13/11/14

Περιορισμένη Αυτονομία διεκδικεί η κυβερνητική κοινοπραξία

Ο πρέσβης της Γερμανίας Πέτερ Σόοφ τα εξήγησε πολύ καλά. «Το ζητούμενο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Αθήνα και Βρυξέλλες είναι να βρεθεί μία φόρμουλα η οποία θα παρέχει περισσότερη αυτονομία στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων».
Αυτή είναι η «έξοδος» από το μνημόνιο. «Περισσότερη αυτονομία στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων». Μιλάνε για κάποια περισσότερη «αυτονομία». Αυτή είναι η «Νέα Ελλάδα», του φον Αντωνάκη ενώ το αβάπτιστο της Μάργαρετ λέει ότι, το ζήτημα δεν είναι η «Μεταμνημονιακή Ελλάδα» αλλά η απελευθερωμένη «Μεταπελατειακή Ελλάδα», με περισσότερη ….Αυτονομία.
Στη Βουλγαρία, ο νέος (μεταρρυθμιστής) υπουργός Υγείας , του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αποφάσισε με περισσότερη «αυτονομία» ότι «κάθε ασφαλισμένος θα διαθέτει δικό του ατομικό πακέτο με συγκεκριμένο όριο ιατρικών υπηρεσιών».
Ο δικός μας ευρω-σοσιαλιστης Ρομπέρτο με περισσότερη αυτόνομία «άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνδεθούν οι παροχές υγείας των ασφαλισμένων με τον αριθμό των ενσήμων».
Μετά τους μισθούς Βουλγαρίας και περίθαλψη Βουλγαρίας.

ΥΓ. Από πού ψωνίζουν ιδέες και πολιτική ρε παιδί μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΕΣ......................................

 ΕΝΑΣ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΡΩΤΆ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ "ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΆΒΟΛΟ" ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΗ...