30/3/21

Η εκπομπή του Δελτίου των 11 της 29ης Μαρ΄τιου στο Ράδιο Ellas21

 

Δελτίο 11 με τον Σπύρο Χατζάρα 29-3-21. Τις εκπομπές μας μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ζωντανά από την σελίδα https://ellas21.com​​​​​​ κάθε μέρα από τις 20.00 μμ μέχρι τις 23.00 μμ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκλογολογικα...
https://www.protothema.gr/greece/article/1109648/andreas-drumiotis-ston-danika-29-hronia-istories-eklogikis-trelas/
Από την εποχή των «σπηλαίων» μέχρι την 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Πέντε ονόματα, όλων σχεδόν των παρατάξεων, στον πρόλογο του βιβλίου. Εχει σημασία αυτό. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Ηλίας Νικολακόπουλος και ο Πάνος Λουκάκος.

- Ολοι οι αρχηγοί ήταν και είναι περικυκλωμένοι από κόλακες;
«Ολοι εκτός από τον Κώστα Σημίτη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη». (!!!+!!!+!!!)

Θυμάμαι ότι μερικούς μήνες πριν από την πρόσφατη αναμέτρηση του 2019 μου είχε αποκαλύψει τα ποσοστά των κομμάτων. Στο μοναδικό που έπεσε έξω ήταν αυτό που αφορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Και θυμάμαι όταν μου είπε «κατά βάθος το ήξερα, αλλά όταν σε όλους έλεγα πως θα φέρει γύρω στο 28% κανείς δεν με πίστευε».

- Και ποια η εκτίμησή σου γι’ αυτό το κόμμα;
«Η αρχική. Ο Τσίπρας είναι ένα σύμπτωμα. Δεν θα κυβερνούσε αν η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά είχε ψηφίσει το μνημόνιο. Δεν το έκανε αρχικά».

- Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά τον έφτιαξε και τον ανέβασε εκεί ψηλά;
«Φυσικά. Κι αυτό επειδή όταν ένα σοβαρό κόμμα πείθει τον κόσμο ότι το μνημόνιο είναι λάθος και πως υπάρχει κι άλλος δρόμος, ε τότε είναι φυσικό να ανεβάσουν τα ποσοστά τους και άλλα κόμματα αντιμνημονιακά».

- Ευεργέτης του Τσίπρα ο Αντώνης Σαμαράς;
«Κάπως έτσι. Σήμερα, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν αλλάξει τροπάρι, θα καταλήξει στο 3%-6%. Οταν δηλαδή διαδηλώνεις υπέρ ενός κατά συρροή δολοφόνου όπως ο Κουφοντίνας, τότε ο δρόμος είναι κατηφορικός. Ο Τσίπρας το παλεύει, αλλά προφανώς δεν μπορεί. Αν δεν αλλάξει και αν δεν καταφέρει να μετασχηματιστεί σε ένα σημερινό ΠΑΣΟΚ, τότε τον βλέπω να επιστρέφει στο αρχικό του ποσοστό. Συμπεριφέρεται σαν μικρό κόμμα όπως στο παρελθόν. Από την άλλη, η Φώφη είναι λίγη και το ΠΑΣΟΚ δεν πείθει».

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι ότι κατήργησα, χωρίς να ρωτήσω κανέναν, την αναγραφή των ψήφων, ώστε οι πίνακες να περιλαμβάνουν μόνο ποσοστά. Το σκεπτικό μου ήταν πολύ απλό. Το πλήθος των ψήφων συνεχώς μεταβάλλεται και δημιουργεί σύγχυση στους τηλεθεατές και στους ακροατές του ραδιοφώνου. Αντίθετα τα ποσοστά των κομμάτων συγκλίνουν συνεχώς προς το τελικό αποτέλεσμα και έτσι είναι ευκολότερο για τον θεατή (ακροατή) να διαμορφώσει σωστή άποψη του για το τελικό αποτέλεσμα».

Ημέρες προδοσίας.23 Απριλίου 1941. Ο προδότης Βασιλιάς και ο πράκτωρ Τσουδερός μαζί με την Αργυρώνητη ΨωροΑλίτ δραπέτευσαν από την Αθήνα και τέθηκαν υπό την Προστασία της Αυτοκρατορίας

Η νέα «μάχη των Θερμοπυλών» δεν έγινε .Οι Προδότες το έβαλαν για μια ακόμα φορά στα Πόδια και άφησαν τον λαό και την Πατρίδα να πληρώσουν τη...