14/12/20

Ο Εφιαλτάκης και οι τηλε-λοιμωξιολόγοι δολοφόνησαν επιχειρηματία στον Βόλο

 Ισχυρό σοκ προκάλεσε στην κοινωνία του Βόλου η αυτοκτονία του επιχειρηματία Γιώργου Καλέργη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στην κεντρική καφετέρια «Novel», ιδιοκτησίας του, στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου και Κονταράτου. 

Το άψυχο σώμα του φέρεται να εντόπισαν κοντινά του πρόσωπα, τα οποία μετέβησαν και στην καφετέρια, αναζητώντας τον.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον το τελευταίο 24ωρο, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους δικούς του. Στις 19.30 περίπου δικοί του άνθρωποι μετέβησαν στο καφέ NOVEL όπου εντόπισαν τον επιχειρηματία νεκρό. 

Ο 64χρονος είχε δώσει τέλος στη ζωή του, δια απαγχονισμού από τη σκάλα που οδηγούσε στον πάνω όροφο του καφέ, όπου βρίσκονταν οι βοηθητικοί χώροι του μαγαζιού. Αμέσως ειδοποιήθηκε Αστυνομία. 

Κλιμάκιο ανδρών της Ασφάλειας Βόλου έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί παραμένουν ακόμη στον χώρο του καφέ. 

 Ο Γ. Καλέργης υπήρξε επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα, αφού διατηρούσε μεγάλη βιοτεχνία παραγωγής παιδικών ενδυμάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, ενώ πριν την έναρξη του πολέμου στη Συρία λειτουργούσε εργοστάσιο παραγωγής παιδικών ρούχων στη χώρα της Μέσης Ανατολής με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. 

 Επιπλέον, ο Γιώργος Καλέργης δεν αδιαφορούσε για το κοινωνικό έργο και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Ηταν ιδιαίτερα δραστήριος σ’ αυτόν τον τομέα, αφού υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά και αρωγός πολλών άλλων φιλανθρωπικών σωματείων της Μαγνησίας. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες στον χώρο του καφέ NOVEL όπου βρέθηκε απαγχονισμένος ο Βολιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Καλέργης, φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα. Πάντως στις 2 Δεκεμβρίου ο Γ. Καλέργης είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στο FB στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε τα εξής:

 «Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα»

Πηγή https://www.elkosmos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού υπάρχει ιός, εξάλλου αυτός θα έπρεπε να βγαίνει σε σύνταξη, δεν είχε ούτε φράγκο στην άκρη; γιατί δεν αυτοκτονούσε από φτώχεια ο κόσμος παλιά; δεν μας τα λέει καλά....

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα υπόλοιπα που θεωρείς ότι.... δεν σού τα λέει καλά. Με αυτά που γράφει στο σημείωμα του συμφωνείς; Εκεί είναι το ζουμί! Διότι αυτά που γράφει είναι αλήθεια. Ποιος ιός και πράσινα άλογα; Του εργαστηρίου; Σού τον έφτιαξαν οι Αθεατοι και τον "έριξαν" στην κοινωνία για να εξοντώσουν ανθρώπους. Αν το συνειδητοποιήσεις αυτό καλά, σού έρχεται τρέλα. Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να τού σαλεψει και να κάνει το απονενοημένο διάβημα; Λίγο είναι να βλέπεις την περιουσία σου να καταστρέφεται; Και για ποιες συντάξεις μιλάς; Αυτές που έφτιαξε ο Βρουτσης των 300, 400 και 500 ευρώ;Μάς δουλεύεις δηλαδή κι εσύ; Πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει και μία κοτσάνα. Βγες στους δρόμους να φωνάξεις για όσα μάς κάνουν οι πολιτικαντηδες κι άσε τα υπόλοιπα.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...