18/1/15

Αναζητείται σοφός λαός και έξυπνη ψήφος προοπτικής

του Σπύρου Χατζάρα

Το έργο «οι σοσιαλιστές τα βάζουν με τον κακό τραπεζίτη λύκο», παίζεται σε δεύτερη προβολή. Ήταν επιτυχία και το 2009. Τότε που υπήρχαν ακόμη λεφτά και ο Αβάπτιστος έταζε σε όσους δεν είχαν το προνόμιο της σκέψης ότι θα γίνουμε η Δανία του Νότου, αν τον ψήφιζαν.
Τώρα, ο επίσης Αβάπτιστος «charismatic Alexis», που κανείς δεν ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του, υπόσχεται και αυτός , να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να έχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, παίρνοντας από τους «πλούσιους» και δίνοντας στους φτωχούς , αλλά λαθραίους. Μόνο που πλούσιοι πια δεν υπάρχουν, και μάλιστα κόμμα των πλουσίων χωρίς τους οπαδούς του καταρρέει και προσπαθεί μάταια να τρομάξει τους φτωχούς, που δεν φοβούνται χάρο, για να τους ψηφίσουν.
Η Νέα Δημοκρατία ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του φον Αντωνάκη. Το συνέδριο αλλαγής αρχηγού και ίσως η διάσπαση της ΝΔ είναι δεδομένα. Οπότε η ψήφος σε αυτούς είναι ψήφος στο χάος.
Ο χαρισμάτικ Alexis, ο δοσάς, ο αντι-μνημονιακός θα πάρει και αυτός από τους φτωχούς για να πληρώσει τα ομόλογα του Μαρτίου, αλλά θα κάνει αντιμνημονιακές ευκολίες πληρωμής. Το αποτέλεσμα της Κυριακής σε γενικές γραμμές έχει κριθεί πριν την κάλπη. Πρώτος θα είναι ο συνασπισμός της Μαρίας, του Κανελλόπουλου του σφαγέα του Μελιγαλά, το ΕΑΜ, ο ΕΛΑΣ και ο Βελουχιώτης. Οι φλογισμένοι οπαδοί του Alexis, άλλωστε, που είναι έτοιμοι να σφάξουν τη «μαύρη αντίδραση» φώναζαν στην Καλαμάτα, «ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ, ΛΕΥΤΈΡΩΣΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ».
Στη δεύτερη θέση θα είναι το κόμμα της «πλουτοκρατίας» και των μαυραγοριτών. Όσο και να προσπαθήσουν να συσπειρώσουν τους «δεξιούς» κοντά στη Νόνη Δ., ο φον Αντωνάκης-Μέρκελ και η παρέα του δεν σώνονται με τίποτα. Η έξυπνη επιλογή των «δεξιών» σε αυτές τις εκλογές είναι η «αντιπολωτική» ψήφος. Να στραφούν δηλαδή προς την άλλη  δεξιά. Μόνο έτσι , θα ανακοπεί η φούρια του Alexis.
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά το αποτέλεσμα θα κριθεί στη Β. Αθηνών, εκεί όπου η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται κάτω από το 20%, και δεν έχει καμιά σημασία αν θα πάρει 21%, 22%, ή 23%. Για να κερδίσει τον «charismatic Alexis», o Σαμαράς θα πρέπει να πάρει 35%. Και αυτό ούτε ο Χα-σεμ δεν μπορεί να το κάνει. Από τις ψήφους της Β Αθηνών όμως θα κριθεί σε μεγάλο μέρος η τελική σύνθεση της Βουλής. Τ
α κανάλια της Φαυλοκρατικής διαπλοκής έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ξένο παράγοντα και τους τοκογλύφους για τον Alexis, και ακριβώς όπως η Ιντέλιτζεντ Σέρβις ψήφιζε Τσιριμώκο-Μπακιρτζή στα Δεκεμβριανά, τον πριμοδοτούν με την «πόλωση».
Έξυπνη, δημοκρατική, πατριωτική ψήφος είναι η αντιπολωτική ψήφος. Τα «πρόβατα», οι τηλεθεατές, θα συστοιχηθούν δίπλα και πίσω από τους μαυραγορίτες , τους διεφθαρμένους, και τον τηλε-αρχηγό. Όμως η ψήφος «τιμωρίας» των υπαιτίων της ανθρωπιστικής καταστροφής που βιώνουμε, δεν συνιστά «αλλαγή» και δεν δίνει προοπτική. Από μόνη της η αλλαγή σκηνικού με τους ίδιους «νταβατζήδες» στο παρασκήνιο δεν συνιστά λύση. Όσο οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους τίμιους και τους ηθικούς από τους φαύλους, και τους άξιους απ’ τα ασήμαντα τσογλάν της Ολιγαρχίας, η καταστροφή είναι πάντα δίπλα μας.
Οι σκεπτόμενοι, πρέπει να σταθούμε στο «Θησείο» και στου «Μακρυγιάννη». Εκεί που σταμάτησε πριν 70 χρόνια ο ΕΛΑΣ στον «κόκκινο Δεκέμβρη». Αυτή τη φορά, η μάχη στου Μακρυγιάννη αφορά στο σπάσιμο της πόλωσης. Αυτό σημαίνει υπερασπίζουμε τις Θερμοπύλες.
Ψηφίζουμε Πατριωτικά. Ψηφίζουμε Δημοκρατικά. Ψηφίζουμε Ελληνικά και κλείνουμε τα αυτιά στις σειρήνες της πόλωσης, που καλούν σε συστράτευση με τους μαυραγορίτες της Μέρκελ.
Σιγά μη συμπαραταχθούμε με τη Νιγηριανή πρώην εκπρόσωπο Τύπου της νεολαίας του «Μπλάκ Λέιμπελ», (που την φλέρταρε και η γειτόνισσα της), για να μας σώσει από το «κονσερβοκούτι», και σιγά μη συμπαραταχθούμε με τους φαύλους και τον υιό της αδελφής του.
Αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσουμε και στους άλλους. Ο Alexis, θα είναι πρώτος βρέξει χιονίσει, και ο Σαμαράς δεύτερος. Αυτά δεν αλλάζουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για φανατισμό και πόλωση. Εκείνοι στο δρόμο τους και εμείς στον δικό μας.
Εκτός από την δεξιά Σκύλλα της Νέας Δημοκρατίας και την αριστερή Χάρυβδη, του Αβάπτιστου «charismatic Alexis», υπάρχει και ο πραγματικά προοδευτικός δημοκρατικός πατριωτικός δρόμος, που οδηγεί στην Ελλάδα του μέλλοντος μας. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε-ε- ΕΡΧΕΤΑΙ !


Η ΚΩΛΟΜΠΕΡΕ


(παμε σαν αλλοτε, τι 1915 τι 2015)


ΜΕ ΝΕΟ ΚΩΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ο ΚΑΧΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ !

στα βηματα του ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΑΣΙΛΟΔΟΤΟΥ θειου του που εκανε το ερε

ε και; σε νδ



πιστο στις παραδοσεις και τις αξιες του


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ-ΚΩΜΑΤΟΣ


θα ειναι .......





ΚΩΛΟΜΠ-ΕΡΕ !!! _


(με σημα ενα ευραιωπεο κωλο ντυμενο με μπερε φανταριστικο και στεφανωμενο με ημισελινο και ανιθο ιερουσαλημ)


Ανώνυμος είπε...

KOITAΞΤΕ ΕΔΩ ΦΑΤΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ !


http://i.imgur.com/yBZdwnH.jpg





ο τυπος ειναι σκετη αφασια
μιλαμε ψυχεδελεια και οραματα

κοφτε ενα μαλακα οσο ακομη του μενει πριν τον χασετε.



κοιταξτε φατσα ανισοροπου ατομου που κυβερνησε ενα αρχιμαλακα λαο παρεα με τον αλλο τον ανισορροπο τον χοντρο


εχει παρει σβαρνα τα καναλια των μαφιοζων αφου τους εδωκεγια τα επομενα 15 χρονια τις δημοσιες συχνοτητες τζαμπα και τους εβαλε προεκλογικα και φορο τηλεορασης για εκφοβισμο και πολυβολει την μαλακια που τον δερνει ακαταπαυστα!

