17/11/14

Η κόκκινη γραμμή του Βλαδίμηρου στο Ουκρανικό

«Вы этого хотите; Мы не хотим. И не позволим!»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας στη συνέντευξη του στην Γερμανική ARD ανφερόμενος στο Ουκρανικό είπε: «Σήμερα γίνονται συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία. Οι ουκρανικές κεντρικές αρχές έχουν στείλει εκεί τις ένοπλες δυνάμεις τους και χρησιμοποιούν ακόμη και βαλλιστικούς πυραύλους. Μήπως μιλάει κανείς γι 'αυτό; Ούτε μία λέξη. Και τι σημαίνει αυτό; Τι μας λέει; Μήπως καταδεικνύει, ότι θέλετε οι ουκρανικές κεντρικές αρχές να εξολεθρεύσουν όλους τους πολιτικούς τους αντιπάλους εκεί; Αυτό είναι που θέλετε ; Εμείς σίγουρα δεν το θέλουμε.Και δεν επιτρέψουμε να συμβεί».

Η πρόταση στα ρωσικά είναι: «Вы этого хотите; Мы не хотим. И не позволим». Που σημαίνει : «Αυτό θέλετε; Εμείς δεν το θέλουμε! Και δεν θα το επιτρέψουμε».

Αυτή ήταν μια πολύ κατηγορηματική δήλωση, με την οποία ο Βλαδίμηρος τράβηξε δημόσια μια «κόκκινη γραμμή», όπως έκανε στις ιδιωτικές συνομιλίες του με τη Μέρκελ, τον Κάμερον και τον Ολάντ.
Η Ρωσία θα αποτρέψει προληπτικά «ένα τέτοιο αποτέλεσμα».
Δεν θα επιτρέψει στο ΝΑΤΟ και το «Κίεβο» να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους στη Νοβορωσία όπως έκαναν στην Οδησσό.
Δηλαδή η Ρωσία δεν θα αφήσει το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και του τους Ναζί να καταλάβουν τη Νοβορωσία.
Από εκεί και μετά κάθε πολιτικός συμβιβασμός μπορεί να συζητηθεί.
Αλωστε η Μόσχα προτιμά μια συνομοσπονδία στην Ουκρανία από μια
ανεξάρτητη «Νοβορωσία».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

2012

OLD TIME CLASSICS


ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ,

ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣhttps://www.youtube.com/watch?v=lASQ5Z3a3pE

ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΕΣ......................................

 ΕΝΑΣ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΡΩΤΆ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ "ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΆΒΟΛΟ" ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΗ...