21/1/19

Το μάθημα του συλλαλητηρίου

Το συμπέρασμα από το μεγάλο συλλαλητήριο είναι ότι ο λαός είναι ακέφαλος και ορφανός .Χρειάζεται ΟΔΗΓΗΤΗ.
 Το Μεγάλο το κοπάδι των «σιωπηλών», χωρίς όμως «γκεσέμι».

 Οι «υπερκομματικοί» που διέθεσε η πρεσβεία για ομιλητές και τα χουντοκάναλα, έκαναν επικοινωνιακό πάρτι. Μονότερμα έπαιζαν.

 Η αμερικανική πρεσβεία και οι υπάλληλοι της διαχειρίστηκαν άψογα την λαοσύνταξη των «μετριοπαθών» που έλεγαν ότι αγαπούν και σέβονται την νατοϊκή κυβέρνηση τους, την οποία προβοκάρισαν οι «ακραίοι» «βαλτοί» του…. Βλαδίμηρου. Πίσω από αυτούς που έβλεπαν «Ρώσους επιχειρηματίες» βρίσκεται φυσικά η Cia και η Βασιλίσσης Σοφίας 91. 

Των πρακτόρων η Σχολή, που λέμε.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μικροί μεγάλοι γίνανε
μαυραγορίτες όλοι
κι αφήσαν όλο τον ντουνιά
με δίχως πορτοφόλι

Ακόμα κι οι γυναίκες τους
τη μαύρη κυνηγάνε
τσάντες τσουβάλια κουβαλούν
κανέναν δε ψηφάνε

Πρωί και βράδυ τρέχουνε
στους δρόμους σαν κοράκια
πελάτες ψάχνουν για να βρουν
να γδάρουνε κορμάκια

Πουλήσαμε τα σπίτια μας
και τα υπάρχοντα μας
για δυο ελιές κι ένα ψωμί
να φάνε τα παιδιά μας"

Ανώνυμος είπε...

αυτά τα έχουμε πει επανειλημμένα, δεν γίνεται χωρίς οργάνωση και αρχηγό, οπότε δεν είναι ρελιστικό αυτό που λένε όλοι να πάμε "χωρίς κομματικές σημαίες, μόνο την ελληνική".

Σε αυτήν την περίπτωση καλώς ή κακώς η μόνη συμπαγής και μεγαλύτερη πολιτική οργάνωση που ανταποκρίνεται πλήρως στην ελληνική ψυχή και ζητάει καταγγελία της συμφωνίας ακόμα και αν ψηφιστεί, είναι η Χρυσή Αυγή, ωστόσο ο λαουτζίκος ενδιαφέρεται περισσότερο αν θα τον πουν "ναζί" ο Πάιατ και ο Δαβίβ Χάρρις.

Ο ντόπιος γραικικός λαουτζίκος θέλει να πληρώσει τον ένφιά του και να "έχει το κεφάλι του ήσυχο", οι επαναστάσεις είναι για Ιταλούς, Πολωνούς και Ούγγρους, όχι για Γραικούς.

avdargor είπε...

εναν ΦΥΡΕΡ δλδ χρειαζεται χατζαρα.
Εναν Ελληνα Αδολφο.
Για βαλε υποτιτλισμενους εναν απο τους..ακραιους..λογους του φυρερ.
Για βαλε...να δουμε τι τρομερα λεει... κ οι υπολοιποι δλδ... κ για ν δουμε...ΓΙαΤΙ οι κΟΜΟΥΝΙΣΤΕς ΜΑς ΛΕΝΕ φασιστες..αραγε..ξερουν κατι που δε ξερουμε..... τωρα ενσκυπτει αλλο θεμα ομως. Αυτος ο βρωμολαος θελει εναν Αδολφο ομως?.. ΟΙ ..ΚΑΤΑΡΕΓΜΕΝΟΙ των...ξερονησιων?..χχαχαχαχ ΗΜΑΡΤΟΝ. ΑΔΟΛΦΟς ΧΙΤΛΕΡ.. Ο απολυτοσ τρομοσ των ΕΛΛΗΝΩ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!! Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΑΙΩΝΙα ΚΟΛΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος Δευ Ιαν 21, 01:21:00 μ.μ.

