31/1/16

PANOS KALITSIS HAIR & MAKEUP ARTIST

Βγήκαν πιστόλα και μαχαίρια στο ΣΥΡΙΖΟΣΤΑΝ

Εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα της show business.Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς, editorial μόδας.

Mετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του σπιτιού του στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, μαζί με τη σύζυγό του, δύο άγνωστοι πυροβόλησαν στο στήθος και στα πόδια, τον πασίγνωστο κομμωτή της ελληνικής showbiz.
Ο κομμωτής, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς». Η Συριζο-αστυνομία φύλαγε στη Ρηγίλλης για να μη γίνει η συγκέντρωση για τα Ίμια. Η ελληνική showbiz έχει και το κόστος της.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η σύζυγος του μακιγιέρ και κομμωτή , Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Η πρώτη σφαίρα πήγαινε για εμένα...Με έβγαλαν έξω...Τους είπαμε, «μην ξαναρίξετε»... Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής».

  -Πάντως αποκλείω να ήταν συμβόλαιο θανάτου από δυσαρεστημένους από … κούρεμα.

  -Χθες υπήρξε και ένας νεκρός.
Ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας, 43 ετών που διασκέδαζε στο κέντρο της Αθήνας τσακώθηκε με έναν άλλο άντρα στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Αργότερα ο 43χρονος βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, με τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα.Για την υπόθεση έχει προσαχθεί ένας άντρας αλβανικής καταγωγής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλβανός να σκοτώσει;
Απίστευτο! Πρωτοφανές!

Και σαν να μη μας έφταναν αυτοί έφεραν
και φονιάδες που είναι:

Γεωργιανοί, Πακιστανοί, Ρουμάνοι, Μολβαδοί,Βούλγαροι, Μαροκινοί, Ιρακινοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Αφγανοί, Τυνίσιοι, Ιρανοί,Σύριοι, Αλγερινοί, Αιγύπτιοι,
Σομαλοί,Νιγηριανοί, Υεμένιοι, Περουβιανοί κτλ.