24/1/19

Η «εθνική συνεννόηση» με το Κόκκινα Καθάρματα

Εντελώς Οφ-σάιντ ο Κώστας ο Νωθρός.
Η Κόκκινη Κυβέρνηση «όφειλε να διαμορφώσει με δική της πρωτοβουλία συνθήκες στοιχειώδους εθνικής συνεννόησης», είπε και προσέθεσε: «Δεν είναι επιτρεπτό εθνικά θέματα τέτοιας σημασίας να οδηγούν σε οξύτητα που ευνοεί διχαστικό κλίμα». 

«Εθνική Συνεννόηση» με τους απάτριδες και προδότες του Σύριζα, είπε ο Κώστας ο Νωθρός.

 Ακριβώς όπως τη θέλει το πνεύμα της Συμφωνία της Βάρκιζας , που παραμένει σε ισχύ, αφού κυρώθηκε με το άρθρο 1 της υπ’ αριθμ. 23/1945 Συντακτικής Πράξης της 23ης Μαρτίου 1945. Και η «Εθνική Ενότητα» των νεοδημοκρατών με τους Κομμουνιστές, στο πνεύμα της Βάρκιζας δεν επιτρέπει «διχαστικό κλίμα». 

Το μάθημα του 1945, μετά τα Δεκεμβριανά,  ήταν ότι η δεύτερη βάρδια της ξενοκρατίας μετά την ΟΠΛΑ και τους ΕΑΜοβούλγαρους ήταν οι Ντιντίδες, οι Μικέδες, ο Τζν Γκλαβλάνης και οι Μαυρογιαλούροι. Αυτούς βλάπτει το «διχαστικό κλίμα». 

Η ουσία είναι ότι όταν θα πάμε προσεχώς στην κάλπη πρέπει να ψηφίσουμε μόνον αυτούς που θα δημευτούν να συγκροτήσουν ειδικό δικαστήριο σύμφωνα με την Συντακτική Πράξη 6/1945 που θα δικάσει για εθνική αναξιότητα όλους τους βουλευτές που θα ψηφίσουν αύριο την Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα έχει υποχρέωση ο Έλληνας εθνικιστής, τον Μάιο να βάλει μεα στο φάκελο το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής και να το ρίξει στην κάλπη, αν η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να δώσει λύση τότε δεν μπορεί να δωθεί λύση κοινοβουλευτικά, δεν υπάρχει χρόνος.

Ανώνυμος είπε...

[Αγκαλιά] Με τον Σόρος ο Ζάεφ στο Νταβός

https://www.protothema.gr/politics/article/858443/o-zaef-sunadithike-me-ton-soros-sto-davos/

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι σε ισχύ η συμφωνία της Βάρκιζας, αφού τα μέρη που τη συνήψαν δεν υπάρχουν πιά; Το ΕΑΜ διαλύθηκε, αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της συμφωνίας, γιατί η συμμαχία Βενιζελικών - Κομμουνιστών θα μπορούσε άνετα να κερδίσει τις εκλογές του 1944, αν αυτές γίνονταν...

Ανώνυμος είπε...

Ομολογία Σίας Αναγνωστοπούλου: Με την συμφωνία των Πρεσπών τελειώνουμε ότι άφησε στην μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!
https://www.youtube.com/watch?v=R4JIXcokgvs

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...