18/10/13

Παραλίγο ατύχημα

O Μήτσος , ο διάσημος υιός ,του Λάμπρου του Χωροφύλακος ,(της ένδοξης ΕΒΧ), είπε μια βαριά κουβέντα για τον «συνταγματολόγο». Μίλησε για «κάποιους που κάποτε λειτούργησαν υποβρυχίως».
Ο «συνταγματολόγος» που έχει τη μύγα, μυγιάστηκε, και απάντησε ότι, «ο κ. Αβρααμόπουλος έχει προσωπική στρατηγική την οποία υπηρετεί, εναρμονιζόμενος με τον κ. Τσίπρα».
Ο «Turkoglu» έγινε τούρκος επειδή ο Μητσάρας από το Αυγείο Ήλιδας του Δήμου Αμαλιάδας, (που πουλάει Αρκαδιλίκι), στη θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή με τον ΑΞΕΛ, για την αμαρτωλή σύμβαση του «συνταγματολόγου» για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά του 2010, είπε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά παρέλαβε την σύμβαση του 2010 και δεν ευθύνεται γι’ αυτήν.
Ο ΑΞΕΛ πάντως ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει πρόταση και για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής κατά των Β. Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου.
Ο «συνταγματολόγος», λένε, ζήτησε στο τηλέφωνο τον φον Αντωνάκη και απείλησε με παραίτησή και αποχώρηση απ’ την κυβέρνηση, αλλά μετα άλλαξε γνώμη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ἀφελής φιλίστωρ καί πάλιν...

Τόν ...Αὐγεία τόν εἲδαμε , την κόπρον τήν όσμιζώμεθα πανταχόθεν, ἐκεῖνος ὁ Ήρακλῆς ποῦ νά έχάθη ὠρέ παῖδες Ἑλλήνων;;;;;

Μετά τιμῆς

Ἀφελίστωρ

Ο επικεφαλής της ρωσικής FSB ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα Crocus

  Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο "ΣίτυΧωλ του Κρόκους...