9/6/13

Το Ρατσιστικό σχέδιο των Τραπεζιτών

Τα θύματα των τραπεζών εφθασαν τα 3220
αλλά ακόμα δεν έχει αυτοκτονήσει ούτε ένας τραπεζίτης

του Σπύρου Χατζάρα


Ο αντιρατσιστής συνταγματολόγος του «εβραϊκού τόξου», που γαβγίζει στο μαντρί των δανειστών «ομολόγησε».«Δίνουμε αγώνα για να προστατεύσουμε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα», είπε, χειροκροτούμενος από τον ανώμαλο και αλκοολικό δήμαρχος, και τον πρόεδρο του Κ.Ι.Σ.

Ο σακάτης Σόιμπλε, της Γκόλντμαν το είπε πιο καθαρά. Τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν πρέπει να έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να μεταβιβάσουν την ευθύνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τράπεζές τους στον ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης.

Επομένως, σε ότι αφορά στα χρέη και στις ζημιές των Τραπεζών υφίσταται, «Εθνική Κυριαρχία» και αυτό ήταν το πατριωτικό καθήκον των κυβερνήσεων του «εβραϊκού τόξου», είτε της Νέας Δημοκρατίας είτε του ΠΑΣΟΚ. Ο Σακάτης δεν παρέλειψε μάλιστα να παινέψει την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία διότι σημείωσαν «σημαντική» πρόοδο στην διαδικασία της προώθησης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και διευθέτησης των προβλημάτων τους όσον αφορά τα ελλείμματα και τα χρέη τους. Διότι οι μεταρρυθμίσεις είναι και αυτές ζήτημα Εθνικής Κυριαρχίας, όπως είπε και η μανδάμ Δωροθέα. «Τα προγράμματα οικονομικής βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αγοράζουν απλώς χρόνο για τις χώρες στις οποίες εφαρμόζονται, αλλά κάθε χώρα πρέπει να φροντίσει μόνη της για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.
Η λαίδη Μπίλντερμπεργκ εξάλλου για να συμβάλει με το «κύρος» της στην εξαπάτηση του χαζού μέσου πολίτη που καταναλώνει με τις φούχτες «αλαφουζόλ», είπε ότι , «η σηµερινή τραγωδία που ζούµε έχει κύρια αιτία τον αλόγιστο δανεισµό του ελληνικού κράτους και των ελλήνων πολιτών».

Και οι δύο πρωθυπουργοί της καταστροφής ο Καραμανλής ο Νωθρός και ο Αβάπτιστος Παπανδρέου, έλεγαν τι ίδια πράγματα.
Ο μεν κ. Καραμανλής έλεγε ότι, « το πολύ μεγάλο δημόσιο χρέος, διαμορφώθηκε με αλόγιστες, με ανεύθυνες πολιτικές για περισσότερα από 30 χρόνια, και θα χρειαστεί συνεπή και υπεύθυνη πολιτική για να αντιμετωπιστεί μακροπρόθεσμα στην ρίζα του». Ο δε Αβάπτιστος Παπανδρέου είπε ότι η οικονομία της Ελλάδας βρισκόταν στην «εντατική», και έφταιγαν οι στρεβλώσεις, οι αγκυλώσεις, τα κακώς κείμενα, οι λάθος νοοτροπίες, που συσσωρεύτηκαν στα 35 χρόνια της μεταπολίτευσης, και ότι για όλα έφταιγαν , οι Κωνσταντίνος και ο Κώστας Καραμανλής, ο Μητσοτάκης, ο Ανδρέας Παπανδρέου, και ο Σημίτης, και εμείς που τα φάγαμε μαζί τους.

Για να καταλάβουν όλοι το μέγεθος της απάτης και της παραπληροφόρησης που επιχειρεί η ελληνική ψωρο-ελίτ, και οι παπαγάλοι της, συγκέντρωσα από τα ΔΕΛΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, την εικόνα που υπήρχε στο τέλος κάθε χρόνου για την περίοδο 1997-2009. Ας δούμε την αλήθεια.
Ο Αντρέας πέθανε το 1996 και περάσαμε στην εποχή των εκσυγχρονιστών και του Σημίτη. Την 31/12/1997 το χρέος ήταν 114,5 δίς ευρώ.
Στο ποσό αυτό είχαν αποτυπωθεί οι «ανεύθυνες και αλόγιστες πολιτικές» οι στρεβλώσεις, οι αγκυλώσεις, τα κακώς κείμενα, οι λάθος νοοτροπίες, και τα ελλείμματα των κρατικών προϋπολογισμών, από τα δάνεια της Επανάστασης το 1824. 173 χρόνια «ανεύθυνων και αλόγιστων πολιτικών» οδήγησαν το Δημόσιο Χρέος στα 114,5 δις ευρώ.
Από το 1945, μετά την Κατοχή, μέχρι το 1997, συσσωρεύτηκαν ελλείμματα 51 κρατικών προϋπολογισμών, που χρηματοδότησαν , το κόστος του εμφυλίου, το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών του πολέμου, την αποκατάσταση των ζημιών των σεισμών , το κοινωνικό κράτος του Ανδρέα, ρουσφέτια, διορισμούς, συντάξεις, επιδοτήσεις, προμήθειες, προμηθευτές, μίζες, εξοπλισμούς, τα περίφημα ελλείμματα της Ολυμπιακής αλλά και ανάπτυξη, αφού οικοδομήσαμε την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ και εθνικούς δρόμους και λιμάνια και αεροδρόμια και νοσοκομεία. Λοιπόν:114,5 δις ευρώ το χρέος μέχρι το 1997.

