16/3/19

Προσπάθεια ανάκαμψης των ΣΥΡΙΖόφσκυ δια των δημοσκοπήσεων

Με την μέθοδο της «υπνοπαιδείας», το επικοινωνιακό επιτελείο γύρω από τον Αλιέκσι, προσπαθεί να βγάλει από τα Τάρταρα την Κοινοπραξία Λαμόγια-Εφιάλτες ΕΠΕ και να εμπεδώσει στους τηλεθεατές την εικόνα ότι «κλείνει η ψαλίδα».
 Σε αυτό το πλαίσιο εμφανίστηκε «δημοσκόπηση» που δίνει στους ΣΥΡΙΖόφσκυ 22,3%.
 Η ΤΚ9 «δημοσκόπηση» ακολουθεί εκείνες τις μαϊμουδένιες, που εμφάνιζαν ως «ισχυρούς δεύτερους» την Πούλου στην Θεσσαλονίκη και τον Πούλο στην Αθήνα. Πρόκειται για προσπάθεια ανάκαμψης του ηθικού των οπαδών και αύξησης της «συσπείρωσης».
 Οι δημοσκοπήσεις αυτές δεν καταγράφουν καμιά πραγματικότητα αλλά εκφράζουν τις ευχές και τις επιθυμίες των φίλων και των υποστηρικτών του Αλιέκσι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο λαμογια και εφιάλτες, κ.Χατζαρα! Αν ήταν μόνο τέτοιοι θα'ταν καλά! Είναι εγκληματίες! ΕΓΚ-ΛΗ-ΜΑ-ΤΙ-ΕΣ!! Με... λευκά κολλαρα!!!

Ανώνυμος είπε...

άντε εγώ σου λέω ότι αυτήν την στιγμή παίρνει κάτι κάτω από 20%, μέχρι τον Οκτώβρη θα έχουν ελληνοποιήσει το λιγότερο 500.000 και θα έχουν ξεχαστεί οι Μακεδονίες, αν τελικά το 17% είναι τάρταρα τότε μακάρι όλοι να είχαμε ένα κόμμα με 17% για να είμαστε στα τάρταρα. Η θέση του σύριζα ως ο ένας πόλος του δικκοματισμού τον κρατάει σταθερά στον ανταγωνισμό και αργά ή γρήογρα θα ξανανέβει ειδικά αν κυβερνήσει το κούλι. Το τόξο θα πάρει το λιγότερο 90%.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα, αν στις δημοσκοπισεις ρωτανε και νεοψηφοφορους απο αλλα μηκη&πλατυ της γης τοτε ναι υπαρχει πολυ σοβαρη πιθανοτητα να μην καταποντιστει ο σφυριζα. Ως γνωστων βαλκανιοι& καυκασιοι στηριζουν Φωφη και αφροασιατες σφυριζα.