10/1/19

Αποσυριζοποιηση/Αποχουντοποίηση του απέραντου Κρατικού τεμπελχανείου

Το Δημόσιο λόγω της Κομματοκρατίας έχει εξελιχθεί σε ένα απέραντο τεμπελχανείο. 
Αριστεροί δασκαλάκοι, και καθηγητάκοι, σε δημοτικά και Γυμανάσια. Τα δημόσια Νοσοκομεία, και τα Πανεπιστήμια είναι ασφυκτικά γεμάτα με αριστερούς Κηφήνες, πελάτες του Κομματικού Κράτους. 
Από τον κανόνα, δεν ξεφεύγει και η ανίκανη αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτοι την Ευρώπη είμαστε σε τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας . 492 αστυνομικούς ανά 100.000 (νόμιμα) άτομα δείχνει η ευρωπαϊκή στατιστική. (με στοιχεία του 2017).
Η Αυστρία εχει 333, η Γαλλία 326, το Βέλγιο 342) η Ισπανία 360, η Βουλγαρία 314. Ποιο πολλούς αστυνομικούς από την Ελλάδα είχαν  μόνο η Κύπρος με 573 και η Μάλτα με 505.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφού την πόρτα...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κύριε Χατζάρα βγάζουν ως πλαστά πτυχία ιδιωτικών Τ.Ε.Ε με σκοπό να χώσουν τα δικά τους παιδιά στο Δημόσιο. Είναι κάποιες νοσηλεύτριες με υψηλή βαθμολογία, που διορίστηκαν στο παρελθόν μέσω ιδιωτικών Τ.Ε.Ε, έτυχε οι κοπέλες να διοριστούν χωρίς κόμμα,με αποτέλεσμα σήμερα να πετάνε λάσπη, να βγάζουν ΟΛΑ τα πτυχία των ιδιωτικών Τ.Ε.Ε ως πλαστά και παράνομα, για να ανοίξει ο δρόμος για τα δικά τους παιδιά μέσω ΑΣΕΠ. Είναι τραγωδία. Είναι εγκλήματα κατά της κοινωνίας, κατά της ανθρωπότητας. Σε συνεργασία με την αδίστακτη κομμουνιστική συμμορία την περιβόητη ΟΙΕΛΕ φράζουν τον δρόμο στην ελπίδα χιλιάδων νέων αποφοίτων ιδιωτικών Τ.Ε.Ε. Και κανείς δεν μιλά. Κανείς δεν αντιδρά στο αίσχος. Οι κομμουνιστές αποφασίζουν ποια πτυχία είναι νόμιμα και ποια όχι...και το Υπουργείο Παιδείας του κομμουνιστή Γιαβρόγλου σφυρίζει αδιάφορα. Ολα αυτά συμβαίνουν στην σημερινή Ελλάδα. Κάπως έτσι χώνονται στο δημόσιο με τρομακτικές τομές στα σπλάχνα της κοινωνίας, και ουδείς κάνει μια έρευνα να τους ξεσκεπάσει. Δεν γίνεται έρευνα όμως γιατί είναι βαθύ παρακράτος. Αυτό το βαθύ παρακράτος που αν θυμάστε έβγαινε με στολές των Ναζί στην τελευταία επίσκεψη της Μέρκελ, ενώ σήμερα την υποδέχεται με τριαντάφυλλα και ανθοδέσμες. Είναι το παρακράτος των κομμουνιστών!!Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών για να καταλάβει ότι πρόκειται για συμμορία.!!Μόλις αντιληφθούν ταλέντο ή ικανότητες, χτυπάνε τους "συναγερμούς"!!

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Το Δημόσιο λόγω της Κομματοκρατίας έχει εξελιχθεί σε ένα απέραντο τεμπελχανείο... όχι σήμερα τοις νούν έχουσιν, αλλά δυστυχώς από το 1981 για να μή πούμε από το 1974...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν είναι σημερινό φαινομενο! Η Αξιοκρατία γενικώς εχει πεθάνει μετά την Μεταπολιτευση!Θάβουν τους αξιους για να μην σηκωσει η Ελλάδα κεφαλι!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε αυτό. Δηλαδή οι κηφήνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν πιό εργατικοί;

Ανώνυμος είπε...


# ΟΙΕΛΕ Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος. Πράγματι είναι όλοι τους κομμουνιστές. Το άγρυπνο μάτι στις προσλήψεις-στα πτυχία, ότι δεν είναι κομμουνιστικό, δεν έχει την έγκριση των κομμουνιστών Δεν μετρά!

Ανώνυμος είπε...

Δεύρο έξω ...άξιε!

Ανώνυμος είπε...

Αξειον ταικνον τοιs αιληνικοισ κενονιασ..
αστρατευτοs φυγοστρατοs πρωην εκπροσωποs κομματοs του πρωην αγραμματου βαψωμαλλια πλανωδιου γαλατα σανοπωλη κατα κοσμον μπουγατσαs-κυδωνιατηs η ρωποπερπηρηθρα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...