26/1/15

Βλαντίμιρ Πούτιν: «NATOική Λεγεώνα» ο Ουκρανικός Στρατός

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας σήμερα σε φοιτητές στην αγία Πετρούπολη χαρακτήρισε τον ουκρανικό στρατό ως «μια λεγεώνα των Ξένων του ΝΑΤΟ » που έχει γεωπολιτικούς στόχους σε βάρος της Ρωσίας που είναι απολύτως ασυμβίβαστοι με τα εθνικά συμφέροντα του λαού της Ουκρανίας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ

Η ΔΥΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ...



http://newpost.gr/post/417689/h-amerikanoebra-kh-epitroph-sygxairei-ton-aleksh-tsipra

Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή συγχαίρει τον Αλέξη Τσίπρα

Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) συγχαίρει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τη νίκη του στις χθεσινές εθνικές εκλογές στην Ελλάδα, ο οποίος, όπως σημειώνεται σε γραπτή ανακοίνωση, θα είναι ο νέος πρωθυπουργός στην επόμενη κυβέρνηση, διαδεχόμενος τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις, τόνισε, ότι «η Ελλάδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις», ενώ εύχεται επιτυχία στους «νέους ηγέτες» και εκφράζει την ελπίδα ότι «θα συνεχίσουν τον προσανατολισμό της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, ο κ. Χάρις αναφέρει, ότι «επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει αναπτύξει ισχυρές, αμοιβαίες επωφελείς σχέσεις με το Ισραήλ, καθώς και την ενίσχυση των δεσμών τετράπλευρης σχέσης ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ, την Κύπρο και την ίδια και πιστεύουμε ότι θα παραμείνει ένας πυλώνας για τις διεθνείς προοπτικές της χώρας».

Ο κ. Χάρις επισημαίνει ότι κατά την περσινή επίσκεψη αντιπροσωπείας της AJC είχε συνάντηση μίας ώρας στην Αθήνα με τον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε αφοσιωμένοι φίλοι της Ελλάδας».

Επίσης, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο κ. Χάρις «εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά», τονίζοντας ότι «οδήγησε την Ελλάδα μέσω εξαιρετικά δύσκολων καιρών» και ότι «πολλές από αυτές τις προκλήσεις παραμένουν».

Ο πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής σημειώνει «τις προσπάθειες του κ. Σαμαρά να αντιστρέψει τις οικονομικές ωδίνες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και να συνεργαστεί στενά με τη διεθνή κοινότητα, το θάρρος του να αντιμετωπίσει και να καταπολεμήσει το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή και το όραμά του για την ενίσχυση της ασφάλειας στην ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων των δεσμών με το Ισραήλ».

Ακολούθως, ο κ. Χάρις τονίζει το γεγονός ότι «η Χρυσή Αυγή, παρά την καταστολή της ηγεσίας της κατά το παρελθόν έτος, κέρδισε αρκετές ψήφους για να είναι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στο Κοινοβούλιο. Είναι απογοητευτικό», αναφέρει, επισημαίνοντας ότι «η Χρυσή Αυγή, ένα νεοναζιστικό κόμμα που απειλεί τον δημοκρατικό ιστό της Ελλάδας» και «απειλεί κατά κύριο λόγο μετανάστες και Εβραίους στην Ελλάδα, συνεχίζει να συγκεντρώνει σημαντική στήριξη».

Τέλος, ο πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής τονίζει: «Αναμένουμε από την κυβέρνηση υπό την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει τα μέτρα που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και να διαβεβαιώσει όλες τις μειονοτικές κοινότητες, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Ελλάδας, πως θα συνεχίσουν να προστατεύονται πλήρως και να γίνονται σεβαστές και ότι δεν θα έχει καμία θέση ο αντισημιτισμός στην ελληνική κοινωνία».

Ανώνυμος είπε...

