2/12/20

Να παρέμβει το ΕΣΡ για την παραπληροφόρηση και την χειραγώγηση της ενημέρωσης για τον Κορωνοϊό

Για 40 εβδομάδες που ζούμε με την «Πανδημία» γνωρίζουμε ότι τα Σάββατα και τις Κυριακές λόγω των λιγότερων τεστ ο αριθμός των κρουσμάτων είναι λιγότερος και αυξάνεται κάθε Δευτέρα που επιστρέφει στα «κανονικά επίπεδα ο αριθμός των τεστ».
  Την Κυριακή έγιναν 11370 τεστ και βρέθηκαν 1044 θετικά. Τη Δευτέρα έγιναν 30923 τεστ και βρέθηκαν 2199. Η Θετικότητα την Κυριακή ήταν 9,2% και τη Δευτέρα μειώθηκε σε 7,1%. 
 Επομένως για τον παραπλανητικό τίτλο της Τρίτης ,«Κρούσματα σήμερα: Νέα εκτόξευση» ,επιβάλλεται να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες. Διότι Υπάρχουν. Δεν πρόκειται περί «βλακείας», του γράφοντος. 
Το κοιμώμενο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο οφείλει να αντιδράσει και να επιβάλει αφενός πρόστιμα και αφετέρου να διαβιβάσει το φάκελο στην εισαγγελία.

1 σχόλιο:

aviator είπε...

1.μικρα ψεματα
2.μεγαλα ψεματα
3.στατιστική

Ημέρες Προδοσίας . 26 Απριλίου 1941. Η 181η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 21η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί εφθασαν στον Μαραθώνα. Κατέλαβαν τον Ισθμό, την Ναύπακτο και την Πάτρα

Λίγο μετά το χάραμα  της 26ης Απριλίου, Γερμανοί αλεξιπτωτιστές έπεσαν στην νότια πλευρά της γέφυρας του Ισθμού που φυλασσόταν από μερικά άρ...