25/12/16

ΣΚΟΠΙΑ: Έχασαν ο αμερικανός πρέσβης και ο Σόρος

H απερχόμενη αμερικανική διοίκηση, η Cia, η Ανοιχτή Κοινωνία, και η ΕΕ επεχείρησαν την ανατροπή του Γκρουέφσκι στα Σκόπια και τον σχηματισμό κυβέρνησης των κεντροαριστερών  της Κοινωνίας των Πολιτών με τους Αλβανούς.
Στις 11 Δεκεμβρίου στις πρόωρες εκλογές το σχέδιο απέτυχε για λίγες ψήφους και επεχείρησαν ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος με πρόωρες εκλογές.

Ο κ.Αχμετι τον οποίο η αμερικανική πρεσβεία προσπάθησε να αντικαταστήσει προσχώρησε στον Τραμπ και έτσι  οι Σοσιαλδημοκράτες, οι ακτιβιστές του Σόρος, ο αμερικανός πρεσβευτής Τζες Μπέιλι, η Cia, η κα Νούλαντ και οι αλβανοί φίλοι τους παρόλο που ξόδεψαν 2 εκατομμύρια ευρώ πληρώνοντας 20.000 ευρώ ανά οικογένεια στο χωριό  Tearce  όπου έγιναν επαναληπτικές εκλογές έχασαν.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή δεν έχει ανακοινώσει επίσημα  τα αποτελέσματα. Αλλά, από τους 714 εγγεγραμμένους εμφανίστηκαν και ψήφισαν 377. Από αυτούς η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση πήρε 245 ψήφους, και το VMRO-DPMNE κέρδισε 150.

Η διαφορά των 307 ψήφων στην 6η Περιφέρεια της 11ης Δεκεμβρίου δεν ανετράπη.
Το VMRO-DPMNE και ο Γκρουέφσκι έχουν 51 έδρες και τώρα θα πρέπει να συζητήσουν με τον κ. Αχμέτι, που ουσιαστικά ανεδείχθη ο νικητής των επαναληπτικών εκλογών , τους όρους του για να σχηματίσουν κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πάντως μέχρι να σβήσει ο ήλιος το ελλαδιστάν θα είναι πάντα έτοιμο να περιθάλψει τον κάθε Σόρος και τον κάθε ηττημένο κομμουνιστή, αριστερό, φιλάνθρωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων....ΕΛΛΑΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !!!!!!

Ο Ρόλος της Αριστεράς στη μεταπολίτευση και η αριστερή συνιστώσα στην «λύση Καραμανλή».

  Οι Αμερικανοί , (δηλαδή ο Κίσινγκερ), αφού εξασφάλισαν την συμμετοχή του Μακαρίου, των Μπονάνου-Γκιζίκη και του Καραμανλή ζήτησε στα μέσα ...