23/12/16

Τουρκικές ιστορίες του βαθέως Κράτους

Οι Ρωσοι που πήγαν στην Άγκυρα για να συνεργαστούν με τους Τούρκους για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Ρωσσου πρέσβη ρώτησαν γιατί τον σκότωσαν και η απάντηση ήταν ότι, «νόμισαν πως ήταν βομβιστής αυτοκτονίας».
Η ιατροδικαστική έκθεση του πτώματος του τρομοκράτη δείχνει ότι «εκτελέστηκε».
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο δράστης καταρχήν ενεπλάκη με δυο τροχονόμους που επενέβηκαν πριν από την άφιξη των ειδικών δυνάμεων στις 19:27, και η πρώτη σφαίρα τον βρήκε στο πόδι στις 19:32 . Στις 19:34, αλλαξε γεμιστήρα και συνέχισε να πυροβολεί τους αστυνομικούς.
Ο ιατροδικαστής βρήκε τέσσερις σφαίρες στα πόδια του και δύο στο στήθος αλλά το θανατηφόρο πλήγμα δόθηκε στις 19:42. Η σφαίρα που τον σκότωσε τον βρήκε στον λαιμό.
-Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε χθες στην Κωνσταντινούπολη συνολικά 31 υπόπτους σε μια επιχείρηση κατά του  Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (IΚΙΛ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο Πούτιν χαϊβάνι είναι; Τόσο αγαθιάρης πιά; Δεν βλέπει ότι ο Ερντογκάν τον δουλεύει ψιλό γαζί; Κατέρριψε το SU-24 και με μια συγγνώμη καθάρισε! Καθάρισε τον Ρώσο πρέσβη κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά... Και κάνει κι ότι θέλει μέσα στη Συρία και λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν...