12/6/13

Μάθημα παλικαριάς και δημοκρατίας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

OXI στην μετάδοση του τελικού από ΑΝΤ1

Χαστούκι έδωσε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιανακκόπουλος. Είπε: "Έχω κάθε δικαίωμα σαν Έλληνας πολίτης πρώτα και σαν Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα, να απαιτώ την χρηστή διαχείριση των χρημάτων που έχει συνεισφέρει ο κάθε Έλληνας μέσω της ΕΡΤ και να ζητώ ο αγώνας να μεταδοθεί από την ΕΡΤ και μόνο! Δεν αποδέχομαι την εύνοια υπέρ κανενός καναλάρχη, δεν αποδέχομαι "δωράκια" τέτοιου βεληνεκούς, και μάλιστα όταν αυτά έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό που ματώνει εδώ και 3 χρόνια! Καλώ τους ιθύνοντες να δώσουν εντολή επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και μετάδοση του 3ου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας τους παρει τους αριστερους με δεξιες τσεπες κοπριτες στο εργοστασιο του

χεστηκαμε αν θα τον δειξουν τον τελικο της ψυχικης ντοπας.

Α.Μ είπε...

Αυτο ειναι το ανεκδοτο της ημερας ...?????
ενταξει καλοοοοοο ...!!!!!!!!!!!
Γελασε το χειλακι μας ...!!!!!!!
Εξ' αλλου το ποσο παλικαρι και δημοκρατης ειναι μας προϊδεασε τις προαλλες στα αποδυτηρια..... στο ΟΑΚΑ..... στο ημιχρονο του αγωνα ....!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος απεκάλεσε τόν εαυτό του "εφευρέτη τής αλητείας" προσφάτως καί τώρα μάς λέτε οτι δίνει μάθημα παλικαριάς καί δημοκρατίας;;;

Unknown είπε...

AXAXAXAXA O TΡΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑΣ!!!!

ΜΠΟΥΥΥΥΧΑΑΑΑΑΑΑ

Η τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και του Ρότσιλντ.

  Η τελετουργική εκτέλεση     του   Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε   με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και τ...