14/2/21

Οι Λούγκρες κυβερνούν το Ψωροελλαδιστάν

 Ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ Αλέξης Πατέλης ως «βαλεντίνα» ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Instagram» μια φωτογραφία με τον σύντροφό του με την  αφιέρωση, «Happy Valentine’s Day to the love of my life». «Στον έρωτα της ζωής του»,

Ο Αλ. Πατέλης είναι προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας της Προεδρίας της Κυβέρνησης (Επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλος). 


Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής και τον Νίκο Ευσταθίου ο κ. Πατέλης  είχε αποκαλύψει ανέφερε ότι είναι ομοφυλόφιλος τονίζοντας μάλιστα πως ο  Εφιαλτάκης  έχει γνωρίσει τον σύζυγό του.

Ο Αλέξης Πατέλης έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον στο οποίο έκανε και τη διατριβή του. Εργάστηκε ως οικονομολόγος και αναλυτής στο χρηματοπιστωτικό τομέα τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, Κούλης και Αλέξης βαδίζουν χέρι-χέρι στο θέμα της ομοφυλοφιλίας. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Τσε Γκεβάρα, που πίστευε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία και πρέπει να κλείνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης! Το ήξερες εσύ Χατζάρα ότι ο Κάστρο είχε φτιάξει στην Κούβα στρατόπεδο συγκέντρωσης για ομοφυλόφιλους που έγραφε στην πύλη «η εργασία θα σε κάνει άνδρα»;

Όσο για τον κόσμο που καταπίνει την προπαγάνδα ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό, αυτό συμβαίνει γιατί δεν γνωρίζουν στοιχειώδη πράγματα. Πχ. ότι ο πρωκτικός σφιγκτήρας καταστρέφεται σε τέτοιο βαθμό που οι ομοφυλόφιλοι έχουν ακράτεια κοπράνων!

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι άλλοι, αυτοί στην ηγεσία στο στράτευμα, πώς τα δέχονται όλα ; Φαντάζεστε να πήγαινε ο Πρωθυπουργός μας, να παρουσιάσει τον επικεφαλή του οικονομικού του γραφείου, σε κάνα Κολοκοτρώνη ή Καραϊσκάκη ; Και τον σύντροφο δίπλα !!!
Κάποτε , είτε από φόβο, είτε από επίγνωση, οι "αδελφές" , πρόσεχαν και δεν προκαλούσαν. Οι σημερινές, με τις πλάτες των δήθεν προοδευτικών της τσέπης, είναι προκλητικοί. Δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

-Η απαντηση του Γρ.Βαλλιανατου:Ειναι σαφεs οτι ο κυριοs Γεωργιαδηs δεν εχει καταλαβει ουτε σε πια ηπειρο ζει ουτε σε ποια χωρα ζει ουτε ποιο ειναι το νομικο καθεστωs αυτηs τηs χωραs!!!
Δεν θα ερθω στο επιπεδο του να φανταστω τι θα μπορουσε να ειναι εκεινοs στην αρχαιοτητα!Θα τον συμβουλευα ομωs πριν κανει τετοιεs δηλωσειs"(οι οποιεs απευθυνονται και σε εμενα προσωπικα)"Να συμβουλευεται τον συναδελφο του Βαιτση Αποστολατο!!!Να ρωτησει αν εκεινοs θα ηταν βουλευτηs στην αρχαιοτητα...γιατι φανταζομαι οτι στο κομμα του τα συζητανε αυτα πριν γινουν εκλογεs!!!

-Ο Γρηγορηs Βαλλιανατοs εκανε την ακολουθη δηλωση σχετικα με την τοποθετηση του πρ του ΛΑΟΣ κ.Γεωργιου Καρατζαφερη σε συνεντευξη του στο Down Town:"Ειναι κριμα που ο Γ.Καρατζαφερηs δεν βρισκει χρονο να ενημερωνεται για θεματα σεξουαλικοτηταs απο το Αντιπροεδρο τηs Βουληs των Ελληνων και γιατρο βουλευτη του κομματοs του Βαιτση Αποστολατο που ποτε δεν αρνηθηκε πωs ειναι ομοφυλοφιλοs"!!!

"Ρομπα"Ο Ψωμιαδηs απο τη Χειλουδακη:Οταν πηγαινεs με..
Βαιτσηs Αποστολατοs-Ο Maitre τηs παπαρολογιαs!
Ο τηλεοπτικοs γυναικολογοs-σεξολογοs αναψε φωτιεs στην...

λεγανε στο ΛΑγΟΣ οι λουγκρεs του βοσποροχεσμενου...λεγανε οτι ειχε και μερικοι...... απ'τσαλλοι... οπωs λεει και η παροιμια Π@@@ΥΣΤΗΔΕΣ και ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...