24/1/19

Η «εθνική συνεννόηση» με το Κόκκινα Καθάρματα

Εντελώς Οφ-σάιντ ο Κώστας ο Νωθρός.
Η Κόκκινη Κυβέρνηση «όφειλε να διαμορφώσει με δική της πρωτοβουλία συνθήκες στοιχειώδους εθνικής συνεννόησης», είπε και προσέθεσε: «Δεν είναι επιτρεπτό εθνικά θέματα τέτοιας σημασίας να οδηγούν σε οξύτητα που ευνοεί διχαστικό κλίμα». 

«Εθνική Συνεννόηση» με τους απάτριδες και προδότες του Σύριζα, είπε ο Κώστας ο Νωθρός.

 Ακριβώς όπως τη θέλει το πνεύμα της Συμφωνία της Βάρκιζας , που παραμένει σε ισχύ, αφού κυρώθηκε με το άρθρο 1 της υπ’ αριθμ. 23/1945 Συντακτικής Πράξης της 23ης Μαρτίου 1945. Και η «Εθνική Ενότητα» των νεοδημοκρατών με τους Κομμουνιστές, στο πνεύμα της Βάρκιζας δεν επιτρέπει «διχαστικό κλίμα». 

Το μάθημα του 1945, μετά τα Δεκεμβριανά,  ήταν ότι η δεύτερη βάρδια της ξενοκρατίας μετά την ΟΠΛΑ και τους ΕΑΜοβούλγαρους ήταν οι Ντιντίδες, οι Μικέδες, ο Τζν Γκλαβλάνης και οι Μαυρογιαλούροι. Αυτούς βλάπτει το «διχαστικό κλίμα». 

Η ουσία είναι ότι όταν θα πάμε προσεχώς στην κάλπη πρέπει να ψηφίσουμε μόνον αυτούς που θα δημευτούν να συγκροτήσουν ειδικό δικαστήριο σύμφωνα με την Συντακτική Πράξη 6/1945 που θα δικάσει για εθνική αναξιότητα όλους τους βουλευτές που θα ψηφίσουν αύριο την Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα έχει υποχρέωση ο Έλληνας εθνικιστής, τον Μάιο να βάλει μεα στο φάκελο το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής και να το ρίξει στην κάλπη, αν η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να δώσει λύση τότε δεν μπορεί να δωθεί λύση κοινοβουλευτικά, δεν υπάρχει χρόνος.

Ανώνυμος είπε...

[Αγκαλιά] Με τον Σόρος ο Ζάεφ στο Νταβός

https://www.protothema.gr/politics/article/858443/o-zaef-sunadithike-me-ton-soros-sto-davos/

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι σε ισχύ η συμφωνία της Βάρκιζας, αφού τα μέρη που τη συνήψαν δεν υπάρχουν πιά; Το ΕΑΜ διαλύθηκε, αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της συμφωνίας, γιατί η συμμαχία Βενιζελικών - Κομμουνιστών θα μπορούσε άνετα να κερδίσει τις εκλογές του 1944, αν αυτές γίνονταν...

Ανώνυμος είπε...

Ομολογία Σίας Αναγνωστοπούλου: Με την συμφωνία των Πρεσπών τελειώνουμε ότι άφησε στην μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!
https://www.youtube.com/watch?v=R4JIXcokgvs