4/1/19

Κυκλοφόρησε πρώτο φύλλο του Ελεύθερου Κόσμου για το 2019

Λόγω των καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο της χώρας είναι πολύ πιθανόν η εφημερίδα να μην κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα. Σε κάποιες περιοχές της ενδεχομένως να φτάσει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.

3 σχόλια:

avdargor είπε...

ρε χατζαρα πως ακριβως καταρχην ξυπναει η ευρωπη?
κ κατα ΠΟΟΟΣΟ βεβαια,κ που?... ξυπναει η Ελλαδα?....
που καποτε οι γυναικες-Ελληνιδες πεθαιναν για το Ζαλογγο.. κ τη σημερον πεθαινουν για τους ΑΦΓΑΝΟΥΣ τους?.....
ασε το ειρωνικο,ενοσω εσυ εξιστορεις τας νικας του εθνικου στρατου... Κ το 2019....ΕΝ αΘΗναι,οι κομουνιστες περιφερουν τον τελευταιο καπετανιο τους Κουφοντινα,στο κεντρο της πολεως..... (χααχχαχχχχαχαχχ)
η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ του νεοταξισμου-αριστερας. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.
υ.γ. λες ο αντρακλας υιος του μπακογιαννη να εγερθει κ να ραπισει τον κουφοντινα,απο το Τουιτερ?..χχαχαχσχχχ
υ.γ2 με χτυπαει κ ο ηλιος κ εχω σκασει μεσα στο σπιτι.

Ανώνυμος είπε...

"η Ευρώπη ξυπνάει, τώρα να σώσουμε την Ελλαδα",γράφει το πρωτοσέλιδο του Ε.Κ.,αν πρόσεξα καλά! Αλλά εδώ στην..."ελλαδα", η Στοά είναι αυτή που..."σωζει"! Η..."ευρωπαικη" βεβαίως-βεβαίως! Και η..."στοα"(των καθαρματων) "σωζει"βαζοντας φόρους στους φτωχούς ώστε μετά να τους" σωσει"!Και όποιος αντισταθεί στην "σωτηρία" της Στοάς, στους φόρους και την "φιλανθρωπια" τον πάνε στο απόσπασμα για εξόντωση! Μέχρι και στημένες δικες κάνουν στα δικαστήρια για να καταδικάσουν αθώους!Στην Αθήνα και τον Πειραιά να δείτε τι όργια γίνονται με τις στημένες δικες! Άλλωστε μετά το 2015 πήραν πολλοί προαγωγή στην ιεραρχία της "δικαιοσυνης"!Και χρησιμοποιούνται τώρα για να εξαργυρωσουν τις προαγωγές! Και"σταυρωνουν" καθημερινά τους αθώους και τους φτωχούς,δηλαδή (ξανα)σταυρώσουν τον Υιό του Ανθρώπου! Νυν υπέρ πάντων η Στοά...και οι...(επιορκοι)δικαστές της!

Ανώνυμος είπε...

Νυν υπέρ πάντων η..."στοα" και οι επίορκοι δικαστές της, όπως σωστά λέει ο προηγούμενος! Ζήτω η...κυρα-Ξενη!!!