στην κοσμαρα του ο πουστης !

ο χατζης επρεπε να του βαλει και ενα μπολ με καρυδια να τα σπαει με την μαλακια του !



φανταζεστε να τα πιστευει ολα αυτα και να μην πουλαει μαλακια με το τονο;

παει για λευκο πουκαμισο ετσι και δεν το παιζει αγρια.




καλα η τακουλα που του κανει τις δημοσιογραφορουφιανιστικες αβαντες ο κρασοπατερας ειναι κι αυτος πιασε σουλα τρεις κατρουτσους ετσι ;

Ανώνυμος είπε...

αντί να γράψεις όλα αυτά μπορούσες απλά να πεις να ψηφίσουμε χρησή αυγή

εκτός αν ελληνικά και πατριωτικά θεωρείς κάτι Λάος και κάτι κόμματα αποστράτων, πολύδωρα, μπαλτάκου και τέτοια

Ανώνυμος είπε...

Λαικοs Αποχευτικοs Οργανισμοs Σκατοκουραδων Λ.Α.Ο.Σ.με σημα την ΚΟΥΡΑΔΑ.......Υπωψωφιοι ο τοτοs το λαμογιο ο συμβουλοs του απατεωνα κοσκωτα ο μιχαλακηs η βασουλα τηs κνε που τηs κανανε την κωλ...οτρυ...πιδα εμπριμε ο πορδοκουραδοπρεσβηs κτλπ κτλπ πασαλειμενοι με σκατα!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα να μπει ο Black Label παρα ο κυρ-γιωργης, ποιο χρησιμος θα ειναι για την χωρα. Εξηγω το γιατι: Οι εδρες του Αξελ ειναι μαξ 145 οσο κι αν το τραβηξουν,οτι μλκ κι αν κανει ο μονοφθαλμος αυτοδυναμια ΔΕΝ πιανει. Αρα παμε ξανα σε συν-κυβερνηση. Εφοσον ο Αξελ εχει δηλωσει οτι με μνημονιακους(αρα παπαλα ο κυρ-γιωργης) χωριο δεν προκειται να κανει και ελεω Λαφ-Λαφ που μπορει να παρει το μισο κομμα και να φυγει οι μονοι ευκαιροι για συν-εργασια ειναι ΚΚΕ ΑΕ, Χρυσαυγη και ΑΝΕΛ.Απο αυτους το ΚΚΕ ΑΕ δεν θελει, την χρυσαυγη δεν την θελουν οποταν ο μονος προθυμος που μενει ειναι ο Τζονι ο περιπατητης.

ΥΓ:Καλα θα κανει ο κυρ-γιωγης να το κλεισει το μαγαζι μπας και απελευθερωθουν δυναμεις για τα ομορα κομματα, οπως λεει...
ΥΓ2: Αφου τον αγαπανε τοσο πολυ οι νεοδημοκρατες και οι κεντρωοι γιατι δεν κατεβαινει να χτυπησει την ηγεσια της νουδουλας?

Ανώνυμος είπε...

Ο πλαστογραφοs η αστρατευτη κυλοτα με τα 19 ακινητα και τα 6 αυτοκινητα εχει και 2 βιλλεs στιs ΒRUKSELLES ο απατεωναs τα πηγε αραγε τα πιστοποιητικα 1)στο Αττικο Νοσοκομειο 2)στο Υπουργειο Αναπτυξηs 3)στο Υπουργειο Παιδειαs;;;;;;;;Λενε οτι η νανσυ κανει τα καλυτερα τσιμπ...ουκια αλλα στιs ΒRUKSELLES τηs κανανε την κωλ...οτρυ...ιδα σαν εκεινα τα κουλουρακια που εχουν μια τρυπα στη μεση...οι πατριωτεs του κω...λου εχει αποδειχθει οτι ο καθε κω..λοs εχει και την κυλοτα του η κριση κριση αλλα απο κυλοτεsssssss

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...