13/8/16

Ρε άει στο διάολο με τον αθλητισμό σας


Ντόπα και ξεφτίλα ΕΠΕ

Η εγκληματική Οργάνωση έδρασε στο Ρίο. Η ντοπαρισμένη Team USA των «επαγγελματιών» που δεν περάνε από ντόπινγκ κοντρόλ χρειάστηκε εκτός από τις επευφημίες των ελλήνων παπαγάλων θαυμαστών της και την βοήθεια του τρισυπόστατου 6ου παίκτη.
Και στο ματς με τη Σερβία και στο ματς με την Αυστραλία. Η απόλυτη ξευτίλα του «Ολυμπιακού πνεύματος» είναι οι «διαιτησίες» στο τουρνουά του μπάσκετ, που βοήθησαν όσο γινόταν τα αμερικανάκια να κερδίσουν.
Ολυμπιακή Ξευτίλα και στο Πόλο όπου οι διαιτητές έσπρωχναν τη Βραζηλία και της έδωσαν επτά φορές παίκτη παραπάνω αλλά οι δικοί μας κράτησαν το μηδέν. Τι να σου κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τα μπάλα μέσα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kαλά, Χατζάρα, η Σερβία δεν είναι και η Ομαδάρα του παρελθόντος...

Αυτό που σα; υποσχέθηκε το πρωί. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Δράσις» της Θεσσαλονίκης και που δεν το υπέγραψε ο «Σκοταδιστής» και «οπισθοδρομικός» Συντάκτης του που δεν έπινε «ουίσκυ» όπως η «Πλουτοκρατία» και δεν πίστευε στον «Ελεύθερο Έρωτα». Ο άνθρωπος αυτός ήταν και Καλός Ελληνας και Καλός Χριστιανός. Και υποστηριζε την Επανάσταση του Στρατού. Και εξαπατήθηκε. Γιατί ο Ρουφογάλης ο Μπαλόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιναν «ουίσκι». Γιατί η Ολιγάριθμή (Κλεφτολουμπινέ) «πλουτοκρατία» συνέχισε να κλέβει και να πλουτίζει. Και εξαπατήθηκε γιατί η επταετία ήταν η «κολυμβήθρα του Σιλωαμ», για να ξεπλυθούν οι Κομμουνιστές από το ελληνικό Αίμα και να επανέλθουν με το φωτοστέφανο της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ ΕΣΑ. στον ρόλο που τους ανέθεσε η Αυτοκρατορία στην Βάρκιζα.