Οι συνυπεύθυνοι για την υπερχρέωση της χώρας, και την απομύζηση δισεκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ευρώ, από τον ελληνικό λαό ,για τόκους, προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον, αλλά συμφωνούν και οι δύο, ότι φταίει το «παρελθόν», και οι μισθοί και οι συντάξεις των εργαζομένων. Οι «εκσυγχρονιστές», έβαλαν φέσι 86 δις και παρέδωσαν το 2004 στους Καραμανλή και Αλογοσκούφη χρέος 200 δίς ευρώ. Εκείνοι προσέθεσαν 98 δις μέσα σε 5 χρόνια και το παρέδωσαν στον Αβάπτιστο στα 298 δις. Και εκείνος μας έβαλε στην «εντατική» όταν φθάσαμε τα 310 δίς.

Μέσα σε 12 χρόνια, και όχι σε 35, το δημόσιο χρέος, πήγε από 114,570,800 δις ευρώ στα 310.000.000. Και ιδού γιατί:

Το 2002, η Goldman Sachs είχε κάνει μια μυστική συμφωνία με την κυβέρνηση Σημίτη που δεν κυρώθηκε ποτέ από τη βουλή και αγόρασε με μια ψεύτικη και ανόητη συναλλαγματική ισοτιμία δραχμής ευρώ μετατρέψιμα ομόλογα για να κρύψουν το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Η συναλλαγή αυτή είχε μια τεράστια απώλεια για την Goldman, η οποία αποζημιώθηκε αργότερα με ομόλογα δήθεν κοινοπρακτικών δανείων που ήταν πλαστά ανύπαρκτα και αόρατα. Ως αποζημίωση δόθηκαν 5 ομόλογα αξίας 43,322 δις ευρώ για τα οποία ως το 2011 πληρώθηκαν επιπλέον τόκοι 16 δις ευρώ. Επομένως 60 δίς ήταν η Goldman.

Το 2008 με τη χρεωκοπία τηςLehman οι ελληνικές τράπεζες έχασαν τα λεφτά τους, και η κυβέρνηση Καραμανλή τους έδωσε με τον νόμο 3723/2008 5 δις σε μετρητά και 23 δις με ομόλογα ώστε να έχουν ρευστότητα για χορήγηση στεγαστικών δανείων , για κεφάλαια κινήσεως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας .Κατόπιν επί αβάπτιστου δόθηκαν ακόμη 140 δις σε ομόλογα και ..... επί Παπαδήμιου δόθηκαν ακόμα 70 δις ευρώ. Συνολικά 238 και θα δοθούν και άλλα 60 για την ανακεφαλαιοποίηση.

Για το λόγο αυτό μετά από 7 χρόνια ύφεσης, μετά από 1.500.000 άνεργους, και 3.220 αυτόχειρες που έπεσαν θύματα των τραπεζών, της τρόικας και της εθνοσωτήριου πολιτικής των κυβερνήσεων του εβραϊκού τόξου , το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στο τέλος του Μαρτίου 2013, ήταν 309,3 δισ. Ευρώ.

Στο τέλος του Μαρτίου του 2010, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης ήταν 310,3 δισ. Ευρώ. Οπότε οι θυσίες του ελληνικού λαού απέδωσαν ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο. (Ουάου)! Στο μεταξύ, η Ελλάδα έχει εισέπραξε από τον «μηχανισμό στήριξης» 205,1 δισ. με επιτόκιο που υπολογίζεται με βάση το euribor και προσαύξηση 3%, όταν σύμφωνα με την Bank of America/Merrill Lynch, « το 50% της κεφαλαιοποίησης των κρατικών ομολόγων σε όλο τον κόσμο εμφανίζει απόδοση χαμηλότερη του 1%».

Εμείς αφού μας διέσωσαν οι «πατριώτες» του εβραϊκού τόξου, κουρέψαμε 80 δις από τα δικά μας λεφτά, δανειστήκαμε 205,1, δανείσαμε στις «εθνικές» τράπεζες μας 298 δίς και χρωστάμε 309, ενώ χρωστούσαμε 310, και μέχρι το τέλος του 2020 η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει άλλα 82 δισ. ευρώ σε ομόλογα και δάνεια.

Πάντως από το 2009, και μέχρι στιγμής δεν έχει αυτοκτονήσει ούτε ένας τραπεζίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...