29/8/16

ΑΦΕΛΕΙΑ Ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ

Γράφεται και λέγεται και μάλιστα από "ειδικούς", ότι υπάρχει νομισματικός πόλεμος μεταξύ Δολαρίου και Ευρώ. 
Εκείνο πού δυσκολεύομαι να κατανοήσω είναι πώς, οι ελέγχοντες απολύτως το Δολάριο και οι ελέγχοντες απολύτως επίσης το Ευρώ , αφού είναι τα ίδια πρόσωπα, χτυπιούνται μεταξύ τους. 
Ασφαλώς ο πόλεμος (sic) αυτός είναι προς συσκότιση των Λαών για την διευκόλυνση των Σάϊλοκ , στο φονικό τους έργο και την κλοπή της εργασίας. Οι δε γράφοντες αυτά ειδικοί ή είναι αφελείς ή εξυπηρετούν τους σκοπούς των τοκογλύφων- τραπεζιτών ή είναι ανίδεοι. 
Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (FED) από το 1913 είναι ιδιωτική και ανήκει στους Εβραίους- σιωνιστές η δε κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα επίσης ανήκει σε ‘ΑΥΤΟΥΣ’. 
Οι έγκυροι δε τεχνοκράτες δεν ντρέπονται να λέγουν ότι υπάρχει δήθεν νομισματικός πόλεμος ΗΠΑ-ΕΕ ; ποιους κοροϊδεύουν ; 
Σπέκουλα γίνεται από τους εναγείς.

Χρίστος Α Αθανασόπoυλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ναι μωρε το παιζουν οπως οι αντιμασωνοι της Θεσσαλονικης,που ενω ειναι μασωνοι ποιουνται τους αντιμασωνους και καλα να ουμμμ!

Αυτό που σα; υποσχέθηκε το πρωί. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Δράσις» της Θεσσαλονίκης και που δεν το υπέγραψε ο «Σκοταδιστής» και «οπισθοδρομικός» Συντάκτης του που δεν έπινε «ουίσκυ» όπως η «Πλουτοκρατία» και δεν πίστευε στον «Ελεύθερο Έρωτα». Ο άνθρωπος αυτός ήταν και Καλός Ελληνας και Καλός Χριστιανός. Και υποστηριζε την Επανάσταση του Στρατού. Και εξαπατήθηκε. Γιατί ο Ρουφογάλης ο Μπαλόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιναν «ουίσκι». Γιατί η Ολιγάριθμή (Κλεφτολουμπινέ) «πλουτοκρατία» συνέχισε να κλέβει και να πλουτίζει. Και εξαπατήθηκε γιατί η επταετία ήταν η «κολυμβήθρα του Σιλωαμ», για να ξεπλυθούν οι Κομμουνιστές από το ελληνικό Αίμα και να επανέλθουν με το φωτοστέφανο της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ ΕΣΑ. στον ρόλο που τους ανέθεσε η Αυτοκρατορία στην Βάρκιζα.