σπυρο ακουσα οτι η γνωστη πορνοσταρ αφρα αλ ψωλεχ απο το κακο της που δεν βγηκε παλι βουλευτης επαθε κριση και χεστηκε πανω της παλι!!!!!

την πηγαν γρηγορα μεσα οπου την σκουπισαν απο τα σκατα και τις κουραδες και αυτη εκτος ελεγχου και εν εξαλλω κατασταση ουρλιαζε υστερικα και εβριζε τους φασιστες τους κακους ελληνες που δεν την ψηφισαν και βρωμισε ο τοπος σκατιλα και κλανιλα αφρικανικη!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://oallosgr.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9384.html

Ανώνυμος είπε...

EΡT Η ΝΕΡΙΤ;

ΠΟΙΑ Η ΛΥΣΗ;


Μια πιο ριζοσπαστικη λυση ειναι να κλεισει και η νεριτ και να απαλλαγουν οι αισθησεις και τα πορτοφολια οριστικα απο ολους ερτ και νεριτ μαζι.

Μια ακομη πιο ριζοσπαστικη λυση ειναι να κλεισει η νεριτ, να κλεισει η ερτ και να ανοιξει η ευρωασιατικη ραδιοφωνια τηλεοραση ΕΡΤ


μια προταση που πραγματι θα ενθουσιασει καθε ανθρωπιστη νεοελληνα και θα ενισχυσει εμπρακτα την διεθνιστικη διαπολιτισμικη εργασιακη αλληλεγγυη στο δρομο που χαραξε ο αδελφος προσφυγας πολωνος υδραυλικος του 90

Αυτη θα εχει ως προσωπικο δημοσιογραφους και τεχνικο ,τα αδελφια αλητες πουλια απο το πακισταν το βελουχιωτισταν και ολη την ασια ,προσφυγες αδελφοι τεχνικοι ραδιοτηλεορασεως που θα ερθουν να επανδρωσουν και επαναγυναικωσουν (με την καταλληλη διαπολιτισμικη και μεταμοντερνα αμφιεση ασφαλως) τις θεσεις εργασιας στη νεα ερτ για μια καλλιτερη ζωη στο δημοσιο της ελλαδος


σαν προσφυγες κατατρεγμενοι απο ολη την ασια οι συναδελφοι τεχνικοι και δημοσιογραφοι θα λαβουν ασυλο στις θεσεις εργασιας στην ΕΡΤ με ευελικτο και φθηνοτερο μισθολογιο εξοικονομωντας πορους για τους αδελφους παλιους ελληνες φορολογουμενους και μαζι και την ελληνικη ιθαγενεια καθως και τις γυναικες και κορες των παλαιων εργαζομενων στις ερτ και νεριτ για να αποκατασταθουν

η εκπαιδευση τους στην ελληνικη γλωσσα θα γινει με προγραμματα που θα προσφερουν οι αλληλεγγυοι αδελφοι στην παλαια ερτ ως δειγμα συμπαραστασης στους νεους εργαζομενους της νεας ευρωασιατικης διεθνιστικης αλληλεγγυας ερτ που δεν θα κανει διακρισεις ασιατικης χωρας προελευσεως των εργαζομενων της.

τελος διοικητικο προσωπικο θα αναλαβουν αδελφοι απο την λατινικη αμερικη που θα λαβουν ελληνικη ιθαγενεια καθως και ευελικτο μισθολογιο καθοτι φθηνοτεροι αυτων της ερτ

και νεριτ και σαφως εχοντες πολυ μεγαλυτερη αναγκη αλληλεγγυης ως κατατρεγμενοι απο την ιμπεριαλιστικη λατινικη μπουρζουαζια οικονομικοι μεταναστες και πιο προσφατοι κατατρεγμενοι φρεσκοελληνες.

Ανώνυμος είπε...

θανατος στην tolerance της πολυπολιτισμικιας κατρακυλας

Ανώνυμος είπε...

Hθοποιος σημαινει της βιζιτας πρωκτος

Ηθοποιος σημαινει απο την πισω πορτα φως