1/12/20

Η Ασφάλεια του Εφιαλτάκη κυνηγάει τα περίπτερα των Αλβανών χασισεμπόρων για να δικαιολογεί τον μισθό της

 

Το Διεφθαρμένο Φιλελεύθερο Κράτος του Γουρλομάτη Εφιαλτάκη, δεν μπορεί να επιβάλει «λοκντάουν» στο χασισεμπόριο ούτε να φορολογήσει τα έσοδα των (Αλβανών)  έμπορων ναρκωτικών. 

Το Ψωροελαδιστάν είναι «ζωτικός χώρος» των Αλβανών Χασισεμπόρων

Και ενώ στην Ιταλία  οι διωκτικές Αρχές πιάνουν τουλάχιστον μερικούς τόνους για να δείξουν ότι κυνηγάνε τους Αλβανούς , εδω σε εμας,  η διεφθαρμένη αστυνομία που «διατρέφεται» από τους Αλβανούς,  με την συνεργασία των ρουφιάνων της τηλε- τύφλωσης προσπαθεί να δικαιολογήσει  τους μισθούς που εισπράττει «εξαρθρώνοντας» ,τα ,,περίπτερα.

Από τους τόνους που διακινούν  οι Αλβανοί και από τα εκατοντάδες εκατομμύρια των αφορολόγητων εισπράξεων , μετά από    «παρακολούθηση» 13 μηνών, τα καρακόλια, κατάφεραν να συλλάβουν ένα Αλβανό «ψιλικατζή» γνωστό με το παρατσούκλι «Μπόμπα», που είχε στην κατοχή του 30.000 ευρώ «σπαστά» σε χαρτονομίσματα των 10,20 και 50 ευρώ. 

Έπιασαν και ένα Αιγύπτιο με περίπτερο στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας που πούλαγε  χασίς  με το…κιλό, και οι ρουφιάνοι άρχισαν να φωνάζουν ότι πιάστηκαν οι έμποροι θανάτου τα «κεφάλια». 

Άφησαν του τόνους και έπιασαν τα γραμμάρια.

Από τον προπερασμένο Οκτώβρη ταυτοποιήθηκαν συνολικά τουλάχιστον 850 συναλλαγές ναρκωτικών ουσιών, πολλές από τις οποίες εντός του ως άνω σχολικού συγκροτήματος. Τζίρος γύρω  στο μισό εκατομμύριο. Κέρδη που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο .Συνολικά συνελήφθησαν 14 μέλη του εγκληματικού δικτύου, μεταξύ των οποίων και τα (2) αρχηγικά, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον (8) συνεργοί τους. Βρέθηκαν, περισσότερα από 10 κιλά κάνναβη, 172 γραμμάρια κοκαΐνη, 39.060 ευρώ, 5 οχήματα, 6 μοτοσικλέτες και 36 κινητά τηλέφωνα.

 Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται το Ψωροελαδιστάν αποτελούσε (λόγω των Τουριστών) πριν το «λοκντάουν»  «Αγορά» τουλάχιστον 5 δις ευρώ και οι «διωκτικές Αρχές έπιασαν 39.060.

ΥΓ. Άντε, μετά την "επιτυχία" να ζητήσουν από τον Κοεντζόγλου και αύξηση

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...