31/3/19

Στο Κράτος Αριστερού Δικαίου

Καταδρομική επιχείρηση στα γραφεία του Τομέα Αθηνών της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηληγιάννη, στο σταθμό Λαρίσης, πραγματοποίησαν στις 19:15 του Σαββάτου, περίπου 100 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που επέβαιναν σε δίκυκλα. 
Οι επιτιθέμενοι που επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο αλλά όσοι βρίσκονταν μέσα πρόλαβαν και κατέβασαν τα ρολά, οπότε οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες και στη συνέχεια διέφυγαν με τις μηχανές τους. 
Για το περιστατικό μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές ή συλλήψεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν και εγώ διαφωνώ με το "καταδικάζω την βία απ'όπου κι'αν προέρχεται", οι δημοκράτες εδώ κάνουν το μεγάλο λάθος του ότι δεν καταδικάζουν τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ακυρώνουν στην πράξη το δόγμα της καταδίκης της βίας ως μέσο πολιτικής έκφρασης.

Ανώνυμος είπε...

Για τη χρυσή αυγή όλοι "εργάζονται"!!

Ανώνυμος είπε...

Xθες το απόγευμα και σε ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη και ανακοινωμένη εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Μεσογείων, συμμορία δεκάδων κατσαπλιαδων τσιπραλητών «επιτέθηκε» στα άδεια γραφεία του Κινήματος στην οδό Δηλιγιάννη.

Είθισται, από τον υποκριτικό… «πολιτικό πολιτισμό» τους, όλα τα κόμματα της «δημοκρατικης σφεντονας» να καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους βίαιες ή και τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία κομμάτων και πολιτικών, ακόμα κι όταν γίνονται από μεμονωμένα άτομα.

Αλλά…

Για την χθεσινή οργανωμένη επίθεση των δεκάδων τσιπρασραλητών, κανένα κόμμα δεν εξέδωσε μια υποκριτική έστω ανακοίνωση καταδίκης. Γιατί άραγε;
Μήπως γιατί στην πραγματικότητα όλα τα κόμματα του «τόξου» χάρηκαν πολύ γι’ αυτήν, γιατί όλα μαζί αποτελούν το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» που έχουν απέναντί τους την Χρυσή Αυγή;

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...