10/1/19

Το αδίκημα της Εθνικής Αξιότητας

Όλοι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν τη συμφωνία της Πρέσπας θα πρέπει να δικαστούν από το ειδικό δικαστήριο Δοσιλόγων για Εθνική Αναξιότητα. 
Η Συντακτική Πράξη αρ. 6 του 1945 της 20ης Ιανουαρίου 1945, που προβλέπει το αδίκημα της Εθνικής Αναξιότητας για το οποίο καταδικάστηκαν οι υπουργοί και οι πρωθυπουργοί της Κατοχής, δεν είναι αντίθετη με το ισχύον σύνταγμα και σύμφωνα με το Ψήφισμα της 16/29 Απριλίου 1952, παραμένει σε ισχύ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί έχουν τον... "συνταγματολογο" της στοας(των καθαρματων) και θα βρουν "παραθυρακια"! Δεν τα ξέρεις, κ.Χατζαρα; Οποια ωρα θελουν εγκαταλειπουν τη χώρα! Οι...διεθνεις"φιλανθρωποι" που τοσα χρονια υπηρετουσα θα τους προσφέρουν καταφύγιο! Η μασοναρια δεν αφηνει τα παιδιά της!!!

Γιώργος Σκρεκας είπε...

Βασει του σκεπτικου του σχετικου νομοθετηματος, γιατί κε Χατζαρα δεν αποδόθηκαν οι ίδιες κατηγορίες δοσιλογισμού και σε όλους γενικώς τους δημοσίους υπαλλήλους που συνέχισαν κατα τη διάρκεια της κατοχής να ασκουν τα καθήκοντά τους προς όφελος του κατακτητού?

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...