24/10/13

Κοροϊδεύουν τον Κόσμο

Είπε ο «συνήγορος του καταναλωτή» όσοι χρωστάνε ςστο κράτος να σπεύσουν στις τράπεζες να δηλώσουν ποιο λογαριασμό διαλέγουν για να ε3φαρμοστούν οι «ευεργετικές διατάξεις», του άρθρου 20 του νόμου 4161/2013 που τέθηκε σε ισχύ από τις 14 Ιουνίου 2013.
Ε ! λοιπόν, δεν υπάρχει καμιά προετοιμασία στις τράπεζες, ούτε σχετικό έντυπο. Τίποτα απολύτως.
Απλά κοροϊδεύουν στεγνά τον κόσμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το βρήκα και το διαδίδω


ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΧΗΜΙΚΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΙ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. 1 ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
AYTO ΛΕΓΕΤΑΙ BANK RUN. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.2 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΕΡΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ3 ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ.4 ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ5 ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΤΟΥΣ.6 ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ7 ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.8 ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ9 ΑΟΖ. ΑΜΥΝΑ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ 
ΑΝΑΠΤΥΞΗ.Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.