31/1/15

Πατριωτική στάση του κ. Βύρωνα Πολύδωρα

Συνεπής στην πολιτική του ιστορία ο κ. Βύρων Πολύδωρας δήλωσε ότι συστρατευεται με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που διεξάγει «διαπραγμάτευση κοινωνικής σωτηρίας και εθνικής απελευθέρωσης» και χαρακτηρίζει ουσιαστικά ως πέμπτη φάλαγγα τη ΝΔ του Α.Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ.
  Ολόκληρη η δήλωση του κ. Πολύδωρα: «Ο κατά φαντασίαν νικητής των εκλογών κ. Σαμαράς δίνει ακρίτως μάχη οπισθοφυλακών. Καλό θα ήταν να διάβαζε στον Πλούταρχο το σχετικό απόσπασμα για τη συμφιλιωτική στάση-συμπεριφορά του Αριστείδη, του και Δίκαιου καλούμενου, προς τον πολιτικό του αντίπαλο Θεμιστοκλή, στη ναυμαχία της Σαλαμίνος. «Ήκεν ὁ Ἀριστείδης ἐπὶ τὴν σκηνὴν τοῦ Θεμιστοκλέους καὶ καλέσας αὐτὸν ἔξω μόνον, ᾿ἡμεῖς᾿ εἶπεν ᾿ὦ Θεμιστόκλεις, εἰ σωφρονοῦμεν, ἀρξώμεθα σωτηρίου καὶ καλῆς φιλονικίας πρὸς ἀλλήλους, ἁμιλλώμενοι σῶσαι τὴν Ἑλλάδα, σὺ μὲν ἄρχων καὶ στρατηγῶν, ἐγὼ δ᾿ ὑπουργῶν καὶ συμβουλεύων». Είναι ένα μήνυμα της ιστορίας προς όλους μας, που γίνεται επίκαιρο σήμερα, στην μάχη της διαπραγμάτευσης που δίνει η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος με τους πιστωτές της και θεσμικούς εταίρους μας κατ’ εντολή, νωπή και καθαρή, του Ελληνικού λαού. Μόνον η συστράτευση είναι έντιμη πατριωτική στάση. Ναι, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της πατρίδος και του λαού, συστρατευόμενος στη διαπραγμάτευση κοινωνικής σωτηρίας και εθνικής απελευθέρωσης που διεξάγει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=HGY9II5C5z8


https://www.youtube.com/watch?v=r4Rijaa061Q

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=mCVIDrLD_XA

Ανωνυμος είπε...

Καλο το σχόλιο. Τέτοιες πράξεις πρέπει να εγκομιαζονται με την επιφύλαξη για προηγούμενη συμπεριφορά του Πολυδωρα.

Πάσχει και αυτός απο την νόσο της Ελαστικης Συνειδεισεως. Κοινός κόλπο τούμπα. Εχη φίλε όλα τα μνημονιακα νομοσχέδια.

Κρίμα τέτοιο μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός έφυγε από τη ΝΔ γιατί δεν ήθελε φορολόγηση ακίνητης περιουσίας (από τους πλουσιότερους βουλευτές και γιατί αποκαλύφθηκε ότι έβαλε την κόρη του στη Βουλή. Ρε τον στρατηγό άνεμο

Thales είπε...

Ναι αλλα γραφειο στη βουλη ηθελε και ας ηταν προεδρος της βουλης 1ολοκληρη μερα.Αφου διορισε την κορη του στη βουλη διεκδικει και γραφειο ως πρωην.Οτι πει ο Πλουταρχος!!!

Αμφιάραος είπε...

Διαφωνώ μόνο στο " κατά φαντασίαν νικητής " διότι δυστυχώς κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι κι αυτός νικητής διότι βρέθηκαν χιλιάδες λοβοτομημένοι να τον ψηφίσουν και έτσι αντί να διαλυθεί το κόμμα του απλώς πέρασε στην αντιπολίτευση.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...