25/3/21

Το μήνυμα της Σουρτούκας:

H μεγαλύτερη δύναμη του (μπολιασμένου) Έθνους μας βρίσκεται στην (αντριφασιστική) Ενότητα με το Καρτέλ των Εμβολίων και στην αλληλεγγύη με τους λαθροεισβολείς τα θύματα του Λιγνάδη και τον Σαλονικιό!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί προτιμάς το.... κοντή σουρτουκω από το.... Κα-τινα σαλαμακι; Δεν σου άρεσε ο Βουτσάς; Μήπως επειδή ήταν κομμουνιστής και επί "χουντας" του αειμνηστου Παπαδόπουλου γύριζε ταινίες και τα οικονομουσε; Όπως και τόσοι άλλοι κουκουεδες ηθοποιοί άλλωστε που κατά τα άλλα έκαναν "αντίσταση"! Μόνο ο φουκαράς ο Παραβας την πλήρωσε επειδή είπε μία ατάκα παραπάνω που δεν προβλεπόταν στο κείμενο σε μία θεατρική παράσταση! Και μετά από πολλά χρόνια, επί "δημοκρατιας", παρακαλούσε τον Ααρών Αβρουρι να τού αυξήσει την σύνταξη των 600 ευρώ που έπαιρνε επειδή δεν τον έφταναν για να ζήσει! Η.... "δημοκρατια" τον αντάμειψε καλά για τον αγώνα του ενάντια στην "χούντα"! Να το μετάνιωσε άραγε στο τέλος της ζωής του;

panos είπε...

πληροφορήθηκα ὅτι τελευταία στιγμὴ ἀκυρώθηκε ἡ διέλευση ἑνὸς οὐλαμοῦ λοιμωξιολόγων μὲ σημαιοφόρο ἕναν ἀκόμα "συγκινημένο"