18/1/15

Ντόρα, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις.

Η Κόρη έριξε μολότοφ σε φον Αντωνάκη και Νικήτα.
«Αυτοί κατέστρεψαν τη χώρα»!

Η Νεολαίοα ΠΑΣΟΚ στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αντρέα το 1985 του φώναζε ,«όταν οι άλλοι θα ψάχνουν για αρχηγό εμείς θα σε φωνάζουμε ξανά πρωθυπουργό». Το θυμήθηκα τώρα ,που οι «άλλοι» άρχισαν να ψάχνουν για αρχηγό πριν ανοίξει η κάλπη.
Η Ντόρα, στην πρώτη Αθηνών έρχεται τριτοτέταρτη σε σταυρούς, πίσω από την Ολγα και πίσω από τον Κικίλια και δίνει σκληρή μάχη με τον Κακλαμάνη, γιατί ξέρει ότι πολύ δύσκολα η ΝΔ θα βγάλει 3 βουλευτές.
Από τους 14 οι επτά είναι του ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερεις θα βγάλουν Χρυσή Αυγή, Πασοκ, Ποταμι, ΚΚΕ και απομένουν τρείς, από τις οποίες η μια παλεύεται από τους ΑΝΕΛ.
Δηλαδή υπάρχει ισχυρή πιθανότητα η Ντόρα να μείνει εκτός.Έτσι δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να μπει στη βουλή για να γίνει αρχηγός, μετά τον «αποθανόντα» Θαμαρά.
Για αυτό μίλησε για την «κρίση της πολιτικής αντιπροσώπευσης» και την «θεσμική απαξίωση που σαρώνει τα πάντα», διότι θεσμός χωρίς Ντόρα τι αξία έχει. Και έριξε από μια μολότοφ στον Θαμαρά και τον σύντροφό του στην ΠΟΛΑΝ Νικήτα. «Αυτοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το 1993 κατέστρεψαν τη χώρα». Καλά.!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέστεψε τη χώρα θα σου πουν οι άλλοι. Ο Σημίτης μας κατέστρεψε θα σου πει ένα άλλος. Ο Κώστας ο Νωθρός μα κατέστρεψε λεέι ο Αβάπτιστος που τον θεωρεί υπεύθυνο η παμψηφία των ψηφοφόρων. Η πολιτική ολιγαρχία που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα του φεουδαλισμού κατέστρεψε την Ελλάδα έλεγε ο Μεταξάς.
Και οι Μητσοτάκ, και οι Παπανδρέου,  και οι Καραμαν-αλή, όπως και ο Σιμίτης αποτελούσαν έκφράσεις της πολιτικής Ολιγαρχίας που σιγά-σιγά φεύγει.
Ντόρα, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις και τον μονόφθαλμο που φεύγετε μαζί.

ΥΓ. Στην απελπισία του ο ημιπαράφρων Θαμαράς για να αρπάξει ψήφους υπόσχεται ... να μην εφαρμόσει τον προϋπολογισμό που ο ίδιος ψήφισε !!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, σκέφτεσαι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αντιπολίτευση το Μητσοτακέικο; Ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα...

Ανώνυμος είπε...

παντως οι αμερικανοι και ο μπουχεσας τουριστας θα ηθελαν τον τζιτζικωστα για προεδρο του νδ πορνειου....

Ανώνυμος είπε...

με δευτερη επιλογη των αμερικανων τον ανυπαρκτο απο το πουθενα βασιλακη ευκοιλια.

αυτος πρεπει να εχει χοντρες πλατες μασονων και ιουδαιων γιατι τον σπρωχνουν χρονια απο το πουθενα.


Ανώνυμος είπε...

Ο Βορίδης δήλωσε ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην ανέβει αριστερή κυβέρνηση!!!
Δηλαδή τι θα κάνουν; Νοθεία;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...