26/3/19

H σκηνοθετημένη πραγματικότητα

Στις 7 Μαρτίου έγραψα ότι ήταν επικοινωνιακό «ψευδογεγονός» και «Κόλπο των Συριζέσκου» το γράμμα προς τους εργαζομένους των My Market, και έλεγα ότι «η επιστολή της Περιφερικής Διευθυντρίας μανδάμ Σταχάνωφ είναι προεκλογικό κόλπο της τριανδρίας Βερναρδάκης-Παπάς-Καραχάλιος», και μίλησα για «ασσο» που έβγαλαν από το μανίκι οι Βερναρδάκης-Παπάς-Καραχάλιος.
 Όπως εξηγούσα «η επικοινωνιακή βόμβα, Βερναρδάκη-Παπά-Καραχάλιου», θύμιζε στους δυστυχισμένους «που ζήτησαν τον ζωγραφιστό ελάχιστο μισθό που τους υποσχέθηκε η Κοινοπραξία των παλιανθρώπων, «Λαμόγια- Εφιάλτες ΕΠΕ», ότι «πρέπει να ψηφίσουν το προοδευτικό μέτωπο απέναντι στον Φιλελευθερισμό», όπως τους είπε ο Αλιέκσι Τσιπρόφσκυ. Εξηγούσα τότε ότι ,
 «το «λάθος» των επικοινωνιολόγων», ήταν ότι «αποκάλυψαν στην «εγκύκλιο», τους «μυστικούς επιθεωρητές». 
«Ήταν το λάθος κερασάκι στην τέλεια επικοινωνιακή τούρτα». 

Ακολούθως ο επικεφαλής του ΠΑΜΕ, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ υποστήριξε ότι «η διευθύντρια των My Market είναι συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ» πράγμα που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Κώστας Μπέσης. Η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια μάλιστα φέρεται να συμμετείχε και στο πρόσφατο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ εκπροσώπων συνδικαλιστικών παρατάξεων. Ακολούθως η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση», δηλαδή οι ΣΥΡΙΖόφσκυ στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), διέψευσε τις πληροφορίες και υποστήριξε ότι απλώς «η διευθύντρια που υπογράφει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση της 5ης Μαρτίου, είναι στον κατάλογο των ψηφισάντων στο κλαδικό σωματείο των σούπερ μάρκετ την περίοδο που ο «Βερόπουλος» συγχωνεύθηκε με τα «My Market» και αναγκαστικά όλοι οι εργαζόμενοι, αλλά και οι προϊστάμενοι, συμμετείχαν στην προσπάθεια να μη χαθούν θέσεις εργασίας». 

Το ζήτημα δεν είναι αν η «μανδάμ Σταχάνωφ» είναι συνδικαλίστρια της ΕΑΚ. 
Σημασία έχει ότι η μανδάμ είναι ΣΥΡΙΖΟΥ και ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΟΧΙ ΑΦ ΕΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ. 

Σπυρίδων Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για της μυρσινης την ποδια
μια κουραδα μια κλανια!!!!!!!!

ξεφτιλιστε τους μισελληνες εθνοπροδοτες σχιζοφρενεις φασιστερους δολοφονους νηπιων ,τους κωμικους νεκρους του πολυτεχνειου τους της μακρονησου τους την κομμενη κεφαλα της αρουλας βελουχιωταινας τους και ολα τα ιερα και οσια της αρωστημενης θρησκειας τους του κομουνισμου τους!!!!!!!!!!!