12/6/13

Αύριο στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Κεδίκογλου

Συνεδριάζει αύριο εκτάκτως, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη, την παραπομπή για διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ, του Σίμου Κεδίκογλου λόγω αντιδημοσιογραφικής και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς. Το ερώτημα της οριστικής διαγραφής ,όπως προβλέπει το καταστατικό, περιλαμβάνεται σε επιστολή του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Κων. Μπετινάκη που σχετικά επισημαίνει:
  «Συνάδελφοι,
Με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει παραδώσει την δημοσιογραφική του ταυτότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και δεν έχει παραιτηθεί από επαγγελματίας δημοσιογράφος, ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής, στο Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Επειδή 1. Τον θεωρώ από τους κύριους υπαίτιους της απόλυσης ΟΛΩΝ των συναδέλφων και των εργαζόμενων στην ΕΡΤ. 2. Υπεύθυνο για την προσπάθεια χειραγώγησης της Ενημέρωσης και, 3. Εκτός των άλλων, τη στιγμή που οι δημοσιογράφοι απεργούν ο Σ. Κεδίκογλου εργαζόταν, κάνοντας δηλώσεις στους ξένους ανταποκριτές πραγματοποιώντας νέα επίθεση εναντίον των κάποτε συναδέλφων του –όταν κι ο ίδιος εργαζόταν στην ΕΡΤ. Πιστεύω ότι η προσφυγή μου θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Κώστας Μπετινάκης ΑΜ ΕΣΗΕΑ 1010»

Σημειώνεται ότι ο…δημοσιογράφος Σ. Κεδίκογλου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ,ως συντάκτης στην ΕΡΤ, που του εξασφάλισε και μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Έγινε μέλος της ΕΣΗΕΑ στις 27/6/1996, ως συντάκτης της Καθημερινής με προυπηρεσία στην ΕΡΤ, αρχικά δόκιμο και τακτικό από τις 8/5/1997 .Έκανε όμως και σπουδές στη σχολή του Ινστιτούτου Βιομηχανίας Πετρελαίου και Φωταερίου της Μόσχας σε θέματα χημικής τεχνολογίας.
Και κατά σύμπτωση μετά το φιάσκο του διαγωνισμού της ΔΕΠΑ κλείνει την ΕΡΤ.

Τις ευθύνες του Κεδίκογλου για σχέδιο χειραγώγησης της ενημέρωσης στο οποίο εντάσσεται και το λουκέτο στην ΕΡΤ με δούρειο ίππο το ψηφοδέλτιο ημετέρων του στην ΕΣΗΕΑ ( Αντωνιάδου, Κουμπιάς , Διόγος) έχει καταγγείλει ήδη η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, που εκπρόσωποι της αναμένεται να καταθέσουν και στο πειθαρχικό

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8BJxOyrzWxg

Ανώνυμος είπε...

Το κολοχανιο της ΕΡΤ επρεπε να ειχε κλεισει πρωτο μαζυ με το πρωτο μνημονιο και οχι να πηδηζουν ολο τον κοσμο για τα τροκτικα του δημοσιου. 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκλαψε κανενας απο την ΕΡΤ ποτέ ΟΧΙ τι περιμενουν τωρα
ουστ κοπριτες τροκτικα