Εισαι σωστωτατος 1000% φιλε μου.
1000/% σωστος.....

Βλεπεις τον Β'ΠΠ δεν το κερδισαν οι ...."συμμαχοι" αλλα οι εβραιοι.
Και τωρα αλωνιζουν τον κοσμο.
Εχουν βαλει την καραμελα του αντισιμητισμου και αντιναζισμου στο στομα του καθενος αλλα η πλειοψηφια των ληγουρηδων ντρεπεται να την φτυσει στα μουτρα της οβραϊλας και να τους πει: Αρκετα ρουφιανοι, τωρα θα πληρωσετε για ολα τα δεινα που εχετε προκαλεσει στην ανθρωπωτητα.
Και οι γραικυλοι αντι να βλεπουν καταματα τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εχθρο του Ελληνισμου, τσακωνωνται αναμεταξυ τους για τον Μαυρωτα, την Φωφη, τον Ψαριανο, και λοιπους ΤσιπροΝουδουληδες.



Περηφανος γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.

Ανώνυμος είπε...

αν δεχθούμε την ιστορία επιφανειακά τότε έχουμε κάποιους εθνικιστές που συμμάχισαν με τους κομμουνιστές-διεθνιστές εναντίον άλλων εθνικιστών, αν προσθέσεις ότι οι κομμουνιστές είναι ανυποχώρρητοι και αμετανόητοι ενώ οι εθνικιστές μοιραία αριστερίζουν και κομμουνιστοποιούνται τότε ξεκάθαρα νίκησε ο κομμουνισμός σε 2 φάσεις, πρώτα στον πόλεμο και μετά πολιτισμίκα με την σχολή της Φρανκφούρτης και τον πολιτισμικό μαρξισμό.

Ανώνυμος είπε...

Δευ Ιαν 21, 01:21:00 μ.μ.
Δευ Ιαν 21, 05:24:00 μ.μ.

Μόνος του τα γράφει, μόνος του αυτοθαυμάζεται... σαν γιούφτικο σκερπάνι...

Ανώνυμος είπε...

Το μάθημα του Συντάγματος, ειναι ότι οι τιμιοι πεινανε και υβριζονται από το μαρξιστικο καθεστως, των Σλάβων του ΣΥΡΙΖΑ, ένα 3% δλδ, ελληνοποίημενων σλαβων, λατινων Ιουδαίων-νήσων Κυκλάδων, και καποιοι Ελλάδο-τουρκοι που ξεμειναν στα χωρια και τις πολεις, ψάξτε τις φυσιογνωμίες μιλάνε μόνες τους. ΔΕΝ αναγνωρίζουμε αλλοφυλους κομμουνιστές ως κυβερνητες.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο...γιουφτος! Αλλά, αξιότιμε γιουφτε, τι πιστεύεις εσύ για αυτά που λέγονται και γράφονται ότι η ΧΑ έχει σχέσεις και διασυνδέσεις με στοές; Ισχύει κάτι τέτοιο η είναι απλώς συκοφαντίες;

Ανώνυμος είπε...

Προσεχωs oι τρειs κουραδεs η Κλανα η Φακλανα και η Τσατσα Ο.Λ.η.Σ(οτι λεει η στοα)!!!

το αλοιθωρο κατακαυμενο πορτα-πορτα
η τζινα κατα κοσμον παπαγαλοs-κοριοs
ο καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ καθετηραs
κουβαλημα κλανοδοχειου-η αστρατευτη φυγοστρατη τρυπια κυλοτα-κυδωνιατηs μπουγατσαs

Ανώνυμος είπε...

Μα και ο Σιωνισμός γύφτε, εθνικισμός είναι! Για αυτό ίσως ο Κασιδιάρης θαυμάζει τους Σιωνιστές, γιατί ξέρουν πως να υπηρετούν το συμφέρον του έθνους τους. Μεταξύ εθνικιστών αλληλεγγύη...