20/10/13

Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργασμός στις ΗΠΑ

Παπατζήδες μαζεύουν χρήμα για τους δεινοπαθούντες Έλληνες


Εμφανίζονται στις ΗΠΑ διάφορες «Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις» από την Ελλάδα (praksis.gr, onegreece.org κ.ά.), που ζητούν χρήματα για τους δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αλλά ουδέποτε δημοσιοποιούν πόσα εισέπραξαν από τις εκδηλώσεις και τις εισφορές, και κυρίως το που και πως τα διάθεσαν.

«Παρακλάδι» της praksis.gr έκανε και εκδήλωση στο Λος 'Αντζελες, με... γαλαζοαίματους, αλλά δεν ανακοίνωσε ποτέ πόσα χρήματα μάζεψε και που τα διάθεσε... Θαυμάστε ανακοίνωση για την εκδήλωση στο Λος 'Αντζελες (9 Οκτωβρίου 2013) της ''ΣΥΝ στο Πλην'' (praksis.gr) «γιά δεινοπαθούντες» στην Ελλάδα:
''The guest list consisted of celebrities and royalty which included Her Majesty The Queen of the Hellenes Anne-Marie of Greece and HRH Princess Theodora of Greece''.

Σημ1.: Η praksis.gr, έλαβε στις 29 Μαίου 2013 βοήθεια και από την Οργάνωση των ''κροίσων-παπατζήδων'' της ''Eλληνικής Πρωτοβουλίας''. (Oι ''κροίσοι Ομογενείς'', που ΘΑ έκαναν επενδύσεις και ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, ακόμα ΔΕΝ ανακοίνωσαν ΠΟΥ και ΠΩΣ θα διαθέσουν τα χρήματα -1,9 εκατομ. δολ.- που μάζεψαν στο ''χλιδάτο δείπνο'' 3 Οκτωβρίου στο Μανχάτταν, με την παρουσία του πρωθυπουργού).

Σημ2.: Εις βάρος της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' των ''κροίσων'' έχει γίνει γραπτή καταγγελία, στο υπουργείο Δικαιοσύνης ΗΠΑ και στην φορολογική Υπηρεσία IRS.

Πηγή www.kalami.net  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...