28/3/19

Επιτέλους μια δίκαιη απόφαση

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, στην Κόρινθο, που υπεράσπισε την οικογένεια του από τους Γύφτους ληστές ανακοίνωσε ότι,«η κυρία ανακριτής και η κυρία εισαγγελέας μετά από τρεισήμισι ώρες συσκέψεις, συμφώνησαν, ότι η προσωπικότητα του κατηγορουμένου και οι συνθήκες του εγκλήματος δεν επέτρεπαν την προσωρινή κράτησή του».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δύο προβλήματα, το ένα είναι ότι δεν θα τον προστατέψει η αστυνομία από αντεκδικήσεις και το άλλο είναι ότι δεν θα σταθούν ανοικτά δίπλα του οι Κορίνθιοι, ακόμη και έτοιμη να παίξουν ξύλο με τους γύφτους. Τώρα ως προς την ποινή κανονικά θα καταδικαστεί αφού στο γραικιστάν δεν μπορείς να υπερασίζεσαι τον εαυτόν σου και πολλοί θα θέλουν να καταδικαστεί λόγω της προστατευόμενης φυλής που ανήκε ο εισβολέας. Οι τοπικοί άρχοντες θα θέλουν καταδίκη ώστε να μην έχουν τους γύφτους στο κεφάλι τους. Αν αθωωθεί πιστεύω ότι οι γύφτοι πανελλαδικά θα αρχίσουν να μαζεύονται και πολλά όπλα θα πυροβολούν γύφτους από εδώ και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ξερει ΤΙ θα εχουν ζησει και προσωπικα, ανακριτης και εισαγγελεας, απ' το εν λογω ΜΗ ΠΕΡΗΦΑΝΟ γιουφταριο της περιοχης.


Περηφανος γιουφτος κλπ

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...