8/1/19

Κόλπα των Ανωθεν με το λα(γ)ό στη γωνία

Προσπαθούν να δημιουργήσουν εικόνα ντέρμπυ σε «στημένο». Μόνο ο κρασναφέρης λείπει. 
Για « μεγάλη παρτίδα πουκρίνει τις πολιτικές εξελίξεις » μιλάνε οι Παπαγάλοι, ενώ η τράπουλα είναι στημένη από τον Ανθύπατο . 
Ο Αλιέσκι Τσιπρέσκου «ψάχνει τον άσσο στο μανίκι»,  και «Ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό της χώρας βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες».
 ΤΚ9 ρεπορτάζ. 
Με το νέο χρόνο , πρέπει να γίνει ο Λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων από τον Αλιέκσι και την Αμερικανική πρεσβεία, και γράφοντας ο ίδιος ο Λαός το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων. 

Προτείνω λοιπόν, αποκλεισμούς διαρκείας των εθνικών δρόμων και πολιορκία της Βουλής μέχρι να υπογραφεί το διάταγμα διάλυσης του Σώματος και προκήρυξης των νέων εκλογών
Εκλογές εδώ και τώρα!
 Να φορέσουμε ΟΛΟΙ ένα κίτρινο γιλέκο και αποκλείσουμε τα Τέμπη, τα Μάλγαρα και τον Ισθμό και να περικυκλώσουμε του Κοινοβούλιο, μέχρι να διαλυθεί η βουλή και να προκηρυχτούν οι εκλογές.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Σπύρο... Οι ΝΔουίτες δεν κάνουν τέτοιες δουλειές. Άκου να κλείσουν τους δρόμους ! Σα να ζητάς απ' τον Παππού μου να κάνει δελτίο για να παίξει σέντερ-φορ. Το λέει και το άσμα : Δε ζωντανεύουν οι νεκροί, όσα κι αν λες δεν οφελεί.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, έτσι τα λέει ο Χατζάρας, για να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι αντιστεκόμαστε... Σιγά μη γίνει τίποτα από όλα αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να τα κάνουμε αυτά; Για να 'ρθει ο Κούλης; Δεν βιαζόμαστε...

Ανωνυμος είπε...

Aυτα γίνονται Σπύρο από λαούς με αρχ..δια. Προς το παρόν ο Ελληνικός είναι κρυπτορχης.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...