24/1/15

H Ουκρανική Κρίση ξανά στα χαρακώματα

Χθες οι Ρώσοι διάβηκαν τον Ρουβίκωνα. Ο ηγέτης της ΛΔ.Ντονέτσκ Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο ανακοίνωσε πως δεν ισχύουν πλέον, ούτε το Πρωτόκολλο του Μινσκ της 5ης Σεπτεμβρίου, ούτε το μνημόνιο της 19ης Σεπτεμβρίου 2014, και ότι η απόφαση των ΛΔ.Ντόνετσκ και ΛΔ.Λουγκάνσκ να αποσχιστούν από την Ουκρανία είναι οριστική και αμετάκλητη.
Ο Ζαχαρτσένκο είπε ότι από εδώ και μπρός «δεν θα υπάρχουν εκεχειρίες» και περιστροφή», και δεν θα γίνουν προσπάθειες για για κατάπαυση του πυρός», και ότι ο στόχος πλέον είναι η απελευθέρωση του συνόλου του εδάφους της ΛΔ Ντόνετσκ, και της ΛΔ. Λουγκάνσκ.
Οι εξελίξεις συζητήθηκαν στο Ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας που συνεδρίασε υπό τον Πούτιν ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πούτιν του Κρεμλίνου αναφέρθηκε στο «επίσημο Κίεβο» και την «ουκρανική πλευρά», και στις «εγκληματικές εντολές» τους, αποφεύγοντας να αναφερθεί στην «ουκρανική κυβέρνηση» και τις «Ουκρανικές Αρχές», ενώ αναφέρθηκε στις Λαικές Δημοκρατίες «Ντόνετσκ» Λαϊκή Δημοκρατία» και «Λουγκάνσκ».
Οι ουκρανοί εμφανίζουν σημάδια κατάρρευσης.
Το βράδυ απελευθερώθηκε το Κράσνι Παρτίζαν που βρίσκεται ανάμεσα στο Ντόνετσκ και την Γκορλόβκα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...




ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ

ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΝΔ


επομενως απελευθερωνονται δυναμεις να μην ψηφισουν νδ

το αποτελεσμα κριθηκε

δεν εχει νοημα να ψηφισεις ενα χαμενο

οι νδ να κανουν αποχη η να ψηφισουν αλλους

τι 20 τι 25 να παρει παλι χαμενο ειναι

καιρος για αλλα

Ανώνυμος είπε...

http://snag.gy/DDE57.jpg

χανει η μανα το παιδι

και η νδ χαιρεται

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...