενη ακροαματικότητα σας και μέσω διαδυκτίου.
Οφείλεται ομως και μια απάντηση στα DOMPERMAN της ενημέρωσης και μια τιμωρία για το αναδρο παιχνίδι που προσπαθούν να κάνουν εις βάρος της ουσιαστικής ενημέρωσης που μας δίναται.
Προτείνω η εκπομπή σας να ξεκινήσει ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 20.30 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ να δούμε τις ακροαματικότητες των παπαγάλων –πρακτόρων των αλλων καναλιών και......οικολόγων και να πάρουν το μήνυμα να μην παίζουν με τον Χατζάρα.
Στην μακρυνή Ταυλάνδη βρέθηκα για διακοπές 1 μήνα και για να ενημερωθώ μαζί με Ελληνες που ζούν μόνιμα εκεί ανοιξα το INTERNET να σας δούν δικοί μας και αμέσως αρχισαν τα τηλέφωνα ο ενας με τον αλλον για την διεύθυνση του σταθμού και για να μάθουν τι γίνεται στην χώρα μας και σας διαβεβαιώ εμειναν αφωνοι με τα καμώματα του πατριώτη πρωθυπουργού που εχουμε.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ –ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 20.30 ....το ξερουν αλλά να το ΔΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ SITE.
OTI OTAN ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ - ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ –ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
Τ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ ( συγχωρέστε με και πολλύ ειπα)

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΒΡΙΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ <> - ΓΙΑΧΒΕ. ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΥΛΟ. ΠΛΕΟΝ BLUE SKY ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΑΤΟΥΣ Η' ΦΟΒΗΘΗΚΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΣ Κ ΤΗΣ ΕΣΕ, ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ Η' ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Κ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Π. Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ 'ΣΕΝΑ Κ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ Κ' ΚΑΘΑΡΟΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΣΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ- Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ Κ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΧΑΤΖΑΡΑ!!!!
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΠΥΡΟ!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΠΥΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΗΣΙΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ .

ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ/ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ/ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι έγινε με το Κοντρα, γιατί δύο μέρες τώρα (Δευτέρα και Τρίτη) δεν σας βλέπουμε ούτε εκεί.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...