21/1/19

Τα δημοκοπικά παραμύθια του Πρώτου Ψέματος

Το φερέφωνο της Μνημονιακής Ολιγαρχίας και της αμερικανικής Πρεσβείας εμφάνισε χθες δημοσκόπηση όπου ο χρεοκοπημένος Αλιέκσι και ο ΣΥΡΙΖΑ μασκαρεμένοι ως «κεντροαριστερά» λαμβάνουν το εξωφρενικό ποσοστό του 23,1% και όπου μόνο το , το 66% λέει «όχι» στην προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων και μόνο το 67,4% θέλει τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. 
Η δημοσκόπηση δίνει 32% και 158 έδρες στην κεντροσεξιά βάρδια της Μέρκελ και τον Κούλις. Η διαλυόμενο «Κίνημα», εμφανίζεται στο 6,4% και το ανύπαρκτο «Ποτάμι» στο 1,9% και ο Χάνος στο 1,4%. Η ΛΑΕ στο 1,2% και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%. «Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ» απάντησε το 14,2% .

4 σχόλια:

ΜΙΧΑΗΛ είπε...

Τους Παιστανους που θα ψηφίσουν τούς ρώτησαν; Η μήπως τούς ρώτησαν και έχει υψηλό ποσοστό
ο Τσ'ιπρας;

avdargor είπε...

δλδ χατζρα ποιο ειναι το ποσοστο για σενα των ελληνων που λενε οχι στην Μακεδονιγια κ τον Τσιπρα?.... ( οτι να'ναι λεω εγω)
το 66% πολυ λογικο μου ακουγεται βασικα.
ξερω που ζω,εγω τουλαχιστον.


ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δλδ εχεις την εντυπωση πως ο Αξελ, με το ΚΙΝΑΛ διαλυμμενο θα πεσει κατω απο 20%; Να το δω και να μην το πιστεψω. Αν βαλεις πως Κρητη-12νησα-Αχαια-Ηλεια-Ροδοπη-Ξανθη διαχρονικα παει μονοκουκι ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ τοτε θα απογοητευτουν πολλοι...

Ανώνυμος είπε...

Αυτες οι δημοσκοπησεις πολυ με μπερδευουν.

"Δεν γνωριζω, δεν απαντω" υπαρχει.

"Δεν γαμιεστε, δεν απαντω", υπαρχει;




Γατα στο πρεβαζι.

Συμεών Ερέμιν. Δημοσιογράφος. Πολεμικός ανταποκριής της Ιζβέστια. Τον σκότωσαν τη στιγμή που έκανε στένταπ

Οι δολοφόνοι του Ζελένσκι που ειναι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και το Μητσοτάκι, μόλις τον εντόπισαν, ...