8/10/13

Ρε πως αλλάζουν οι Καιροί

Άξονας Μόσχας-Πεκίνου


Τώρα που ο «ηλιοκαμένος» θείος από το Σικάγο  χρεοκόπησε, και οι αγγλογάλλοι κάνουν περικοπές προσωπικού, την ασφάλεια α σταθερότητα του κόσμου την ανέλαβε ο άξονας Μόσχας-Πεκίνου.
Στο Μπαλί, στη Συνόδο Κορυφής των ασιατικών χωρών (APEC) συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζιν Πινγκ.
Μετά τη συνάντηση ο Πούτιν είπε στους δημοσιογράφους:
«Ο συντονισμός των θέσεων και των ενεργειών μας στο διεθνή στίβο, αποδίδει καρπούς. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Δίνουμε λύσεις στα μεγαλύτερα παγκόσμια προβλήματα, όπως κάναμε πρόσφατα με το συριακό πρόβλημα». Ο Κινέζος πρόεδρος επιβεβαίωσε τον άξονα Μόσχας-Πεκίνου και αφού τόνισε ότι τα δυο μέρη συνεργάζονται επιτυχώς είπε: «Λαμπρή απόδειξη αποτελεί η στενότατη σύμπραξη για την επίλυση του συριακού ζητήματος και του πυρηνικού προβλήματος στη χερσόνησο της Κορέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest